Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Hmmm... jak to się dzieje, że jeśli jakis polityk jest o coś oskarżany zaraz biedaczek choruje? Może żyje w wielkim stresie? Że np wyjdą jego chachmęty z dawniejszych czasów ?
  3. Lider Ruchu Ludowo-Narodowego (RLN) Jan Bestry o godz. 15 został przewieziony do szpitala z podejrzeniem zawału serca - poinformował dziennikarzy p.o. przewodniczącego RLN Józef Cepil. Tymczasem "Fakty" TVN odkryły kolejne interesujące wydarzenia z przeszłości posła. "Fakty" TVN podały dziś, że w czerwcu 1983 roku Bestry został skazany na rok i sześć miesięcy więzienia, w zawieszeniu na trzy lata, za "spowodowanie naruszenia czynności narządów ciała". Jak podały "Fakty" chodzi o zdarzenie z 1982 r., gdy Bestry pracował jako konduktor w pociągu relacji Szczecin-Poznań. Bestry miał wtedy - według "Faktów" - zgwałcić podróżną.... interia
  4. Uprzejmie proszę nie przypisywać mi bzdurnych postów tego klona wyżej
  5. Jako członek Samoobrony również ? Tak więc jaka jest Twoja osteczna wersja ?Był członkiem rządu (koalicji rządowej) czy nie ?
  6. Nie tak do końca. Ten człowiek ? był najpierw członkiem Samoobrony, potem został prezesem Ruchu Ludowo - Narodowego, z którym PiS prowadziło, zresztą prowadzi nadal, rozmowy koalicyjne. [/url]
  7. Jeśli napisze się to dużymi czerwonymi literami jako temat wątku to wówczas dopiero będzie ok.
  8. Jeżeli w miejsce słowa "rząd" wstawimy "władzę ustawodawczą" wszystko będzie ok.
  9. Bestry nie jest przecież członkiem rządu. Nie jest nawet czlonkiem koalicji. Jest sympatykiem PIS-u. Niemal wszyscy homoseksualiści w Polsce to sympatycy SLD (partii lewicowych) i vice versa ( vide - Parada Równości). Czy mam jakąś błędną wiedzę na ten temat?
  10. http://fakty.interia.pl/kraj/polityka/news/sprawa-bestrego-pis-ustala-fakty,808694,3285
  11. Wobec chłopczyków takie głaskanie to matkowanie. Odnośnie tematu wątku: O kim mowa? Kto z rządu jest pedofilem?
  12. Po wnikliwej analizie zgadzam się z tym co napisałeś a jeżeli to stary maszkaron?
  13. Nie, ale chłopięciem będąc marzyłem aby mnie tak pomolestowala taka blondyneczka z fajmymi "warunkami" Mariusz tak to chyba miał każdy -w związku z powyższym jeżlei takie cos zaistnieje to patrząc z męskeij strony wsród kobiet pedofil nie wystepuje. Jezlei takie zdarzenie ma miesjce to każde chłopięcie jest szczęsliwe Sebo8877 o , no to wartownik - masz odpowiedz
  14. SAM? Ten sklep samoobslugowy? Ja sie nie zgadzam, w nim codziennie zakupy robie Jesli chodzi o pedofila - wyleciec powinien z hukiem, samemu to sie odchodzi jak sie nam cos nie podoba, a jak my sie nie podobamy to nas wywalaja. co prawda to prawda!
  15. Nie, ale chłopięciem będąc marzyłem aby mnie tak pomolestowala taka blondyneczka z fajmymi "warunkami" Mariusz tak to chyba miał każdy -w związku z powyższym jeżlei takie cos zaistnieje to patrząc z męskeij strony wsród kobiet pedofil nie wystepuje. Jezlei takie zdarzenie ma miesjce to każde chłopięcie jest szczęsliwe Sebo8877
  16. SAM? Ten sklep samoobslugowy? Ja sie nie zgadzam, w nim codziennie zakupy robie Jesli chodzi o pedofila - wyleciec powinien z hukiem, samemu to sie odchodzi jak sie nam cos nie podoba, a jak my sie nie podobamy to nas wywalaja.
  17.  

• Dodaj nową pozycję...