Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Łatwo rozpoznać - jak się położył to on, a jak się położyła to ona.
-
Paanie ze skunksiej rodziny zapewne pachną damską wodą toaletową, a panowie pachną męska wodą kolońską. To da się wyczuć.
-
Wiem jak rozróżnić krowę od byka. Spróbujcie wydoić krowę a potem byka. Jak sie doi byka, to byk sie uśmiecha.
-
U kaczek-krzyżówek płeć można rozpoznac po ogonku (o kolorach nie wspominając): samczyk ma na końcu piórko zawinięte w "pętelkę". Na tym zdjęciu jednak tej części ciała nam oszczędzono. A Skunksio to jest chyba rasy "rosyjski-niebieski"...
-
Jak wchodzę na tą stronę to mam napis: Ta domena jest zarezerwowana. I NIC NIE WIDZĘ
-
Myślę SKUNKS że Ciebie większość uczestników forum rozpoznało. Jednak dręczy mnie pytanie, jak rozpoznać, czy obok Ciebie znajdują sie Panie, czy Panowie.
-
Ponieważ tak bardzo nalegacie aby SKUNKS utworzył dwie rezydencje w SALONACH MURATORA, musimy ze SKUNKSEM tą sprawę omówić. Ale jeżeli te anonimy zajmą redakcję, to kto obroni SKUNKSY. Jest naprawdę nieciekawie. Chyba będziemy szukali prawnika.
-
ooo, to musimy zmienić barwy klubowe na biało-szare!!!
-
A ja nadal nic nie widzę
-
Ależ jesteś śliczny skunksiku ..... ach .....
-
Zawsze wiedziałem, że skunks to przystojniaczek.
-
http://www.skunks.org/images/Babies99/b99-001a.jpg
-
Domy modelowe zostały sprzedane i teraz Fundacja kupiła kostkę do przeróbki, więc nici z modeli, ale w kości można pograć.
-
Oj sanipro, chyba zajmą obydwa salony, a z doskoku to pewnie jeszcze domy modelowe - w końcu nowiutkie, dopiero wybudowane.
-
Co do metrażu, to Wujek coś wspominał, że są plany aby w trudnych sytuacjach zająć SALON MURATORA. Nie wiem czy chodziło o Poznań, czy Warszawę. Jak myślicie - wystarczy dla tej rodzinki? Skunks twierdzi, że to rodzina rozwojowa.
-
No to miałam rację, że Skunksowi potrzebny duży metraż
-
Skunks!!!!! Piękna rodzinka, ale powiedz, który z nich to Ty?
-
Zgadzam się z RAN-em, że temat wywołany przez SKUNKSA jest odmienny od pozostałych. SKUNKS oderwał nas od codziennej pracy, czy nauki i sprowokował abyśmy na siebie spojrzeli poprzez krzywe zwierciadło. Myślę, mu się to udało dlatego jeszcze raz mu gratuluję. Strona www jest super, Mam tylko pytanie, czy na zdjęciach jest cała rodzina SKUNKSA czy tylko najbliźsi? [ Ta Wiadomość była edytowana przez: sanipro dnia 2002-03-17 14:08 ]
-
Dziękuję koledzy. To bardzo miłe co piszecie. Myślę, że ilość odsłon tematu związanego z wyborem ogrzewania wynika z tego powodu, że to pytanie zadaje sobie większość inwestorów. Decyzję podejmuje się raz, a w efekcie tej decyzji przez wiele lat możemy uzyskiwać korzyści, lub ponosić straty. Jak wspomniałem w innym miejscu REDAKCJA MURATORA również doceniła wagę tematu i co pewien czas ukazują się artykuły na temat różnych paliw. Ostanio w MURATORZE 3/2002 znalazł się artykuł "Gaz ziemny - paliwo wygodne i czyste" z cyklu "jakie paliwo wybrać". Mam nadzieję, że jest to cykl artykułów, który będzie zakończony jakimś podsumowaniem. Aby dokładnie ocenić opłacalność inwestycji należałoby opracować audyt energetyczny. Jednak zlecenie takiego audytu wiąże się z badzo dużymi kosztami, a wnioski z opracowania wcale nas nie muszą zadowolić. Dlatego dobrze jest skorzystać z pracy innych - to jest analiz jakie zostały przez kogoś wykonane. Ważne jest przy tym pamiętać, aby w tych analizach były dość szczegółowe określone dane wyjściowe oraz opate były (analizy) na aktualnych cenach. Trzeba zwracać uwagę z którego roku pochodzi analiza, bo relacje cenowe zmieniają się. Pozdrawiam S-O
-
RAN - z wypowiedzi Sanipro odczytałem, że wątek Skunksa osiągnął jako pierwszy 2000. Rzuciłem oczkiem na wątek Sanipro i rzeczywiście. Dzięki za zwrócenie uwagi. Sanipro - przyjmij spóźnione gratulacje. I obyś dalej nam służył swoimi dokładnymi radami oraz niezapomnianymi instrukcjami i kawałami
-
Chcę Ci wyjaśnić FRANKAI, że SANIPRO nie pomylił się. Nie napisał, że SKUNKS jest rekordzistą, ale że jest załużony dla FORUM. Myślę, że był świadomy, ponieważ to właśnie jego temat " Porównanie kosztów różnych ogrzewań" jako pierszy zaliczył 2000 odwiedzin. Później przegoniła go GRUPA WROCŁAWSKA. Paza tym GRUPA WROCŁAWSKA to swego rodzaju skrzynka kontaktowa, a w ogóle każdy z tych trzech tematów można klasyfikować w innej katagorii.
-
Aha - trochę rozczaruję Skunksa: Grupa Wrocławska osiągnęła 2000 odwiedzin dawno temu. Masz jednak szansę być pierwszy na 3000.