daimen 09.04.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Tak jak w temacie wiem iż już trochę o tym było na forum ale w sumie nie dużo i większość z tego co znalazłem tyczyła sie azali i im podobnych. Chciałbym zaszczepić mikoryza moje drzewka jak tuje szmaragdy i kurniki dlatego moje pytanie czy warto a jeśli tak to jakim preparatem najlepiej który da najlepsze efekty dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 10.04.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuna 10.04.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 A to dlaczego zygmor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 10.04.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 A podaj mi wyniki jakichkolwiek badan, jaki grzyb mikoryzuje tuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts