Tomek30 12.04.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Witam, moja ściana to 3W pustak Kozłowice, środek styropian. Chcę otynkować dom i nanieść tynk cienkowarstwowy, kornik 1,5mm. W jednej z hurtowni polecają mi CERESIT silikatowo-silikonowy w innej silikatowy KABE. Co Wy myslicie, a może inne propozycje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 12.04.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 bolix, weber, kreisel, atlas, oraz kilka mniej markowych no-name z allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobvilla 13.04.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Dobre propozycje. Ceresit trochę bardziej markowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts