Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze APS 147 Izy i Mirka

Recommended Posts

• 2 months później...
  • 3 months później...
  • 1 month później...

Pięknych i rodzinnych Świąt

Budującego Nowego Roku

Zanikającej biurokracji

Rosnącej inteligencji budowlańców

Samych obniżek i promocji na wymarzone płytki :wink:

Celnych wyborów i satysfakcji z wyników

oraz...

Mnóstwa prezentów pod Choinką!!!

http://dvice.com/pics/gift_uberguide_gifts.jpg

• 2 months później...

Witam,

kuchnia ładna i może się podobać, ale czy napewno funkcjonalna?

najważniejszy blat w kuchni to ten między zlewem i płytą grzewczą, a u Ciebie go brak. zastanów się co jest ważniejsze wygląd czy wygoda w codziennym użytkowaniu.

poza tym nie bardzo rozumiem różnicę w wysokości blatów, chodzi tylko o kwestie wizualne, czy może wysokość glifu to spowodowała?

dostosuj wysokość blatu do swojego wzrostu warto na tym etapie się nad tym zastanowić.

czy masz przygotowane wyście wentylacyjne do okapu w suficie (jeśli nie można obniżyć sufit, tylko po co)?

jeśli będziesz miała pytania to pisz, daleki jestem od kryrtyki, ale troszkę orientuje się w temacie kuchni, więc dlatego pozwoliłem sobie na ten komentarz

milo_p

Projekt kuchni już zmieniony - tym razem na funkcjonalny :D

Różnice wysokości blatów wynikają z wielkości okna , które wykonawca Nam powiększył ( trochę niepotrzebnie , ale cóż) . Wysokość blatu pasuje mi do wzrostu ( raczej mała jestem niż duża - reszta domowników też :) . >projekt kuchni tylko taki wstępny - pod hydraulika i elektryka . Planujemy się wprowadzić na jesień ( tego roku ) Za wszystkie Twoje uwagi bardzo dziękuję . Z wielką przyjemnością pooglądam zdjęcia Twoje j kuchni i reszty domu również .

Pozdrawiam Iza :

• 1 month później...
  • 4 weeks później...
  • 1 month później...

Ojej jaki piękny domek :o Cudowna dachówka :o I już prawie wykończeniówka :roll: Ale Wam dobrze :D

Gratuluję pomysłu, bo domek prezentuje się lepiej niż na wizualizacji w avatarku :o i te drzwi co chodzą za mną... Właśnie, gdzie kupiliście drzwi i czy przez tyle doświetli nie widać z byt dużo, chodzi mi o wnętrze domku, bo u mnie było by jeszcze jedno boczne więcej i górne chyba. Piękne są i już prawie jestem na 100% zdecydowana na takie, tylko boję się że "za dużo widać" :roll: :lol: Proszę napisz, że nie...

a zapomniałabym, jakie piękne widoki, piękna ta wasza wieś, a domek jest na jakimś wzgórzu??? Super widoki... i córa śliczna :wink:

dardurdka

Drzwi firmy Lupol Justyna z doświetlem model IV. Zamówiliśmy je w Castoramie.

Szyba w drzwiach jest taka jak była w sklepie . Nie widać przez nią nic - z żadnej strony, Nie były drogie - jak na drzwi z doświetlem! Mi się podobają. Widzę ,że Wasza budowa też idzie do przodu .

Pozdrawiam Iza

• 3 months później...