Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Dawno nikt nic nie pisał w tym temacie, a temat jest dłuuuuugi i przez to trudny do przeglądnięcia. Szukam firmy budowlanej, która potrafi wykonać piwnicę w szalunkach systemowych na płycie fundamentowej, a także wykona solidną hydroizolację (np. Remmers). Czy możecie polecić takie firmy, które to robią? Jeśli chodzi o płytę fundamentową, to widzę, że reklamuje się Vega-System, ale nie wiem jaka jest renoma tej firmy.
  3. Witam na wiosnę planuje rozpoczęcie budowy domu(okolice Krosna),poszukuje w miarę dobrej i nie drogiej ekipy budowlanej (budowa od fundamentów po stan surowy otwarty)będę wdzięczna za pomoc w tym temacie .
  4. Melduję się z Mielca Wygląda to tak, że kupiliśmy działkę pod Mielcem wraz z fundamentami pod projekt Andromeda I http://www.dobredomy.pl/projekt/andromedaI/ Fundament jest goły (pomalowany dysperbitem 3 lata temu), więc na ten rok planuję ocieplić fundament, rozłożyć rurki i zakończyć przed zimą stanem ZERO. pozdrawiam
  5. Jakieś opinie o tynkach z firmy FachBud ? Pozdrawiam
  6. Ja miałam Draft ul. Akademicka. Piotr Jasiński niedrogi i w porządku.
  7. Witam, czy może ktoś polecić dobrego i niedrogiego architekta z Rzeszowa do adaptacji gotowego projektu z niewielkimi zmianami.
  8. Też jestem zainteresowany .Szukam sprawdzonych i solidnych fachowców.
  9. gdy tylko będę mieć coś nowego to zaraz wrzucę
  10. Witam, odnośnie okien drzwi mogę polecić Jezierskiego ( kupowałem 3 lata temu, teraz wznowiona produkcja pod nowym właścicielem ) i firmę Salamandra w Rzeszowie na Hetmańskiej. Ze swojej strony proszę o namiary na sprawdzoną ekipę do malowania wnętrz, najchętniej taką która ma w ofercie malowanie natryskowe agregatem.
  11. Widziałam bloga na stronie dom dla Ciebie, czekam na zdjęcia z budowy
  12. Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie Buduje dom energooszczędny Dijon IV, jestem na etapie wieńca, Osoby zainteresowane moim projektem zapraszam na mój blog http://www.dijoniv.mojabudowa.pl/ Mam już trochę doświadczenia i chętnie udziela wskazówek i sam też będę pytał pozdrawiam wszystkich jeszcze raz
  13. Jeśli ktoś szuka ekipy do tynkowania to radzę uważac na Tomasz Molawka gdzies z ok Sedziszowa. Jak patrze na swoje spartaczone tynki, krzywe szpalety to zakazdym razem sie zastawiamczy nie podac partacza do sądu.
  14. mogę polecić pana Grzegorza tel 698676512 a ja szukam budujących z okolic Dębicy , ja właśnie zaczęłam budować dom sroka III z podwójnym garażem ,pozdrawiam
  15. Poszukuję solidnego wykonawcy do ocieplenia poddasza i elewacji. Macie ?
  16. Witam,jestem z Rzeszowa i będę zaczynała budowę koło czerwca,chętnie porozmawiam z osobami budującymi na terenie podkarpacia. Pozdrawiam podkarpacie:bye:
  17. UWAGA !! na Firmę Budowlaną Piszczek Piotr (Aleksander) z Brzeźna 354 gm.Podegrodzie. Mają już prawomocne wyroki sądowe i ścigają ich komornicy.
  18. UWAGA !! na Firmę Budowlaną Piszczek Piotr (Aleksander) z Brzeźna 354 gm.Podegrodzie. Mają już prawomocne wyroki sądowe i ścigają ich komornicy.
  19. Tylko jeden post i tak chwalący tę firmę, mocno śmierdzi mi ta reklama!!!! Handlowcy muszą trochę się podszkolić z PR w internecie!!! Coś się sprzedaż nie kręci
  20. . Ogrodzenia pan Dominik tel. 889638619. Polecam.
  21. moze ktos polecic kogos do ogrodzenia okolice rzeszowa
  22. Ja ze swojej strony polecam firmę Easy Door z Rzeszowa. Miałem również wycenę z Vidoku, Mariota i Dako. Ostateczny wybór, pomimo że nie byli najtańsi padł na profil Optimal Black na ciepłym montażu. Konkretna obsługa i nie odniosłem wrażenia, że siedzę i zawracam komuś głowę moimi zachciankami. Przy okazji skusiłem się na bramę segmentową tej firmy 2500x2250 z napędem pomimo, że do tej pory wyznacznikiem dobrych bram był dla mnie Hormann. Użytkuję ją od pół roku i nie żałuję wyboru. Odpukać, póki co działa tak jak należy
  23. Kafle w Szówsku -ul. zamojska 17 tel. 16/732-39-22 kom. 600 323 517 [email protected]
  24. U mnie Mariot montował okna w 2012. Juz na samym pomiarze Panowie dobrze i rozsądnie mi po doradzali. Montaż ponad 20 okien w jeden dzień, solidnie i naprawdę porządnie. Nawet w tym roku do nich zadzwoniłem bo balkon mi się rozregulował. Przyjechali za kilka dni , bez udawania, ściemniania podregulowali balkon i dodatkowo wszystkie inne okna. Można ? Mozna. Szczególnie mogę pochwalić Mariot na tle innych ekip i firm z którymi sie spotkałem na swojej budowie a długo by opowiadać co o niektórych. Najwyższe wyróżnienie w moim rankingu partaczy niezmiennie dzierży i zapewne już nie odda zaszczytnej pierwszej pozycji firma Instal-Dach Paweł Drąg. Trzymać się z daleka. Mogę też polecić super ekipę hydraulików ( woda, ogrzewanie), dobrego murarza i odradzić tynkarzy
  25. Jednak okna, rolety i brama będą z Vetrexu. Jak widze nie ma wielu osób mogących dać namiar na fachowców od WM i rekuperacji
  26.  

• Dodaj nową pozycję...