izat 11.04.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 zdecydowanie nie polecam korzystania z usług firmy BIARKEM z Piasecznafirma zajmuje się sprzedażą i montażem napędów do bramu mnie montowali napędy NICE, dopuścili się szeregu zaniedbań przy montażu i sprzedażyaktualnie nękają mnie telefonicznie karalnymi groźbami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 11.04.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 zdecydowanie nie polecam korzystania z usług firmy BIARKEM z Piaseczna firma zajmuje się sprzedażą i montażem napędów do bram u mnie montowali napędy NICE, dopuścili się szeregu zaniedbań przy montażu i sprzedaży aktualnie nękają mnie telefonicznie karalnymi groźbami Z oczywistych względów korzystanie z tej firmy mi nie grozi Poza tym, dla kogo jak dla kogo, ale dla Ciebie ta kolejna pseudo-firma to bedzie bułka z masłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 11.04.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 no to naświetliłaś problem niby to dorosłe, a z przekazem problemydzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 11.04.2008 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 zainteresowanych sprawą zachęcam do wpisania w wyszukiwarce forum nazwy tej firmy nie będę się powtarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.04.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 hej Iza Wetne sie tutaj, bo jakos innej okazji nie mam Kiedy przeprowadzka? I skrobnij jak pieknie wyszla kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 13.04.2008 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 hej Iza Wetne sie tutaj, bo jakos innej okazji nie mam Kiedy przeprowadzka? I skrobnij jak pieknie wyszla kuchnia hej jak to nie masz okazji?? oj Beatko wpadnij i sama ocenisz jak ten cały bajzel wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkurzony na ekipy 14.04.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 zdecydowanie nie polecam korzystania z usług firmy BIARKEM z Piaseczna firma zajmuje się sprzedażą i montażem napędów do bram u mnie montowali napędy NICE, dopuścili się szeregu zaniedbań przy montażu i sprzedaży aktualnie nękają mnie telefonicznie karalnymi groźbami Dobra reklama dla tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.04.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Izus, Bede pamietac i kiedys Cie nawiedze I jeszcze jedna prywata. Twoj do Shape chodzi, prawda? Ty chyba tez Jest ok? Moj mowi, ze mamy sie przepisac, ale do tego w GM. Ocenil, ze Gymnasion nie jest fajny wiec za trzy tygodnie zmieniamy klub. No ale dobrze by bylo wiedziec z pierwszej reki, czy to ok miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.04.2008 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Beatko, zapraszam serdecznie jeśli chodzi o siłownię, to polecam, jasne a gdzie byście chodzili do Hiltona czy do Arkadii?? trochę nie Twoja strona ..... ale jeśli Wam to nie przeszkadza ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.04.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Izus, My mamy Shape w Galerii Mokotow, wiec jest ok. Generalnie slysze dobre opinie, ale ... ale kto pyta, ten lepiej wybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 17.04.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 mogę się przyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.04.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 mogę się przyłączyć Do Shape? Czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efki 14.10.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 WITAM SERDECZNIE WSZYTSKICH, KTóRYM ZYCIE ZAJMUJE BUDOWA I BUDOWA:) OTóRZ MIMIO OPINII O FIRMIE BIARKEM UDALIśMY SIę TAM Z MężEM PONIEWAż JAKBY NIE BYłO-MIELIśMY NAJBLIżEJ. I CO SIE OKAZAłO?! MIłA ATMOSFERA, DUżY WYBóR, PRóBKI KOLORóW I WZORóW A TAKżE EKSPOZYCJA BRAM ORAZ NAPęDóW...REWELACJA...POLECAMY I żYCZYMY MIłEGO UżYTKOWANIA...A PANI IZAT WIDOCZNIE PECHA W żYCIU MA:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 14.10.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 WITAM SERDECZNIE WSZYTSKICH, KTóRYM ZYCIE ZAJMUJE BUDOWA I BUDOWA:) OTóRZ MIMIO OPINII O FIRMIE BIARKEM UDALIśMY SIę TAM Z MężEM PONIEWAż JAKBY NIE BYłO-MIELIśMY NAJBLIżEJ. I CO SIE OKAZAłO?! MIłA ATMOSFERA, DUżY WYBóR, PRóBKI KOLORóW I WZORóW A TAKżE EKSPOZYCJA BRAM ORAZ NAPęDóW...REWELACJA...POLECAMY I żYCZYMY MIłEGO UżYTKOWANIA...A PANI IZAT WIDOCZNIE PECHA W żYCIU MA:/ pozdrawiamy załogę z Piaseczna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efki 15.10.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Witam załogę z..................?! no właśnie skąd...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 15.10.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Witam załogę z..................?! no właśnie skąd...?! Przedmówcy chodzi chyba o to, że ten wpis wychwalający montażystów automatów jakby żywcem przejęty z kroniki filmowej. Wszyscy usmiechnięci, zadowoleni, wchodząc do firmy mijaliśmy uśmiechnietych klientów i psy merdające ogonem. Na licach zapłakanych dzieci po wejściu do biura malował się uśmiech etc. etc. Takie to mało profesjonalne jak pracownik firmy podszywa się chyba pod zadowolonego klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz_K 15.10.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Wszyscy usmiechnięci, zadowoleni, wchodząc do firmy mijaliśmy uśmiechnietych klientów i psy merdające ogonem. Na licach zapłakanych dzieci po wejściu do biura malował się uśmiech etc. etc. W kronikach to nawet ogony merdały psami. No cóż, jak widać pracownicy są ze swojej firmy zadowoleni a może nawet sam jej szef jest z niej zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.10.2008 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 A PANI IZAT WIDOCZNIE PECHA W żYCIU MA:/ wprost przeciwnie jestem w czepku urodzona niestety na złodziejstwo i bandytyzm nie mam wpływu chyba, że pechem nazywasz wybór firmy BIARKEM to owszem zgodzę się, to był FATALNY wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efki 16.10.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 forum ludzi nienormalnych hm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadowolona33 23.07.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Potwierdzam ,iż firma BIARKEM jest uczciwą firmą, która wykonuje zamówienia na czas, bardzo mi sie podobała postawa szefa- konkretny, widać że zna sie na swoim fachu a przy tym z poczuciem humoru:) BARDZO POLECAM "BIARKEM"- każdy będzie z niej zadowolony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts