Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Grupa SZCZECIŃSKA Pierwsze moje spotkanie "na żywo" z forumowiczami 12-marca - było super OK. Więcej takich spotkań !!! zwłaszcza w plenerze !!! Pozdr.
  3. Relacja fotograficzna ze spotkania naszej grupy: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=275282#275282
  4. Grupa Podkarpacka odbyła swoje pierwsze spotkanie 21.II.2004 w Rzeszowie. Było nas 17 osób z połówkami licząc. Bardzo sie cieszymy ,że mogliśmy się poznać. A atmosfera achhhhhhhhhhh -cudowna. Nawet mamy pamiątki ze spotkania - domek z piernika /prezent od jednego z uczestników/. Zdjęcia są w trakcie obróbki , może niedługo ujrzą światło forum Zachęcam tych którzy się jeszcze nie znają do spotkań w realu.
  5. Dziś kolejne małe spotkanko naszej grupy na placy budowy jedngo z członków, może uda nam się jakieś fotki strzelić, to później postaramy się wysłać. Ładna pogoda zapowidada się: http://ww2.tvp.pl/tvppl/images/2004/03/12/86818/img300.jpg
  6. odbyło się III spotkanie grupy szczecińskiej, 12 marca 2004 myśle że było udane... relacja i zdjęcia w poniedziałek.. pozdrawiam
  7. o 16.30 no a gdzie relacje?????? podzielcie sie wrazeniami!
  8. Dziś spotkaniem w kameralnym gronie rozpoczynamy zabawę. Chotomowska - powiat legionowski i okolice po raz PIERWSZY. Miejsce zbiórki o 16.30
  9. Góra z górą się nie zejdzie, ale Południe z Południem zawsze
  10. no wlasnie, bylam cokolwiek rozczarowana ale w koncu musimy miec jakis cel tych przyszlych spotkan forumowych Pozdrooofka z poludnia... Warszawy
  11. O! Cześć ma. Mówisz że nie są? Już ja tam swoje wiem A tak na poważnie - dobrze że Cię tu widze bo będę miał okazję pozdrowić Cię z południa, jako że w sobotę nie dane nam było zamienić nawet paru słów. Więc pozdrówka z Krakówka
  12. nie omina! przeciez one taaaaaaaaaaaaaaaaaaakie nie sa!
  13. I w taki sposób ominą mnie co najciekawsze kawałki ....
  14. Pewnie Iva! Bardzo proszę zapisuje się do prenumeraty! I Krzyś będzie miał mniej roboty z przesyłaniem poczty do mnie OK - ten adresik co w stopce??
  15. Pewnie Iva! Bardzo proszę zapisuje się do prenumeraty! I Krzyś będzie miał mniej roboty z przesyłaniem poczty do mnie
  16. Aga- no.....wymieniamy się z Krzysiem czasem....dodac Cie do mojej skrzynki adresowej ?
  17. Tylko się nie zestarzejcie oboje a my tu w międzyczasie zaczekamy na relacje bez cenzur. Jakby co - to moja skrzynka mailowa szystko zniosą znacie mnie już przecież z TEJ strony
  18. Jako "żółtodziób" na forum mam trochę tremę przed moim pierwszym spotkaniem "live" w IMOLI. Ale dzięki Maksiowi i reszcie (zdjęcia + opis) można było już zapoznać się z uczestnikami. Do zobaczenia 12-III-2004
  19.  

• Dodaj nową pozycję...