rezolutny 27.04.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 rower jest dobry na wszystko! i na kondycje, i na korki w środku miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 27.04.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 rower jest dobry na wszystko! Tak,tak.Sąsiad złamał rękę na rowerze, bo z lasu wyleciał na niego jakiś przełajowiec.Obaj uprawiali sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.04.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Tak,tak.Sąsiad złamał rękę na rowerze, bo z lasu wyleciał na niego jakiś przełajowiec.Obaj uprawiali sport. jaki z tego wniosek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 28.04.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 ...że rower nie jest dobry na wszystko, jak sugeruje rezolutny Chyba, że przyjmiemy, że jest dobry jako środek do złamania ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.04.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 .....Chyba, że przyjmiemy, że jest dobry jako środek do złamania ręki jeżdżę na rowerze teraz może już trochę mniej jak kiedyś, złamałem też rękę........idąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 28.04.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Tak,tak.Sąsiad złamał rękę na rowerze, bo z lasu wyleciał na niego jakiś przełajowiec.Obaj uprawiali sport. jaki z tego wniosek?? Jadąc na rowerze bacznie obserwuj,czy jakiś kretyn nie wyskoczy zza krzaku. Kiedyś pojechałem do kumpla rowerem na pifko.Na skróty. Przez las. Owszem,pifko było (jedno) i przyszedł czas na powrót.Mam bociani zmysł, więc wracałem tą samą drogą (przez las).Zrobiło się ciemno..... zupełnie ciemno. Czujecie,rowerem między drzewami po ciemku? W końcu musiałem prowadzić rower,bo nie chciałem się nabić na jakąś gałąź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justaan 25.08.2015 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Co za bezsensowne pytanie, albo ćwiczysz rano (wstając wcześniej), albo po pracy w ramach wieczornego relaksu.Na początek wystarczy, że będziesz dwa- trzy dni w tygodniu ćwiczył. Z czasem możesz zacząć częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pekról 25.08.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 oorbus, Powiedź jak tam Ci idzie? Jak motywacja i postępy? Miałem podobny problem, ale małymi kroczkami każdego dnia udało mi się rano wcześniej wstać (z wielkim trudem) i poćwiczyć co nieco. Teraz w razy w tygodniu chodzę na siłkę i raz w tygodniu staram się biegać albo jeździć na rowerze. Niestety na częstsze treningi nie mam czasu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
namira 26.08.2015 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 rower jest dobry na wszystko! i na kondycje, i na korki w środku miasta pełna zgoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek2005 26.08.2015 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 jak nie miałem żony to grałem 2 razy w tygodniu w nogę i w siatkę po ślubie przestałem grać i zacząłem biegać wieczorami jak gwiazda oglądała "Barwy szczęścia" jak pojawiły się dzieci to ze sportów zostało mi tylko zmiana pampersów na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozimektomy 19.04.2016 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 nie wiem dlaczego, ale mi np. najlepiej się ćwiczy koło 22, mam wtedy najwięcej energii. Rano nie ma szans, ewentualnie jak po szkole zawożę dzieciaki na trenign,ale najwygodniej naprawdę o 22. Chyba, że ktoś lubi wstawać o 5 czy 6... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Violeet 20.04.2016 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Staram się chodzić na siłownie czy poruszać się z kijkami na dworku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrzak.antoni 09.05.2016 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Niestety nie . Ale kiedyś znajdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grandosa 05.07.2016 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 staram si jak moge. traz jak cieplo to moge na rower is albo pobeiegac. it ak lepiej nizz zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
c32bud 10.07.2016 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 Obecnie nie mam czasu (budowa) ale to podobno wymówka... wszystko jest kwestią priorytetów u mnie wyższy priorytet ma budowa:-)pozdrowienia dla Bobów Budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harin 10.10.2016 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 może nie codziennie, ale tak ze 3x w tygodniu staram się odwiedzić siłownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cob_ra 24.10.2016 02:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 U mnie sportem jest przechodzenie kilka kilometrów dziennie lub noca z młoteczkiem 500g, dodatkowo machanie nim.... Po takim sporcie już w domu ma się dość wszystkiego. W wolym czasie budowa..... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigWolf 14.11.2016 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Niestety totalnie brak czasu, praca, dom, inne obowiązki i człowiek nawet nie wie, kiedy mu ucieka cały dzień A chętnie bym pochodził na basen i popływał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilana 21.11.2016 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Niestety ja coraz rzadziej mam czas na uprawianie sportu. Raz w tygodniu biegam i to w zasadzie jedyny czas, który mogę poświęcić na jakąś aktywność. W ciągu dnia, niestety to jest niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gettis 05.12.2016 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 ja staram się wygospodarować trochę czasu w tygodniu żeby pójść na siłownie czy basen, ale różnie niestety z tym bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts