Gość Edyta Chromińska 10.04.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Cześć wszystkim, mam na imię Edyta. Wychowałam się w Wenecji (nie za duża wioska położona na Pałukach w okolicy Żnin, Biskupin, trochę dalej Bydgoszcz, blisko jeziora, plaża, ładne widoki, jednym słowem miło ) i muszę dodać że jak byłam młodsza marzyłam o życiu w wielkim mieście, wielkiej karierze itp... Teraz jest inaczej, mam 19 lat ale czuję, że już dorosłam i dlatego w przyszłym roku, razem z chłopakiem (pewnie już nie długo narzeczonym) będziemy budować dom według projektu "Przystań" właśnie w Wenecji. W dodatku w bliskim sąsiedztwie moich rodziców (od nich dostałam działkę). Mam nadzieję że wszystko się uda i obejdzie się bez kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 10.04.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 witam Cię Edytko bardzo serdecznie i powodzenia w budowaniu życzę :)i dużo szczęścia w Wenecji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.04.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Byłam kiedyś w Wenecji było pięknie Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Edyta Chromińska 10.04.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Dziękuję Wam wszystkim za powitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 11.04.2008 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Mam nadzieję że wszystko się uda i obejdzie się bez kłopotów. witam i ja łatwo nie będzie ale ciekawie na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts