adiz1 10.04.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Rozglądałem się wczoraj za dobrym i niedrogim klejem do glazury i terakoty. W "Liroju" wpadł mi w oko klej/kleje "Prestige" sygnowany przez markę Atlas. Parametry podobne (jeśli nie identyczne) do zwykłej "żółtej" serii jak również "Atlas plus" - cena podobna. Może ktoś wie o co tu chodzi, obsługa marketu nie była w wyjaśnieniu tego przekonująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_Fell 09.11.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Podbijam, też zastanawiam się nad zakupem - może ktoś ma już jakąś opinię na temat tego kleju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 09.11.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Moim zdaniem , Atlas podbijał bębenek (cenę), bo wszystko schodziło.Wyrobił sobie markę , więc trzymał fason . Okazuje się ,ze na taniutkimkleju tez można zarobić , ale dziurę zapchali inni . Stąd pomysł na PRESTIGE. ...a i kryzys tu może macza paluchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_Fell 09.11.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ok, tanie to wiem - a mówiąc wprost - Dobre to ? Słabe ? Warto brać ? Wystarczająca jakość czy brać co innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 09.11.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Dla mnie jest to klej taki sam jak tani Atlas w starym opakowaniu.Czyli chyba niezły. Ciekawi mnie , czy są jakieś kleje do płytek , które nie trzymają ,albo"są słabe" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 09.11.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 są są , GHB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_Fell 09.11.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Dzięki wielkieSkoro niezły to jutro jadę kupić bo cena dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 09.11.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 są są , GHB ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts