Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Odczytuję, że życzenia są kierowane również do mnie. Serdecznie dziękuję. Życzę sobie i Tobie, żebyś w latach 2003 - 2053 w dalszym ciągu udzielała się na FORUM MURATORA. Zapewne wyjdzie to wszystkim na dobre. Swoją drogą nie przypuszczałem, że masz tyle na liczniku. Gdybym był REDAKCJĄ, to bym Cię ozłocił, ale jeżeli wykażesz się refleksem (jak SKUNKS) zapewne nagroda Cię nie minie. Poza tym życzę Ci w roku 2003 i latach następnych wszystkiego najlepszego. Przyłączam się do życzeń Luśki. <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: sanipro dnia 2003-01-01 14:12 ]</font>
  3. ja tez sie dołączam... Lawiny dobrych zdarzeń... Wielu przyjaciół i spełnienia marzeń... Karnawału szalonego... W Nowym Roku... ...snu spokojnego.. Wszystkiego naj,naj....budującym, mieszkającym, chcącym budować... Teska
  4. No i zdrówka aby sił starczyło aby móc sie jeszcze nacieszyć pomieszkiwaniem w domu w zdrowiu:smile:
  5. Zyczę Wam, żebyście trafiali tylko na dobrych fachowców, a fachowcom, żeby im się fachowość poprawiła. A wszystkim tyle kasy,żeby było czym płacić za dobrą robotę. No i dobre hasło z PRL-u NIECH SIĘ MURY PNĄ DO GÓRY!!! DOSIEGO!
  6. A w poniedziałki od 12, w piątki do 12!!! Dużo szczęścia, zdrowia i ...........* !!!! *wypełnić wg własnych potrzeb
  7. ja tak dużo nie wymagam chciałabym tylko mieć więcej czasu dla rodziny i dziecka. I żeby w naszym pięknym kraju normalne było pracowanie na półetatu.
  8. Ja również swoją kolejną wypowiedź dedykuję wszystkim forumowiczom, aby zdrowie ich nie opuszczało i aby kasiora była na wszystkie wydatki związne z naszymi marzeniami. Pozdrawiam
  9. Swoją 700 wypowiedź na Forum dedykuję wszystkim Forumowiczom i życzę, żeby 2003 AD był rokiem Waszych Spełnionych Nadziei. Zimnego szampana i gorących wrażeń!!!
  10.  

• Dodaj nową pozycję...