izat 23.07.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Potwierdzam ,iż firma BIARKEM jest uczciwą firmą, która wykonuje zamówienia na czas, bardzo mi sie podobała postawa szefa- konkretny, widać że zna sie na swoim fachu a przy tym z poczuciem humoru:) BARDZO POLECAM "BIARKEM"- każdy będzie z niej zadowolony:) uwielbiamy tutaj takie posty :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 23.07.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 forum ludzi nienormalnych hm.... I w ten sposób firma Biarkem z nieudolnej próby poprawienia opinii osiągnęła mistrzostwo z rujnowaniu opinii. Pogratulować BARDZO POLECAM "BIARKEM"- każdy będzie z niej zadowolony:) Podejście drugie niestety równie nieudolne A pani zadowolona (sic!) jest chyba z szefa, a nie firmy ... a najpewniej to samozadowolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
J.Chrzano 30.12.2020 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Mielismy stara bramę i stary garaż. Wstępnie chcialam sie zorientowac ile mnie będzie kosztowało zasilanie elektryczne do otwierania. Nie jechałam z zamiarem natychmiastowego kupna, nawet nie byłam finansowo przygotowana na taki zakup, ale kupiłam bramę garażową i siłowniki do bram firmy Nice. Własciciel rozłożył mi to na raty bez dodatkowych kosztów. Montaż chyba tego samego dnia, krótko, rewelacja. Potrzebowałam dodatkowych pilotów do bramy, otrzymałam je tego samego dnia zaraz po moim telefonie. Siłowniki działały ponad 18 lat, na tyle co u nas sie otwiera i zamyka bramę to wynik baaaardzo dobry. Brama garażowa jeszcze działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts