Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Z8" Dziennik Budowy - Komentarze

tom13

Recommended Posts

• Odpowiedzi 111
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Pat,

Malowaliśmy w sumie trzy razy - 2x od strony widocznej i raz od środka. Zużyliśmy ok. 11 litrów. Z tego co piszesz wnioskuje, że jesteście zwolennikami prostych w formie domków :D . Jeśli to nie tajemnica, to na jakim etapie jesteście?

Pozdrawiam

Aśka

Witaj:)

dzieki za info co do podbitki;)

Tak, bardzo lubimy takie domki, dla mnie wazna tez jest symetria zachowana w wygladzie domu, centralne wejscie, okna po jednej i po drugiej stronie w takich samych kształtach i ilosci (no przynajmniej bardzo podobnie). Szkoda ze nie umiem wstawiac tutaj zdjec, z checia wstawilabym widok naszego domku:) Dopiero niedawno, pare dni temu kiedy weszlam do niego i zobaczylam scianki dzialowe i drewniana konstrukcje tylnego ganku, no i tarasu zaczelam czuc taka wewnetrzna radosc i frajdę myśląc, czy to naprawdę mój dom? Ostatni raz czułam taką radość kiedy wjechala koparka i ruszyły pierwsze prace na działce (to byl koniec września tego roku), potem to już były problemy budowlane, choć małe w porównaniu do przygod co niektorych z forum :) W sobote 19.12 zawisla na naszym domu wiecha. Więźba stoi, po nowym roku maja zacząć kłaść deskowanie i dachówkę. My bedziemy miec nadbitkę, którą panowie, nim położą, będą malować i już teraz muszę zdecydować się na kolor do drewna - stąd te moje pytania i poszukiwania :)

Pozdrawiam! i życzę radosnych, pogodnych, pełnych nadziei i imiłości Świąt Bożego Narodzenia oraz spełniania sie marzeń budowlanych:) no i szybkiej i bezproblemowej przeprowadzki! :D

• 1 month później...

Klodziki

Odpowiedź na PW już poszła.

Co do ceny podłogówki to proszę o cierpliwość.

W salonie, hollu i korytarzu mamy płytki drewnopodobne Woodentic - są piękne, każdy kto wchodzi do nas pierwszy raz myśli że to drewno :D .

Evil16

Nic nie szkodzi, nie jestem na tym punkcie przewrażliwiona :D

Postaram się jak najszybciej dać znać co do ceny.

Dzięki

Pozdrawiam

Aśka

• 1 month później...
  • 1 month później...
  • 8 months później...