Anna-1997 10.04.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Witam, zamówiłam już deski dł 50 cm i chce je ułożyć metoda tzw. na dziko. I mam dylemat. W każdym pokoju okno wychodzi na inną stronę świata, przedpokój ma 3m długości 1,2m szerokości. Ułożyć wszedzie w jedna strone? Czy trzymać sie tego, zeby zawsze w strone okna? A jak ułożyć w przedpokoju? Wzdłuż czy w poprzek? Poradźcie coś. Może pokażecie jak macie to zrobione u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tula 10.04.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Dobry wieczór Może w każdym pokoju tak jak powinno się kłaść, prostopadle do okna, a w " progach " drzwi deski kłaść prostopadle ? Przedpokój wtedy tak, jak będziesz chciała - skracając lub wydłużając optycznie ułożeniem desek . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 10.04.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 w przedpokoju w poprzek. Poszerzysz optycznie przedpokój.W pokojach do okna. jezeli okna są na wszystkich ścianach to nalezy tak kłaść aby pokój optycznie został powiększony.W wąskim pokoju w poprzek. W kwadratowym do większego źródła światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna-1997 11.04.2008 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 OK, ale nie wiem czy ladnie bedzie wygladac, w drzwiach. W pokoju w jedna strone, a w przedpokoju w druga. Ma ktos z Was w ten sposob? bo tego sie boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninababy 11.04.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 ja mam ułożone w salonie w na ukos i wyglada to rewelacyjnie dodam, że nie wpadłam na to sama tylko podpowiedział mi projektant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts