Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

BIARKEM- napędy NIE polecam

izat

Recommended Posts

zdecydowanie nie polecam korzystania z usług firmy BIARKEM z Piaseczna

firma zajmuje się sprzedażą i montażem napędów do bram

u mnie montowali napędy NICE, dopuścili się szeregu zaniedbań przy montażu i sprzedaży

aktualnie nękają mnie telefonicznie karalnymi groźbami

Z oczywistych względów korzystanie z tej firmy mi nie grozi ;)

Poza tym, dla kogo jak dla kogo, ale dla Ciebie ta kolejna pseudo-firma to bedzie bułka z masłem 8)

zdecydowanie nie polecam korzystania z usług firmy BIARKEM z Piaseczna

firma zajmuje się sprzedażą i montażem napędów do bram

u mnie montowali napędy NICE, dopuścili się szeregu zaniedbań przy montażu i sprzedaży

aktualnie nękają mnie telefonicznie karalnymi groźbami

Dobra reklama dla tej firmy

Izus,

Bede pamietac i kiedys Cie nawiedze :-)

I jeszcze jedna prywata. Twoj do Shape chodzi, prawda? Ty chyba tez ;) Jest ok? Moj mowi, ze mamy sie przepisac, ale do tego w GM. Ocenil, ze Gymnasion nie jest fajny wiec za trzy tygodnie zmieniamy klub. No ale dobrze by bylo wiedziec z pierwszej reki, czy to ok miejsce. 8) :D

• 5 months później...
WITAM SERDECZNIE WSZYTSKICH, KTóRYM ZYCIE ZAJMUJE BUDOWA I BUDOWA:) OTóRZ MIMIO OPINII O FIRMIE BIARKEM UDALIśMY SIę TAM Z MężEM PONIEWAż JAKBY NIE BYłO-MIELIśMY NAJBLIżEJ. I CO SIE OKAZAłO?! MIłA ATMOSFERA, DUżY WYBóR, PRóBKI KOLORóW I WZORóW A TAKżE EKSPOZYCJA BRAM ORAZ NAPęDóW...REWELACJA...POLECAMY I żYCZYMY MIłEGO UżYTKOWANIA...A PANI IZAT WIDOCZNIE PECHA W żYCIU MA:/

WITAM SERDECZNIE WSZYTSKICH, KTóRYM ZYCIE ZAJMUJE BUDOWA I BUDOWA:) OTóRZ MIMIO OPINII O FIRMIE BIARKEM UDALIśMY SIę TAM Z MężEM PONIEWAż JAKBY NIE BYłO-MIELIśMY NAJBLIżEJ. I CO SIE OKAZAłO?! MIłA ATMOSFERA, DUżY WYBóR, PRóBKI KOLORóW I WZORóW A TAKżE EKSPOZYCJA BRAM ORAZ NAPęDóW...REWELACJA...POLECAMY I żYCZYMY MIłEGO UżYTKOWANIA...A PANI IZAT WIDOCZNIE PECHA W żYCIU MA:/

pozdrawiamy załogę z Piaseczna ! :lol:

Witam załogę z..................?! no właśnie skąd...?!:)

Przedmówcy chodzi chyba o to, że ten wpis wychwalający montażystów automatów jakby żywcem przejęty z kroniki filmowej.

Wszyscy usmiechnięci, zadowoleni, wchodząc do firmy mijaliśmy uśmiechnietych klientów i psy merdające ogonem. Na licach zapłakanych dzieci po wejściu do biura malował się uśmiech etc. etc.

Takie to mało profesjonalne jak pracownik firmy podszywa się chyba pod zadowolonego klienta :-?

Wszyscy usmiechnięci, zadowoleni, wchodząc do firmy mijaliśmy uśmiechnietych klientów i psy merdające ogonem. Na licach zapłakanych dzieci po wejściu do biura malował się uśmiech etc. etc.

W kronikach to nawet ogony merdały psami. :D

No cóż, jak widać pracownicy są ze swojej firmy zadowoleni :) a może nawet sam jej szef jest z niej zadowolony. :p

• 9 months później...
Potwierdzam ,iż firma BIARKEM jest uczciwą firmą, która wykonuje zamówienia na czas, bardzo mi sie podobała postawa szefa- konkretny, widać że zna sie na swoim fachu a przy tym z poczuciem humoru:) BARDZO POLECAM "BIARKEM"- każdy będzie z niej zadowolony:)