qqrq5 04.12.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 zapowiada się bardzo ciekawy domek o kuchni juz wyraziłam swe zachwyty, wiec nie bede sie powtarzac łazienka cudna, a ta wanna poprostu przeboska moge wiedziec jaka to firma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolina 04.12.2008 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 qqrq5: wanna POOL SPA. Ale w sobotę widziałam bardzo podobną w OBI, jakieś nieidentyfikowanej produkcji:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 04.12.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 qqrq5: wanna POOL SPA. Ale w sobotę widziałam bardzo podobną w OBI, jakieś nieidentyfikowanej produkcji:-) a tez ja widziałam i miałam wielki problem zeby do niej wejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 04.12.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Kolina piękny dom, ślicznie to wszytko urządzasz. Kuchnia bardzo w moim stylu jestem pod wrażeniem pozdrawiam cieplutko Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolina 04.12.2008 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 04.12.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 qqrq5: wanna POOL SPA cena jednak mnie powaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi01 04.12.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Domek urządziliście ślicznie a barierka jest rewelacyjna. Gratuluje pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolina 04.12.2008 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 qqrq5: wanna POOL SPA cena jednak mnie powaliła bo trzeba kupić z fabrykii z rabatem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolina 04.12.2008 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Domek urządziliście ślicznie a barierka jest rewelacyjna. Gratuluje pomysłu. Barierka wyszła faktycznie bardzo fajnie. Przyznam, że nie spodziewałam się takiego efektu Dzięki temu , że jest taka powyginana-nie przytłacza wąskiej klatki schodwej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 04.12.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 a możesz zdradzic ile cię kosztowała kuchnia i przez kogo robiona?Powaliła mnie na kolana,cały dom przecudnie urządzony,gratuluję pomysłów i czekam na więcej zdjęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolina 05.12.2008 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Damro, kuchnia zrobiona przez znienawidzona na forum firmę RUST Ja nie mam większych zastrzeżeń do obsługi przed - i posprzedażowej, pomimo, że moja kuchnia to dla nich żaden zarobek, bo jest mała , powiem wręcz, że w wielku innych dobrych firmach byłam obsługwna o wiele gorzej. Jakość mebli super:-)) Cene wysyłam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 05.12.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 czy ja również mogę prosić o cenę tej kuchni na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.12.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Kolina, nic nowego nie dodam - bardzo ładny domek Jakich farb używaliście? Pamiętasz może symbole? Żółtawy pokój dziecinny, jasnozielony pokój i kuchnia mnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolina 05.12.2008 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Farby to Tikkurilla z połyskiem(czy jak to tam zwał, w każdym razie nie mat). W pokoju dziecinnym zółty jest tylko na skosie, na ścianach tapeta. W kuchni dwa kolory: za meblami jeden-ciemniejszy, na reszczie jasny beż , taki jak w salonie i to jest gotowy kolr duluxa. Sypialnia ma aż 3 kolory, choć na tych zdięciach faktycznie tego nie widać: zielone ściany, kremowy sufit i skos+ jany fiolet na ściane kominowej(tu zakrywają ją drzwi). Symbole chyba da się odtworzyć- przez weekend poszukam puszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 08.12.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Dom bardzo ładny Czy mogłabyś napisać jaką podłogę macie w salonie? pozdrawiam m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolina 09.12.2008 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Podłoga : dębowa deska z fazą, szeroka na 11 cm. W sypialniach deska 7 cm, bez fazy. Lakier pólmat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 09.12.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Kolina, masz piękny, duży dom z klasą. Taki reprezentacyjny. Podziwiam i gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 10.12.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Podłoga : dębowa deska z fazą, szeroka na 11 cm. W sypialniach deska 7 cm, bez fazy. Lakier pólmat. Ta deska z fazą wygląda przepięknie. A jak z praktycznością te j podłogi? Myjesz ją mopem? Czy woda zbiera się wtedy w tych rowkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 10.12.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Śliczny jest Twój dom. Szczerze zazdroszczę wykończenia Pozdrawiam , życząc Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 11.12.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 kolina, podłoga rewelacyjna! Kuchnia bardzo mi się podoba, a stół w kuchni jest po prostu cudny. Pokoje dziecięce urocze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts