Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile macie prezentów od Muratora ?

Ile sztuk gadżetów z Muratora dostaliście ?  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile sztuk gadżetów z Muratora dostaliście ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 218
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kochana Redakcjo.. proszę bardzo ślicznie o jeszcze dwie czapeczki, jedną dla Tommco i drugą dla Edzi.... prosze prosze prosze....

z góry dziękuje za pozytywne rozpatrzenie prośby

pozdrawiam

Maksiu dziękuję za prośbę do Redakcji :D :oops: :wink: ...

Tylko nie bardzo wiem dlaczego/ za co?... miałabym dostać czerwoną czapeczkę.?

To, że mi się podoba to nie powód, żebym ją musiała mieć... :)

pozdrawiam

Edzia

P.S.

Maksiu podoba mi się Honda Jazz, może byś taką prośbę do salonu Hondy też napisał :wink: :wink: :oops: :roll:

REDAKCJO... jak widać jest wola przyjęcia czerwonej czapki przez Edzie.. więc prosze poprosić Edzię o adres...

m.

ps. a może Redakcja ma na stanie Honde Jazz???

Maksiu ale nie wyraziłam woli otrzymania tak sobie za nic tej czapeczki, napisałam tylko, że mi się podoba :)

A to nie powód żeby ją otrzymać :roll:

P.S. Ale Hondę Jazz przyjąć mogę bezinteresownie .. :D :wink:

Edziu.. tłumacz się na priv'a :D a nie na forum publicznym :D :D :D

Maksiu tłumaczę się tutaj, co by licznik sobie podkręcić :wink: :D ...2 tyś. tuż, tuż :roll: :wink:

Jejuuu.......Maksiu....dopiero teraz zauważyłem Twoją prośbę do Redakcji. Jest mi bardzo miło, czapeczka jest gites,....ale nie wiem, czy sobie czymś na nią zasłużyłem....więc tak samo jak Edzia jestem trochę zmieszany :oops:

Pozdrawiam Was wszystkich.

PS. Edzia Czy mokry śnieg nadaje się by pobiegać na nartach? Ostatnio odkurzyłem stare biegówki, tylko uż zupełnie zapomniałem, jaki śnieg najlepiej pasuje....a widziałem gdzieś Twoje zdjęcie z biegówkami...(czy mi się tylko zdawało?)

Jejuuu.......Maksiu....dopiero teraz zauważyłem Twoją prośbę do Redakcji. Jest mi bardzo miło, czapeczka jest gites,....ale nie wiem, czy sobie czymś na nią zasłużyłem....więc tak samo jak Edzia jestem trochę zmieszany :oops:

Pozdrawiam Was wszystkich.

Widzę Tommco, że podobnie jak mnie Maksiu zaskoczył Cię i wzruszył swoją wspaniałomyślnością..

.

PS. Edzia Czy mokry śnieg nadaje się by pobiegać na nartach? Ostatnio odkurzyłem stare biegówki, tylko uż zupełnie zapomniałem, jaki śnieg najlepiej pasuje....a widziałem gdzieś Twoje zdjęcie z biegówkami...(czy mi się tylko zdawało?)

Tommco chyba widziałeś w wątku poniżej w konkursie fotograficznym ....

Ten orzeł to mój mąż, a narta zjazdowa :)

Niestety nie mam doświadczenia w bieganiu na nartach...

Myślę jednak, że w amatorskimm, rekreacyjnym bieganiu na nartach, śnieg nie ma zbyt dużego znaczenia, szczególnie jak biega się po stosunkowo płaskim terenie.

Jak już się przeprowadzimy na wieś to też palnujemy zakupić biegówki, w pobliskim lesie są świetne trasy.

Jak zdecydujesz się przetestować biegówki na tym mokrym śniegu to podziel się dośw, z koleżanką :)

pozdrawiam

Edzia

EDZIA No to nie dość, że nie Ty, to jeszcze nie biegówki...nie ma co...spostrzegawczy jestem :D

Może uda mi się jutro wypróbować, ale tylko pod warunkiem, jeśli śnieg na wsi się utrzyma ładnie. W mieście Łodzi raczej...płynie...

Pozdrawiam

Tommco

Tommco bo to podchwytliwe zdjęcie :wink: :oops:

Trudno z cienia rozpoznać kto to? , a i stare narty w porównaniu z obecnymi carvingami wygladaja jak biegówki :wink: :)

Życzę, żeby śnieg na wsi się utrzymał i żebyś wypróbował i mógł podzielić się wrażeniami...

pozdrawiam

Edzia

EDZIA Przebiegłem jakieś może 1,5 km. Śnieg nie był najlepszy. Leży tam już od jakiegoś czasu i trochę już topniał, a potem go zmroziło. Tam więc, na drodze, tam gdzie ślady opon było za lodowato, a pośrodku było za dużo śniegu i i tak zmrożony. W lesie było podobnie, bo ktoś robił kulig, więc też samochodem jeździł. Ale i tak było fajnie. Muszę tak częściej...Pozdrawiam

Tommco

EDZIA Przebiegłem jakieś może 1,5 km. Śnieg nie był najlepszy. Leży tam już od jakiegoś czasu i trochę już topniał, a potem go zmroziło. Tam więc, na drodze, tam gdzie ślady opon było za lodowato, a pośrodku było za dużo śniegu i i tak zmrożony. W lesie było podobnie, bo ktoś robił kulig, więc też samochodem jeździł. Ale i tak było fajnie. Muszę tak częściej...Pozdrawiam

Tommco

Gratuluję kondycji...

Brrr. zmrożony śnieg faktycznie nie jest najlepszy do biegania na nartach.

Ale jak się chce to się daje radę. Dobrze, ze chociaż po równym biegałeś.

Może w przyszłym roku i ja pobiegam

pozdrawiam

Edzia

• 2 months później...
  • 2 weeks później...
a ja nie mam zadnego prezentu nawet takiego najmniejszego i strasznie mi smutno z tego powodu :cry:

Aha26 masz teraz okazję. Są dwa nowe konkursy, weź udział jestem pewna, że Ci się uda :)

pozdrawiam i życzę wygranej

Edzia