placebo 20.12.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Piękny, gustowny domek i w moim stylu Gratuluję! Jesteśmy na podobnym etapie i chyba będziemy przeprowadzać się w tym samym czasie Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatPio 20.12.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Witaj Pat, Malowaliśmy w sumie trzy razy - 2x od strony widocznej i raz od środka. Zużyliśmy ok. 11 litrów. Z tego co piszesz wnioskuje, że jesteście zwolennikami prostych w formie domków . Jeśli to nie tajemnica, to na jakim etapie jesteście? Pozdrawiam Aśka Witaj:) dzieki za info co do podbitki;) Tak, bardzo lubimy takie domki, dla mnie wazna tez jest symetria zachowana w wygladzie domu, centralne wejscie, okna po jednej i po drugiej stronie w takich samych kształtach i ilosci (no przynajmniej bardzo podobnie). Szkoda ze nie umiem wstawiac tutaj zdjec, z checia wstawilabym widok naszego domku:) Dopiero niedawno, pare dni temu kiedy weszlam do niego i zobaczylam scianki dzialowe i drewniana konstrukcje tylnego ganku, no i tarasu zaczelam czuc taka wewnetrzna radosc i frajdę myśląc, czy to naprawdę mój dom? Ostatni raz czułam taką radość kiedy wjechala koparka i ruszyły pierwsze prace na działce (to byl koniec września tego roku), potem to już były problemy budowlane, choć małe w porównaniu do przygod co niektorych z forum W sobote 19.12 zawisla na naszym domu wiecha. Więźba stoi, po nowym roku maja zacząć kłaść deskowanie i dachówkę. My bedziemy miec nadbitkę, którą panowie, nim położą, będą malować i już teraz muszę zdecydować się na kolor do drewna - stąd te moje pytania i poszukiwania Pozdrawiam! i życzę radosnych, pogodnych, pełnych nadziei i imiłości Świąt Bożego Narodzenia oraz spełniania sie marzeń budowlanych:) no i szybkiej i bezproblemowej przeprowadzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 20.12.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://kartki.net.pl/kartki/4/140.gif Wesołych Świąt wpadłam pożyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom13 24.01.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Evil16Jesteśmy w trakcie przeprowadzki, faktury mam już spakowane. Postaram się jak najszybciej sprawdzić cenę PozdrawiamAśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 25.01.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Hej, napisałam wiadomość na PW ale coś mi nie odpisujesz Mam jeszcze pytanie, ile Was kosztowała podłogówka?? Z tego co widzę to w sypialniach macie grzejniki, my chyba też tak zrobimy. I jakie macie kafle drewnopodobne, czy to panele? pozdrawiam i czekam na dalsze foteczki z domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evil16 26.01.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 kurcze sorki Asiu że pytałem w dzienniku coś mi się pozajączkowało Czekam na tę cenę z fakturki. powodzenia przy przeprowadzce !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom13 27.01.2010 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Klodziki Odpowiedź na PW już poszła. Co do ceny podłogówki to proszę o cierpliwość. W salonie, hollu i korytarzu mamy płytki drewnopodobne Woodentic - są piękne, każdy kto wchodzi do nas pierwszy raz myśli że to drewno . Evil16 Nic nie szkodzi, nie jestem na tym punkcie przewrażliwiona Postaram się jak najszybciej dać znać co do ceny. Dzięki Pozdrawiam Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaal 04.03.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Halo, halo! A co tam tak zasypalo sniegiem, ze nie ma czasu uaktualnic dziennika? Codziennie tu zagladam i codziennie to samo rozczarowanie!!! Ladnie prosze o jakies nowe fotki albo update! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 04.03.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Hej, Gdzie kupowaliście ten Woodentic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.04.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ojej wpisałam się w dzienniku. Ja się usunę stamtąd ale nie kce mi się jeszcze raz pisać tej mojej wypociny. Chętnie poczekam cobyś przeczytał pytanko i może dasz mi odpowiedz to ja szybciutko usunę z dziennika wpis:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sami03 14.04.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 witam. czekam i czekam na ciag dalszy opowiesci i zdjec przede wszystkim a tu od 3 miesiecy cisza:( czyzby brak internetu w nowym domku? w moim z8 klada sie tynki:D w czerwcu przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.12.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 http://img12.dreamies.de/img/668/b/4i46u5wmitz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts