Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. nie przeczę dyskusje na forum są bardzo ciekawe, niektóre z nich bardzo mi pomogły, np jaki kominek wybrać jaka dachówka, jaki piec olejowy itp. (zdrukowałam już ponad 2 ryzy papieru) ale latanie po necie też jest fajne... pozdrawiam ps najzabawniejsza jest reakcja .... mogę ją sobie tylko wyobrazić i już mi się japka cieszy
  3. danajot - rzeczywiscie bardzo TO uspokajające..... anonimowa - chyba nie jestes w temacie
  4. JAk szkoda ci czasu to po co akurat tutaj zagladasz i jeszcze do tego piszesz. Przeczysz sama sobie...
  5. szkoda byłoby mi czasu na latanie po necie i wyszukiwanie takich pierdół, ciekawsze są dyskusje na forum _________________ DJ coś dzisiaj nie mam nastroju do żartów [ Ta wiadomość była edytowana przez: Danajot dnia 2002-11-28 12:34 ]
  6. taka spokojna muzyka wycisza.....
  7. Strasznie nudne te przyśpiewki. Nie masz nic żywszego?
  8. Wyluzujmy się po tym śmiesznym pokoiku. lubicie sobie pośpiewać czytając tekst piosenki pojawiajacy się na ekranie jak w szansie na sukces jeżeli tak to wchodźcie: http://home.attbi.com/~n9ivo/sayit.swf piosenka leczy cały ten budowlany stres. pozdrawiam
  9. A po co o tym piszecie? Niech inni też mają trochę przyjemności .
  10. Agacko ! Zgadzam się z Tobą w 100%. Zamyśliłam się i o mało nie dostałam zawału
  11. Extra super jeszcze kilka takich numerów i nie będzie kto miał budować domu!
  12. Uf ale podskoczyłam
  13. Nie byłem zaskoczony, bo tak się składa, że znam ten pokój. Mogę tylko dodać, że pani, która w nim mieszkała dokonała kiedyś niezbyt trafnego wyboru. Następnie ciągle słyszała od swoich bliskich: "Gdzie ty miałaś oczy". Myślę, że jeżeli wystarczająco długo obserwuje się to zdjęcie, można tę kobietę zrozumieć. [ Ta wiadomość była edytowana przez: sanipro dnia 2002-11-24 14:20 ]
  14. hi hi.. mało serce mi nie wyskoczyło... Pozdrawiam
  15. Obejrzałem - efekt rzeczywiście ciekawy - szczególnie o "mojej porze" przeglądania forum i pisania tego posta
  16. U mnie w momencie jak miałam wyłączyć zadziałało- efekt był piorunujący w domu śpiących ludzi a głośniczki miałam włączone całkiem głośno. Nie polecam oglądać po 22-giej, chyba ,że na słuchawki [ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2002-11-22 23:07 ]
  17. musisz patrzeć naprawdę dosyć długo i skupić uwagę na stole, spróbuj pozdrawiam
  18. Eeee, wpatrywałem się i wsłuchiwałem (przy dźwięku na full) chyba z 5 minut i nic... może mam za słabe głośniki
  19. Rodzinka kupiła sobie domek, ale w domku słyszeli rożne dźwięki i obawiali się ze dom jest nawiedzony, wiec wynajęli medium. Medium stwierdziła, ze w tym domu kiedyś mieszkała samotna kobieta, która każdego dnia oczekiwała powrotu swego męża. Mąż się nigdy nie pojawił a kobieta w końcu przy tym stole zmarła. To jest zdjęcie owego pokoju. Upewnij się, ze masz włączony dzwięk. Skoncentruj się na stole, musisz się dobrze przypatrzeć zdjęciu i wyslyszec pewien szelest , wiec daj sobie trochę głośniej Oto adres: http://home.attbi.com/~n9ivo/whatswrong.swf
  20.  

• Dodaj nową pozycję...