szczukot 14.03.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Czy moze mi ktos polecic klej do montazu przypodlogowych drewnianych listew ?Czy ma to byc jakis klej wodny, kuaczukowy,polimerowy czy jeszcze jakis inny ?Fajnie jakby to bylo cos ogolnie dostepnego:1) Soudal (50A ?)2) Pattex (Super Fix ?)3) Dragon (32C ?)4) jakas inna firma i "model" ? Przy okazji : kleic do nalozonej juz farby, czy "zryc" do gladzi lub nawet tynku ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikula7 14.03.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Ja osobiście używam Pattex 500 - klej biały ( nawet jak wyjdzie na ścianę nie pozostawi śladów ) ma bardzo dobrą siłę początkową klejenia , nie trzeba się bawić tak jak z niektórymi klejami rozpuszczalnikowymi . NIe trzeba za bardzo nic robić ze ścianą , trzeba ją tylko oczyścić z kurzu i pyłu oraz usunąć nierówności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 14.03.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 To jest klej "wodny" ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikula7 20.03.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Ma konsystencję akrylu ( nigdy nie wczytywałem się w informację zawarte na opakowaniu ) - najważniejsze jest to , że trzyma i jest dobry .Na pewno nie kupuj klejów Dragon - straszny badziew . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 20.03.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 No to kupilem Pattexa 500 i Soudala 50A. Na dnich "testy" Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts