Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. To chyba jakaś epidemia. Mi ostatnio przywiózł brakującą paczkę płytek super swiadomy kurier Stolicy - i zostawił na parapecie u sąsiada. Wytropiłam go w końcu - pytam czy to normalna procedura, tak bez podpisu i w ogóle - on zdziwiony: dlaczego , przeciez nia miał za to pobierac kasy? Tak tak - ludzka swiadomość bywa często różna od naszej. Nie wpadł na to ze moze byc później obiążony za nie dostarczoną (bo nie potwierdzoną) przesyłke.
  3. Asiu, to na pewno miało trafić do nas
  4. Ja też, ja też Nie jestem wybredna, przyjmę wszystko, potem mogę się z kimś zamienić...
  5. ...trzeba lecieć zająć kolejkę na darmowe mat. bud. J
  6. To dla mnie chyba nie starczy - chyba, że Sympatyczny Pan ma więcej
  7. i ja bo w tym roku nie zdazylem a w przyszlym dach musze wyremontowac
  8. Ja też chcę - wezmę każdą ilość Pozdrawiam
  9. Witam opowiem Wam co wydarzyło się wczoraj na naszej budowie. Mój małżonek najspokojniej coś grzebał w naszym domku. Nagle słyszy trąbienie samochodu. Nie spodziewał się nikogo więc dalej robił swoje, ale z naszego garażu dobiegały dziwne odgłosy i trąbienie nieustawało. Postanowił więc sprawdzić co się dzieje. Wchodzi do garażu i patrzy ogromnymi oczyma ze zdziwienia. Wielka sterta balotów i biegający tam i z powrotem facet układający rolki wełny szklanej. Mąż pyta "Co Pan tu robi??" On "Wełnę przywiązłem" Mąż "Jaką Wełnę?? On "Żona zamówiła, zapłaciła i kazała przywieść" Mąż Nic mi niewiadomo, ale skoro kazała to pomogę Panu wyładować On Bardzo proszę bo się spieszę Mąż A dlaczego tak dużo tej wełny, na łazienkę to chyba za dużo (zamierzamy w najbliższym czasie ocieplać poddasze w łazience) On 100 m 10cm i 100 m 5 cm. Żona tak kupiła. Jest jeszcze płyta kartonowa-gipsowa Mąż A dlaczego tylko jedna. My potrzebujemy 5. Jest uszkodzona. Żona będzie ją reklamować On To się zaszpachluje. I wsiada do swojego samochodu Mąż Pan zaczeka bo właśnie żona przyjechała to się wszystko wyjaśni Ale niestety Ja zdążyłam wysiąść z samochodu a Pan odjechał Mąż Kochanie dlaczego mi nie powiedziałaś że kupiłaś wełnę?? Ja Ja nie kupowałam żadnej wełny. Ogromne zdziwienie i śmiech Nie wiadomo kto i skąd przywiózł nam wełnę nie dając nic do podpisu.
  10.  

• Dodaj nową pozycję...