sasiaddd 10.04.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Już miałem zrezygnować z piwnic - wody gruntowe wysoko, glina, blisko oczko wodne itp. - kiedy spotkałem znajomego, który powiedział mi o izolacji cięzkiej Preprufe. Ponoć żadne warunki glebowe mu niestraszne. Czy ktoś ma jakąs wiedzę na ten temat? Jest na pewno jedna wada tej izolacji - cena Tutaj jest link w pdf-ie http://www.na.graceconstruction.com/custom/international/downloads/poland/preprufe.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 10.04.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 hmmmm.... powiedział..... i na skutek jednej wypowiedzi zmieniłeś swoje plany - zapewne długo przemyśliwane a kto będzie miał basen w piwnicy - ty czy znajomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 11.04.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 sasiadddprzeczytałeś chociaż tą ulątkę?widzisz zastosowanie w Twoim przypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiaddd 11.04.2008 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 ^^Z ulotki:"Główne zastosowania:• Izolacje przeciwwodne częścipodziemnych budowli – zabezpieczeniewedług Klasy 2,3, oraz4 wedΠug normy BS 8102:1990" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 11.04.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 rozumiem, że wiesz co to znaczy i chodzi dokładnie o Twój problemdla jasności - ten system ma swoje, wysokie wymagania w stosunku do konstrukcji i podłożyprzeczytaj całość i zastanów się, czy temu podołasz jest jeszcze podobny voltex i wiele innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiaddd 11.04.2008 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 problem w tym że jestem laikiem w tych sprawach i nawet przeczytanie kilka razy tej ulotki nie rozjasnia mi wszystkiego. Może ty mi naswietlisz jakie to wymagania niesie ten system i ew. co innego (może tańszego) mógłbym zastosowac, abym był pewien że moja piwnica będzie dobrze zaizolowana (tak jak pisałem warunki gruntowe-wodne sa tam raczej niezbyt sprzyjające). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 11.04.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 temat rzeka, a raczej wodana forum wałkowane trochę poszukaj,ogónie to można pracę mgr napisać, input=output pamiętaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts