cieszynianka 10.04.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Czy ktoś impregnował płytki podłogowe? Czy warto to robić? Bardzo proszę o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 10.04.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 O ile wiem, to impregnuje się te polerowane płytki... Sama miałam taki problem i tutaj mi wyjaśniono, że szkliwionych gresów się nie impregnuje. Można sobie zwykłe płytki "zepsuć", tzn zmatowić i nic tego nie uratuje... Tak zrobiłam ze swoimi płytkami 12 lat temu, zabezpieczyłam je Delfinem i do dziś mam jakby zdarte na nich szkliwo... Wtedy nie wiedziałam, od czego, a teraz wiem, że to ten Delfin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 10.04.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 tak kamienne - zabezpieczenie przed fugowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.04.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Chodzi mi o zwykłą terakotę, o pomieszczenia, w których jest największe natężenie ruchu - przedpokój, kuchnia, schody (tam mam klinkier). Jeśli ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenia, to proszę podzielcie się nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbek4 11.04.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Chodzi mi o zwykłą terakotę, o pomieszczenia, w których jest największe natężenie ruchu - przedpokój, kuchnia, schody (tam mam klinkier). Jeśli ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenia, to proszę podzielcie się nimi. co do płytek, dobrze wypowiedzieli sie poprzednicy. jezeli w danym pomieszczeniu będzie duzy ruch, pomysl także o impregnacji fug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts