Witam Stanowczo odradzam drzwi wewnętrzne z firmy ADAMS Żary Zakup drzwi wewnętrznych był farsą, zaczynałem się zastanawiać czy aby ktoś mnie nie wkręca, ukryta kamera itp. Zamówiony pomiar drzwi itp, przyjechała ekipa wymierzyła, czekamy na realizację - 4 kpl drzwi z regulowanymi ościeżnicami - opaskowymi itp. Pierwszy termin montażu - chyba po 3 - 4 tygodniach Z 4 par drzwi zamontowane 2 pary. - kolejna para drzwi (trzecia) - inny wzór przyjechał aniżeli był zamówiony - kolejna para drzwi (czwarta) - drzwi niewłaściwy rozmiar - ościeżnicy - za mała jak pamiętam Ok, czekamy kolejne 3-4 tygodnie - montaż - drzwi które były w innym wzorze - są ok, zamontowane - drzwi kolejne (czwarte) - znowu zły wymiar - tym razem odwrotnie - za duże - źle zmierzone Kolejne 3-4 tygodnie - montaż końcowy - w końcu właściwe drzwi Ogólne montaż trwał - ok 3 miesięcy - pieniądze wpłaciłem od razu, więc nie mogłem nic zawalczyć, obsługa nie kompetentna, kierownik działu drzwi i okien - pomyłka - zero kompetencji. Mistrzostwem była punktualność przyjazdu montażystów: - zawsze się spóźniali ok 3-5 godzin, mieli być rano, przyjeżdżali wieczorem, wydzwanianie do obsługi w sklepie - nie miało sensu, Pani lub wspomniany powyżej kierownik zapewniał że za chwilę będą, za pół godziny no max godzina, mijały dwie, montażystów brak, i tak cały dzień zwodzenia. Brak profesjonalizmu i jakiejkolwiek powagi sytuacji, drzwi nie były najtańsze, z wyższej półki ale firma która je sprzedaje to totalna porażka. Nigdy więcej żadnych kontaktów z tą firmą. Mieliśmy jeszcze zakupić w tej firmie kuchnie, ale jak poszliśmy rozmawiać z Panią która obsługuje klientów w dziale mebli - kolejna nie kompetencja. Pytam się o system zawiasów, prowadnic - odpowiedź "No taki, zwykły, jak w tamtej szafce niech sobie Pan zobaczy", kolejne pytanie o fronty - no takie jak tamte - zero kompetencji i fachowości w temacie, po poczytaniu wiadomości z netu więcej o kuchniach wiedziałem aniżeli Pani obsługująca klientów. Porażka. Polecam natomiast kuchnie z firmy WFM - Pan Michał Kurzywilk w Żarach - fachowość i solidność, montażyści - konkretni. Na etapie wyboru kuchni, konfiguracji nic nie zostało pozostawione przypadkowi, wszystko domówione, kilka spotkań z Panem Michałem się odbyło i kuchnia jak marzenie. Pan bardzo drobiazgowy, szczegółowy ale dzięki temu po montażu zero rozczarowań, wszystko co zostało ustalone było dotrzymane. FACHOWOŚĆ 150 % Polecam Muszę zakupić jeszcze rolety wewnętrzne do domu, wiem że ta firma je sprzedaje ale szukam innego dostawcy, nawet jak bym miał do zielonej góry jechać oddalonej od Żar o 45 km, to pojadę, ale tam moja noga nigdy więcej nie postanie.