Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
To chyba jakaś epidemia. Mi ostatnio przywiózł brakującą paczkę płytek super swiadomy kurier Stolicy - i zostawił na parapecie u sąsiada. Wytropiłam go w końcu - pytam czy to normalna procedura, tak bez podpisu i w ogóle - on zdziwiony: dlaczego , przeciez nia miał za to pobierac kasy? Tak tak - ludzka swiadomość bywa często różna od naszej. Nie wpadł na to ze moze byc później obiążony za nie dostarczoną (bo nie potwierdzoną) przesyłke.
-
Asiu, to na pewno miało trafić do nas
-
Ja też, ja też Nie jestem wybredna, przyjmę wszystko, potem mogę się z kimś zamienić...
-
...trzeba lecieć zająć kolejkę na darmowe mat. bud. J
-
podac mój adres w razie czego???????
-
Zabawna Historia!!!
katarzyna kulpinska odpowiedział a topic → Zabawna Historia!!! Zabawna Historia!!! Topics
Asia 16 -
Zabawna Historia!!!
forum_user odpowiedział a topic → Zabawna Historia!!! Zabawna Historia!!! Topics
To dla mnie chyba nie starczy - chyba, że Sympatyczny Pan ma więcej -
A w okolicy jest jakaś inna budowa?
-
i ja bo w tym roku nie zdazylem a w przyszlym dach musze wyremontowac
-
Ja też chcę - wezmę każdą ilość Pozdrawiam
-
Witam opowiem Wam co wydarzyło się wczoraj na naszej budowie. Mój małżonek najspokojniej coś grzebał w naszym domku. Nagle słyszy trąbienie samochodu. Nie spodziewał się nikogo więc dalej robił swoje, ale z naszego garażu dobiegały dziwne odgłosy i trąbienie nieustawało. Postanowił więc sprawdzić co się dzieje. Wchodzi do garażu i patrzy ogromnymi oczyma ze zdziwienia. Wielka sterta balotów i biegający tam i z powrotem facet układający rolki wełny szklanej. Mąż pyta "Co Pan tu robi??" On "Wełnę przywiązłem" Mąż "Jaką Wełnę?? On "Żona zamówiła, zapłaciła i kazała przywieść" Mąż Nic mi niewiadomo, ale skoro kazała to pomogę Panu wyładować On Bardzo proszę bo się spieszę Mąż A dlaczego tak dużo tej wełny, na łazienkę to chyba za dużo (zamierzamy w najbliższym czasie ocieplać poddasze w łazience) On 100 m 10cm i 100 m 5 cm. Żona tak kupiła. Jest jeszcze płyta kartonowa-gipsowa Mąż A dlaczego tylko jedna. My potrzebujemy 5. Jest uszkodzona. Żona będzie ją reklamować On To się zaszpachluje. I wsiada do swojego samochodu Mąż Pan zaczeka bo właśnie żona przyjechała to się wszystko wyjaśni Ale niestety Ja zdążyłam wysiąść z samochodu a Pan odjechał Mąż Kochanie dlaczego mi nie powiedziałaś że kupiłaś wełnę?? Ja Ja nie kupowałam żadnej wełny. Ogromne zdziwienie i śmiech Nie wiadomo kto i skąd przywiózł nam wełnę nie dając nic do podpisu.