mardziug 10.04.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Poszukuję aluminiowej listwy podlogowej łączącej panel podlogowy z terakotą.Chcę zrobić sobie łuk w przedpokoju (pasek terakoty dookoła panele)Póki co znalazłem 3 metrowe,jednak potrzebuje dłuższych ok 3.5-4.Jeżeli macie wiedzę doświadczenie bardzo proszę o info gdzie to mogę dostać.PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 10.04.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Prawdopodobnie dłuższych niż 3m nie dostaniesz... jeśli potrzeba dłuższych to trzeba łączyć.... niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mardziug 10.04.2008 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 No własnie tego chciałem uniknąć.Znalazłem listwę plastikową ale to już nie to samo.Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts