Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sprzedam projekt domu-pilnie, dom z poddaszem 121m2

Recommended Posts

Witam

Tego projektu szukałem z żoną kilka miesięcy.

Obejrzeliśmy praktycznie wszystkie jakie są dostępne w internecie i czasopismach branżowych.

Radość jednak trwała krótko, gdyż musimy projekt sprzedać. :(

Wiem ,że tracę sporo pieniędzy odsprzedając ten projekt,ale nie mamy wyjścia. Mam nadzieję,że ktoś się ucieszy.

Cena 1099 zł

4 egzemplarze projektu + zgoda architekta na ewentualne poszerzenie garażu o 60cm.

+ kosztorys (robocizna + materiały)

A teraz krótko o projekcie:

Powierzchnia zabudowy 123,00 m2;

Powierzchnia użytkowa 121.00 m2;

Powierzchnia netto 142,10 m2;

Kubatura 619,20 m3;

Min. szerokość działki 21,50 m

Min. głębokość działki 21,00 m

Kąt nachylenia dachu 40°

Garaż tak

Poddasze użytkowe tak

5 pokoi, kuchnia, łazienka, wc, pom. techniczno - gospodarcze, garaż i stryszek nad garażem. Technologia tradycyjna. Fundamenty betonowe wylewane. Ściany zewnętrzne nadziemia murowane z pustaków ceramicznych z lekkim dociepleniem zewnętrznym. Stropy prefabrykowane TERIVA I. Dach drewniany, krokwiowy - płatwiowy o nachyleniu połaci 40°. Pokrycie - dachówka cementowa. Stolarka typowa, drewniana lub z PCV. Projekt zawiera instalacje wewnętrzne: wod. - kan., c.w., gazową, elektryczną i c.o. wodne pompowe z kotłem na gaz ziemny.

Można projekt obejrzeć także tu http://www.dobreprojekty.pl/projekt_w1612.html

Dom jest bardzo funkcjonalny. Pomieszczenie gospodarcze, przejście do garażu bezpośrednio z domu, pokój na parterze, schowek pod schodami, jasny przestronny salon, a na poddaszu obok łazienki strych/pralnia.

Mam nawet kosztorys wykonany przez firmę budowlaną.

Ekipa budowlana (sprawdzona, nie z przypadku i nie z łapanki) wyceniła mi na rok 2008 robocina+ materiały = 160 tys. zł. Jak na dom 121m2 pow. użytkowej to koszt rewelacyjny. A cena obejmuje postawienie domu łącznie z dachem (bez stolarki okiennej i drzwiowej), do wykończenia.

Gorąco zapraszam do zapoznania się z tym projektem i kupna.

Na wszelkie pytania odpowiem mailowo lub tel. 607 840 885

pozdrawiam

Piotr

• 1 month później...
  • 2 years później...