Peter1972 11.04.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Słyszałem, że na terenie niemiec ( wschodnie landy) można w atrakcyjnej cenie kupić domy do remontu. Odległość do granicy to często tylko 13-20 km. A ceny podobno o 30-40% niże niż te jakie trzeba zapłacić za podobne domy na terenie RP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 04.05.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Dokładnie ja też się noszę z zamiarem zakupu domu za naszą zachodnią miedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 04.05.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 tylko nie zapomnijcie dowiedziec sie ile bedzie za remont i jakie sa koszty zalatwienia dokumentacji technicznej niezbedne do remontu domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 05.05.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 tylko nie zapomnijcie dowiedziec sie ile bedzie za remont i jakie sa koszty zalatwienia dokumentacji technicznej niezbedne do remontu domkuCo do remontu to większość prac wykonam sam hydraulikę mapewno w całości wkońcu zajmuję sie tym na codzień natomiast muszę się liczyć z tym iż będę musiał zapłacić niemieckiemu elektrykowi z uprawniemiami aby podłączył szafkę elektryczną z bespiecznikami oraz niemieckiemu hydraulikowi z uprawnieniami za pieczątkę dotyczącą instalacji gazowej do kucheniki albo zainstaluję kuchenkę elektryczną .a dokumentacja w moim przypadku już jest bo właściciel sprzedaje dom w trakcie remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ortolin 06.05.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ja mam Kupilem za grosze, w dobrym stanie. Jestem w stanie zalatwic domy w dobrym stanie sporo ponizej wartosci (np domek 100m na nieduzej dzialce od 25tys eur). Info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ortolin 06.05.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Aha, remonty sa drogie, papierologia kosztuje, wiec lepiej kupic od razu do zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts