Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Witam wszystkich! Ja też się wykańczam... Płytkarze przychodzą już od miesiąca, parkieciarza od 2-ch poszukuję, meble kuchenne niby się robią, ale pewnie zacznę szukać innej firmy itd itd... Ale ogólnie jest fajnie i czekam na kwiecień, bo to planowany termin naszej przeprowadzki do naszego domostwa, ale jak my to WSZYSTKO zdołamy zrobić (zamierzam samodzielnie pomalować ściany) ??? Pozdrawiam serdecznie wszystkich wykańczających!
-
Witam! No i co z tymi parapetówkami??? Kto już jest "po" a kto planuje? Ja jeszcze planuję - jak na razie na 2 stycznia ale co z tego wyjdzie to nie wiem. Obecnie działam, jestem, nie umarłem. http://images6.fotosik.pl/326/ca56dd49e298130am.jpg Pozdrawiam wszystkich bywalców tego tematu!!!! Pedzelito
-
Witam serdecznie Kochani widze ze prace u was idą do przodu.Chcialam się dowiedzieć jakie daliście rurki do wody plastik czy miedż? Ja skłaniałam się ku plastikowi a instalator namawia mnie na miedż. I co tu wybrać! No i przy okazji pytanie odnośnie ,przygotowywania podłoża pod wylewkę, jak to wygladało? Co dawaliście lub bedziecie dawać na chudy beton? Sam steropian czy jeszcze coś. Uciekam na działkę, własnie mają robić przyłącz gazu Kurcze dzwonią godzinę przed, dobrze że mam drugą znianę.
-
Ja też jestem przygotowana do wylewek i JUTRO będę je miała, sami przygotowywalismy podłoże pod wylewkę... uf... roboty co niemiara a wydawało się, ze potrwa to do 2-ch dni, a wlekło sie do 2-ch tygodni... oby tylko poziomy odpowiednie połapali i nareszcie prawdziwa wykończeniówka! A.. zapomniałam jeszcze o poddaszu (ocieplenie i regipsy) to za miesiąc i równolegle kominek. Pozdrawiam wszystkich baaaardzo zajętych dopieszczanie swoich domków!!!