anetina 02.12.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 witam widzę, że panele, które macie na korytarzu na górze, mam takie w pokoju inwestorka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mirek 02.12.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Takie panele mamy też w sypialni i pokoju córki. To właśnie jej najbardziej się podobały. Sama wolałabym chyba bardziej jednolite. W sumie efekt jest ok, ale trzeba teraz uważać z wzorami na ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.12.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 no właśnie jednolitość ścian wcześniej myślałam o jakiś wzorach, zdobieniach w pokoju dziecka przy takich panelach się nie da ciężko mi nawet zwykłe półki tam dopasować miłego dnia życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arc-en-ciel 16.12.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Witaj Izo, tez jestesmy z Dolnego Śląska, ze Świebodzic, tez wprowadzilismy sie do niewykonczonego na 100% domu, byla to koniecznosc, bo udalo sie sprzedac mieszkanie. Mieszkamy juz 3 miesiace, a pewne rzeczy nie sa zrobione, niektore juz sie psuja Dorobilismy sie za to kolejnego psa i jeszcze kota. Bardzo podoba mi sie Twoja podloga w kuchni, gdybym mogla, wywalilabym swoje kafle, bo tragiczniesie myja i zrobilabym kolor grys, ale na razie moge pomarzyc, pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.12.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Niech magiczna noc Wigilijnego WieczoruPrzyniesie Ci spokój i radość.Niech każda chwila Świąt Bożego NarodzeniaŻyje własnym pięknem,A Nowy Rok obdaruje Ciebie i całą Waszą rodzinęPomyślnością i szczęściem.Najpiękniejszych Świąt Bożego NarodzeniaNiech spełniają się wszystkie Twe marzenia.http://img264.imageshack.us/img264/9022/x32fx3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.12.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://www.ekartki.pl/cards_files/9/9667_pu.i.wp.pl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.06.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Hej! Myślę, że pomarańczka będzie super wyglądać z Waszymi ciemnymi okienkami Czekam na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 06.08.2010 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Witam. Mam pytanie dotyczące kotła Klimosz Ling Duo 25 kw. Czy możesz napisać jak się sprawuje? Nasz hydraulik nam go polecił, ale ostateczna decyzja jeszcze nie zapadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts