mme33 11.12.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Witaj Rewelacyjny dach z ukochaną karpiówką,piękna balustrada zewnętrzna,piekna stolarka okienna,piękne kolory,piekny pokoik dziecięcy ......i w ogóle wszystko piękne..... Serdecznie gratuluje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 11.12.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Gratuluję pięknego domu. Cudna kuchnia i duża łazienka, szczególnie ta wolnostojąca wanna - rewelacja. Fajnie pomieszaliście klasykę z nowoczesnymi elementami. Jestem bardzo ciekawa co będzie dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolina 15.12.2008 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Podłoga : dębowa deska z fazą, szeroka na 11 cm. W sypialniach deska 7 cm, bez fazy. Lakier pólmat. Ta deska z fazą wygląda przepięknie. A jak z praktycznością te j podłogi? Myjesz ją mopem? Czy woda zbiera się wtedy w tych rowkach? wbrew moim szczerym obawom-myje się najnormalniej w świecie.. Woda nie zbiera się w rowkach,ale też mop nie ocieka woda , gdy dochodzi do jego konfrontacji z podłogą Co mnie zdziwiło pozytwnie, równiez kurz nie zalega w rowkach bardziej niz na płaskiej powierzchni. Podumowując-ta podłoga jest swietna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 15.12.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 kolina, a udało Ci się dotrzec do puszek po farbie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolina 15.12.2008 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 .. Fajnie pomieszaliście klasykę z nowoczesnymi elementami. Jestem bardzo ciekawa co będzie dalej... Ja dobrze sie czuję we wnetrzach takich klimatycznych, ale żeby nie popaść w skrajność i nie skończyć w domku babuleńki mój mąz stosował selekcje negatywna poprzez sformułowanie" ..te lampy to jak dla starego dziadka Za 20 lat sobie takie kupimy!" .. no i dzieki szukaniu kompromisu pomieszało sie klasyczne z nowoczesnym Bezsprzecznym przykładem gustu małża jest górna łazienka- przeforsował właścicwie w całości swój zamysł, od kolorów, kafli, sanitariatiatów po baterie i kontakty. Moje w tej łazience są "drewniane ' kafle i mozaika- tylko tyle udało mi się wcisnąć I choć miło, że Wam się podoba, to ja mam do niej stosunek na razie dośc chłodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolina 15.12.2008 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Musisz mi wybaczyć, ale od piatku MIESZKAM , co oznacza, że sie przeprowadzałam cały weekend i ..zapomniałam o tych farbach... ZNAJDĘ je, obiecuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 15.12.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 nie spieszy mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asuulek 21.12.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Witam! Kolino super,super, super!!!! Gratulacje ślicznego domku!Wiem że możesz nie mieć czasu z uwagi na przepowadzkę ale jak znajdziesz czas to podaj mi wymiary mebli tzn tylko długość ciągu gdzie jest piekarnik i długość tego gdzie jest zlewozmywak (tak do ściany) Patrzyłam na projekt w Archonie i niezbyt wyraźnie tam widać. Czy jest to 3,6 na 3m? I jeszcze wymiar tej ściany po lewej jak wchodzisz do kuchni z jadalni. Z góry dzięki za odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 04.01.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Kolina, masz piekny dom! szczegolnie podoba mi sie barierka przy schodach - chcialam sie zapytac o koszt, ale moj maz marzy o drewnianych szczebelkach dodatkowo, bardzo ucieszylam sie widzac twoje podlogi, gdyz wydaje mi sie ze jest to w wiekszosci deska dab rustick lekko przyciemniana, tak jak my planujemy. Wyglada u Ciebie pieknie Mam pytanie czy na gorze tez macie ta deske? Caly czas sie zastanawiamy czy gore robic jak dol, czy wybrac mniejsza deske/czy moze nawet inne drzewo. Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 04.01.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 kolinaPrześliczny dom !! Gratuluje również zamieszkania, zwłaszcza że udało się przed świętami.Jesli znajdziesz chwile to napisz jaką masz deske podłogową?, jakiej firmy kabina prysznicowa na dole, armatura ( prysznic itp ) oraz jakie wybraliście grzejniki - jakiej firmy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konefka 04.01.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Piękny stół w kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mourie 05.01.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 http://images25.fotosik.pl/300/eb3cec5251b057f0med.jpg Kolina domek macie prześliczny, urokliwy, stylowy - bardzo, ale to bardzo mi się podoba! Ale w podłodze się wręcz zakochałam, zwłaszcza tej węższej, którą widać w korytarzu. Bardzo proszę - czy mogłabyś mi podać, chociażby na PV namiary na firmę, gdzie kupiliście i zakładaliście podłogę, jakieś bliższe informacje? Zarówno faktura, jak i kolor to coś o czym od dawna marzyłam! Wykończenie też widzę jest staranne. Byłabym bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkoski 08.01.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Piekne wnętrza i.. podłogi. Pisałaś w innym wątku, że w kuchni jest gres drewnopodobny. Gdzie go moge znaleźć? bo w wyszukiwarce nic mi sie nie wybija. Jak się on dokładnie nazywa? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polo555 08.01.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 czesc kolina super chatka stylowa fajne sa tez okna. ale chcialem zapytac o brame garazowe jaka to firma , czy jest z napedem elektrycznym i ile cie kosztowala? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.01.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 P I Ę K N I E u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolina 12.01.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ...podaj mi wymiary mebli tzn tylko długość ciągu gdzie jest piekarnik i długość tego gdzie jest zlewozmywak (tak do ściany) Patrzyłam na projekt w Archonie i niezbyt wyraźnie tam widać. Czy jest to 3,6 na 3m? I jeszcze wymiar tej ściany po lewej jak wchodzisz do kuchni z jadalni. Wymiary odczytałas dobrze:-) Sciana pomiędzy kuchnia a jadalnią ma 1,3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolina 12.01.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Piekne wnętrza i.. podłogi. Pisałaś w innym wątku, że w kuchni jest gres drewnopodobny. Gdzie go moge znaleźć? bo w wyszukiwarce nic mi sie nie wybija. Jak się on dokładnie nazywa? Pozdrawiam dokładna nazwa to LAFAENZA AMAZZON tu podaję link, jaki mi wyskoczył w googlach http://www.insido.pl/plytki/la_faenza/go:dodaj:112/art696.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolina 12.01.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Kolina, masz piekny dom! szczegolnie podoba mi sie barierka przy schodach - chcialam sie zapytac o koszt, ale moj maz marzy o drewnianych szczebelkach dodatkowo, bardzo ucieszylam sie widzac twoje podlogi, gdyz wydaje mi sie ze jest to w wiekszosci deska dab rustick lekko przyciemniana, tak jak my planujemy. Wyglada u Ciebie pieknie Mam pytanie czy na gorze tez macie ta deske? Caly czas sie zastanawiamy czy gore robic jak dol, czy wybrac mniejsza deske/czy moze nawet inne drzewo. Z gory dziekuje wybij męzowi z głowy drewniane szczebelki:-) Barierka kuta, albo "metaloplastyczna" ma naprawde niepowtarzalny charakter, cenowo wychodzi porównywalnie. Podłoga to faktycznie dąb rustic, nie był niczym przyciemniany, ale po lakierowanie domaluxem nabrap po paru tygodniach lekko orzechowe odcienia, co bardzo mnie cieszy:-) Na górze deska jest na korytarzu. W sypailanich są juz mniejsze i węższe deseczki bez fazy. Uważam, że efekt jest rewalcyny:-) Ale przyznaję, że roważałam inna deskę na górze. Jednak ostaecznie, gdy wybrałaliśmy dębowe schody, został też dąb na podłodze. Ładnie się to komponuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolina 12.01.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 kolina Prześliczny dom !! Gratuluje również zamieszkania, zwłaszcza że udało się przed świętami. Jesli znajdziesz chwile to napisz jaką masz deske podłogową?, jakiej firmy kabina prysznicowa na dole, armatura ( prysznic itp ) oraz jakie wybraliście grzejniki - jakiej firmy. Pozdrawiam Dziękuję Deska podłogowa to dąb rustic z firmy ARDI.Jest super:-) Być może za KiLka tygodni pojawi się w galerii na ich stronie www. widać, że też im sie podoba to co u nas położyli.. Kabina prysznicowa to RONAL, armamtura hansgrohe, grzejniki KERMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolina 12.01.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 http://images25.fotosik.pl/300/eb3cec5251b057f0med.jpg Kolina domek macie prześliczny, urokliwy, stylowy - bardzo, ale to bardzo mi się podoba! Ale w podłodze się wręcz zakochałam, zwłaszcza tej węższej, którą widać w korytarzu. Bardzo proszę - czy mogłabyś mi podać, chociażby na PV namiary na firmę, gdzie kupiliście i zakładaliście podłogę, jakieś bliższe informacje? Zarówno faktura, jak i kolor to coś o czym od dawna marzyłam! Wykończenie też widzę jest staranne. Byłabym bardzo wdzięczna pODŁOGA NA DOLE W SALONIE I NA KORYTARZU NA GÓRZE to ta sama deska, ale z innej perspektywy zrobione zdięcie:-) Za całokształt podłogi odpowiada firma ARDI, która w dębie się specjalizuje:-) Polecam ich zdecydowanie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts