chriso 08.09.2003 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Mam salon szeroki na 7 m, na 5 gleboki, okna przy krotszej scianie.Ze wzgledu na szerokosc i wielkosc salonu, myslalem o podlogowce. Instalator doradzil mi zainstalowanie mimo wszystko grzejnikow.Wydaje mi sie to troche bez sensu, wyczuwam problemy z wysterowaniem takiego ukladu, chcialem rowniez podlogowke aby nie tracic miejsca na grzejniki.Czy ktos z Was ma podobnej wielkosci salon z podlogowka? Czy sa jakies problemy z niedogrzaniem zima? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.09.2003 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Podłogówka sprawdzi się idealnie (dom nowy ocieplony) przy 35m/2 dwie petle po ok 70-80mb. Jak salon jest na parterze tzn podłaga na gruncie to obowiązkowo 10cm styropianu na spodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chriso 09.09.2003 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 rozumiem ze grzejniki moge sobie odpuscic?mozesz mi wymienic od dolu wszystkie werstwy (od stanu zero) z ich grubosciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts