Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

znajdujecie czas na sport??

oorbus

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 108
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 7 months później...
Pewnie że znajduję czas na sport . w mojej firmie mamy duza łazienke z prysznicem itp. więc codziennie do pracy biegam , niezależnie jaka jest pogoda. I spokojnie mam czas się umyć i przebrać . Odpowiedni sprzet, bluzy termiczne buty, krotkie spodenki koszulki - znalazlem w internecie. Ostatnio kupowałem w :spam: . Jak nie masz czasu uprawiać sportu po pracy, biegaj do niej i z niej - to bardzo dobry substytut :D Edytowane przez Greengaz

Prawda (brutalna) jest taka, że jak się chce, to i czas na sport się znajdzie :) Oczywiście zależy od tego, w jakiej formie. Ja zakupiłem jeszcze przed wakacjami używany rower i, póki pogoda pozwala, śmigam do pracy i z powrotem - a robi się z tego ponad 20 km dziennie! Wiem, że po pracy mógłbym mieć problemy z motywacją...

• 4 weeks później...
Ze względu na wszechobecny smog nie polecam biegać w zimie. Kolejną sprawą jest waga ciała, jeśli odpowiednia bez nadwagi można od biegania na siłowni zacząć. W przeciwnym razie rowerek stacjonarny lub basen. Na początek będzie to odpowiednia forma ruchu dla każdego.

• 2 weeks później...
Ostatnio zaniedbałam te kwestie, kiedyś była siłownia 3 razy w tygodniu i bieganie. Dla tych, którzy chcieliby dostać motywacje do działania to polecam konkurs empik Żyj z pasją, trzeba powiedzieć o swojej zapomnianej pasji i dlaczego chciałoby się do niej wrócić można wygrać realizacje swojej pasji wraz z osobą bliską:) dziś ostatni dzien konkursu jakby co:)

• 9 months później...