Marfa 12.01.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Kolina, Czy mogłabyś zdradzić mi gdzie robiliście barierkę do schodów??? no i koszt ??? jest prześliczna - chciałabym właśnie taką !!!!! Pozdrawiam PS. Domek bardzo uroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 12.01.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Karolina prosze napiszile w fabryce kosztuje ta wanna poolspa i jaki można wytargować rabat. Masz może kontakt do tej fabryki?Proszę odpisz może być na priva. Czy płytki travertino na podłodze w dużej łazience są polerowane czy matowe.Jak się sprawują ,czy łatwo je czyścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.01.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Pięknie i ze smakiem. Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 16.01.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Karolina napisz jeśli możesz jaki był koszt całkowity metra położonej podłogi dębowej.WYGLĄDA REWELACYJNIE.Tylko pewno jest bardzo droga.I jeśli nasz takowe zdjęcie z bliska (bardzo bliska) to wklej proszę podłogę z płytek imitujących deski w kuchni .Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolina 16.01.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Koszt całkowity z robocizna i własnym lakierem wyniósł około 230-250 zł. Kafle w kuchni sfotografuję przy najblizszej okazji.. Nawiasem mówiąc-kafle nie wyszyły duzo taniej i gdyby tak wyłożyć cały salon nimi to dąb i gres kosztowałyby bardzo podobna kwotę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 18.01.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Piękny domek, kuchnia rewelacyjna, czy mogłabyś zdradzić jakiej firmy masz stół w kuchni? Szukam podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi01 30.01.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Domek jest śliczny, bardzo proszę umieść zdjęcia wnętrz np. salonu, kuchni jeśli masz w nich jakieś nowe elementy dekoracyjne np. firanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolina 11.02.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Piękny domek, kuchnia rewelacyjna, czy mogłabyś zdradzić jakiej firmy masz stół w kuchni? Szukam podobnego. Stół jest z Almi Decor.. Dla równowagi krzesła- z Ikea:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolina 11.02.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Domek jest śliczny, bardzo proszę umieść zdjęcia wnętrz np. salonu, kuchni jeśli masz w nich jakieś nowe elementy dekoracyjne np. firanki. Gdzieś wyczytałam, że im dłużej mieszkasz tym zapał to zdięć wprost proporcjonalnie maleje:-) .. Ale obiecuję sobie, że juz na dniach zaprzyjażnię z aparatem.. Ale rozczaruję cie co do firan, bo na razie nie wiem co chcę i nie zamierzam kupować nic na siłe. Ta budowa nauczyła mnie cierpliwości i udowodniła, że trafione decyzje to te przemyślany mni. 1000-krotnie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 12.02.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Piękny domek, kuchnia rewelacyjna, czy mogłabyś zdradzić jakiej firmy masz stół w kuchni? Szukam podobnego. Stół jest z Almi Decor.. Dla równowagi krzesła- z Ikea:-) Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aprilka1000 06.06.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 sliczne , swietny macie gust.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts