Tomaszs131 29.01.2019 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Zapisałem się ostatnio grupy Tri w Lublinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Volvoxx79 22.03.2019 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 (edytowane) Ja staram się codziennie coś robić z aktywności fizycznej. Świetne produkty z kategorii mają tutaj Edytowane 25 Października 2019 przez Tomaszs131 Reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deflorator 22.03.2019 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 ja chodzę np. do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karton31 25.10.2019 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2019 (edytowane) Pewnie że znajduję czas na sport . w mojej firmie mamy duza łazienke z prysznicem itp. więc codziennie do pracy biegam , niezależnie jaka jest pogoda. I spokojnie mam czas się umyć i przebrać . Odpowiedni sprzet, bluzy termiczne buty, krotkie spodenki koszulki - znalazlem w internecie. Ostatnio kupowałem w . Jak nie masz czasu uprawiać sportu po pracy, biegaj do niej i z niej - to bardzo dobry substytut Edytowane 25 Października 2019 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ventral53 29.10.2019 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2019 Prawda (brutalna) jest taka, że jak się chce, to i czas na sport się znajdzie Oczywiście zależy od tego, w jakiej formie. Ja zakupiłem jeszcze przed wakacjami używany rower i, póki pogoda pozwala, śmigam do pracy i z powrotem - a robi się z tego ponad 20 km dziennie! Wiem, że po pracy mógłbym mieć problemy z motywacją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grelka 27.11.2019 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2019 Też mnie ostatnio naszło, że powinnam wprowadzić w swoje życie trochę ruchu. Jak sobie porównam moją kondycje kiedyś a teraz... Masakra :/ Myślcie, że lepiej zacząć od biegania po dworze czy od siłowni? Szczerze biegać nie lubię zbytnio ale kto wie może mi się jeszcze spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 27.11.2019 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2019 Ze względu na wszechobecny smog nie polecam biegać w zimie. Kolejną sprawą jest waga ciała, jeśli odpowiednia bez nadwagi można od biegania na siłowni zacząć. W przeciwnym razie rowerek stacjonarny lub basen. Na początek będzie to odpowiednia forma ruchu dla każdego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grelka 08.12.2019 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 Ostatnio zaniedbałam te kwestie, kiedyś była siłownia 3 razy w tygodniu i bieganie. Dla tych, którzy chcieliby dostać motywacje do działania to polecam konkurs empik Żyj z pasją, trzeba powiedzieć o swojej zapomnianej pasji i dlaczego chciałoby się do niej wrócić można wygrać realizacje swojej pasji wraz z osobą bliską dziś ostatni dzien konkursu jakby co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s4lc 29.09.2020 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2020 ja jestem uzależniony od targania żelaza zdarza mi się zrobić przerwy od siłowi ok 3 tygodni, ale wtedy czuje że czegoś mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts