Jure 10.04.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Czy ktoś buduje Dom w Glicyniach? Jak oceniacie ten projekt? http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m4354ef72c7a03[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 10.04.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Witaj! Jak na dom o takiej powierzchni, wydaje sie byc dosc funkcjonalny. Zastanawia mnie tylko pokoj na dole (nr 4) - nie za maly? No i kuchnia tez niezbyt wielka... Z kolei na poddaszu jakos za duzo pomieszczen - pokoj nr 3 (jego wielkosc) budzi moje watpliwosci. Niie podoba mi sie przejscie do pokoju nr 7 przez garderobe (ale to rzecz gustu). Generalnie zrobilabym na poddaszu mniej pomieszczen, ale wiekszych. I nie potrafie sobie wyobrazic, czy schody beda wygodne. Oj, ciezko wybrac dobry projekt Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts