iza mirek 10.04.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Witam. W tym wątku zapraszam do pytań i komentarzy Wszystkich zainteresowanych budową naszego APS-a 147L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milo_p 14.04.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Witam, Ja pytań nie mam, ale będę Wam kibicował podczas budowy. Szybko mury pną się do góry Życzę Wam powodzenia i dużo cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 18.04.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Witam Widzę że u Was praca wre nie to co u nas My jak narazie stoimy w miejscu. Ciekawa jestem układu pomieszczeń u Was w domu. Jeśli mógłbyś to wrzuć jakieś rzuty domku Życzę owocnego budowania bez kłopotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 19.04.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 witam:)tak my też z APS- budujemy, mamy nawet podobny rozkład pomieszczeń, jedynie dachy będą inne:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RafalE 09.07.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Gratulacje. Mamy ten sam projekt, tylko w lustrzanym odbiciu.Budowę rozpoczęliśmy również w marcu ale 2007 roku i obecnie już mieszkamy. Fajny projekt, idealny dla 4-osobowej rodziny.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.10.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Piękna dachówka!!! Jaka to firma? Właśnie mnie naszło na karpiówkę, tylko to strasznie drogi interes Wasza jest bez glazury? Bo z glazurą to już w ogóle majątek, a bałam się że bez będzie zbyt matowa, ale Wasza mi się właśnie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.12.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Pięknych i rodzinnych Świąt Budującego Nowego Roku Zanikającej biurokracji Rosnącej inteligencji budowlańców Samych obniżek i promocji na wymarzone płytki Celnych wyborów i satysfakcji z wyników oraz... Mnóstwa prezentów pod Choinką!!! http://dvice.com/pics/gift_uberguide_gifts.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 23.12.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.majhost.com/gallery/aneczka/sdf/dom/zyczenia2008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milo_p 23.02.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Witam,kuchnia ładna i może się podobać, ale czy napewno funkcjonalna?najważniejszy blat w kuchni to ten między zlewem i płytą grzewczą, a u Ciebie go brak. zastanów się co jest ważniejsze wygląd czy wygoda w codziennym użytkowaniu.poza tym nie bardzo rozumiem różnicę w wysokości blatów, chodzi tylko o kwestie wizualne, czy może wysokość glifu to spowodowała?dostosuj wysokość blatu do swojego wzrostu warto na tym etapie się nad tym zastanowić.czy masz przygotowane wyście wentylacyjne do okapu w suficie (jeśli nie można obniżyć sufit, tylko po co)? jeśli będziesz miała pytania to pisz, daleki jestem od kryrtyki, ale troszkę orientuje się w temacie kuchni, więc dlatego pozwoliłem sobie na ten komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mirek 24.02.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 milo_p Projekt kuchni już zmieniony - tym razem na funkcjonalny Różnice wysokości blatów wynikają z wielkości okna , które wykonawca Nam powiększył ( trochę niepotrzebnie , ale cóż) . Wysokość blatu pasuje mi do wzrostu ( raczej mała jestem niż duża - reszta domowników też . >projekt kuchni tylko taki wstępny - pod hydraulika i elektryka . Planujemy się wprowadzić na jesień ( tego roku ) Za wszystkie Twoje uwagi bardzo dziękuję . Z wielką przyjemnością pooglądam zdjęcia Twoje j kuchni i reszty domu również . Pozdrawiam Iza : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 fajny domek wybudowaliście ,a jakie piękne widoczki są u was z okienek uwielbiam takie widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 24.04.2009 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Piekna okolica...mozna wiedziec w jakiej miejscowosci budujecie? Ciekawy projekt wybraliscie , dobrze sie prezentuje na tym terenie ... no i zasuwacie z ta budowa az milo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mirek 24.04.2009 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Nasz domek rośnie na wsi w okolicach Bogatyni. Też mi się wydaję , że ładnie się wkomponował w teren . Pozdrawiam Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 24.04.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Szukamy z mezem dzialki ,gdybyscie cos slyszeli o sprzedazy prosze dajcie znac banici @op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.06.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Ojej jaki piękny domek Cudowna dachówka I już prawie wykończeniówka Ale Wam dobrze Gratuluję pomysłu, bo domek prezentuje się lepiej niż na wizualizacji w avatarku i te drzwi co chodzą za mną... Właśnie, gdzie kupiliście drzwi i czy przez tyle doświetli nie widać z byt dużo, chodzi mi o wnętrze domku, bo u mnie było by jeszcze jedno boczne więcej i górne chyba. Piękne są i już prawie jestem na 100% zdecydowana na takie, tylko boję się że "za dużo widać" Proszę napisz, że nie... a zapomniałabym, jakie piękne widoki, piękna ta wasza wieś, a domek jest na jakimś wzgórzu??? Super widoki... i córa śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mirek 21.06.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 dardurdkaDrzwi firmy Lupol Justyna z doświetlem model IV. Zamówiliśmy je w Castoramie.Szyba w drzwiach jest taka jak była w sklepie . Nie widać przez nią nic - z żadnej strony, Nie były drogie - jak na drzwi z doświetlem! Mi się podobają. Widzę ,że Wasza budowa też idzie do przodu . Pozdrawiam Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.06.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 a ile kosztowały jeśli można wiedzieć??? Ja właśnie też planuję z taką jakby wypukłą szybą... Świetnie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mirek 21.06.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Nie pamiętam dokładnie , ale coś około 3,6 tys. . Zakładaliśmy je w tamtym roku chyba w sierpniu, ale ceny się raczej nie zmieniły . Na stronie producenta jest pełna oferta. Podaję link do strony http://www.lupol.pl/malowane.htmPozdrawiam Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.06.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 To rzeczywiście nie drogo, choć mi wycenili na 6tys. przez te doświetla Szukam dalej... i oczywiście będę tu stale zaglądać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.10.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Tyle czasu minęło od mojego ostatniego wpisu, i w dodatku przegapiłam wrześniowy wpis w Waszym dzienniku a tu takie zaskoczenie - MIESZKACIE!!!! Super - Gratuluję!!! Kuchnia piękna Wierzę, że mimo nawału pracy czujecie się b. dobrze. Sama marzę już o tej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts