Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Pedofil w rządzie ?? Ludzie, ja mam już dość
Mały odpowiedział a topic → Ludzie, ja mam już dość Ludzie, ja mam już dość Topics
Hmmm... jak to się dzieje, że jeśli jakis polityk jest o coś oskarżany zaraz biedaczek choruje? Może żyje w wielkim stresie? Że np wyjdą jego chachmęty z dawniejszych czasów ? -
Lider Ruchu Ludowo-Narodowego (RLN) Jan Bestry o godz. 15 został przewieziony do szpitala z podejrzeniem zawału serca - poinformował dziennikarzy p.o. przewodniczącego RLN Józef Cepil. Tymczasem "Fakty" TVN odkryły kolejne interesujące wydarzenia z przeszłości posła. "Fakty" TVN podały dziś, że w czerwcu 1983 roku Bestry został skazany na rok i sześć miesięcy więzienia, w zawieszeniu na trzy lata, za "spowodowanie naruszenia czynności narządów ciała". Jak podały "Fakty" chodzi o zdarzenie z 1982 r., gdy Bestry pracował jako konduktor w pociągu relacji Szczecin-Poznań. Bestry miał wtedy - według "Faktów" - zgwałcić podróżną.... interia
-
mTom odpowiedział a topic → Ludzie, ja mam już dość Ludzie, ja mam już dość Topics
Jeżeli w miejsce słowa "rząd" wstawimy "władzę ustawodawczą" wszystko będzie ok. -
Majka odpowiedział a topic → Ludzie, ja mam już dość Ludzie, ja mam już dość Topics
napawajace nas meżczyzn odrazą no proszę -
Majka odpowiedział a topic → Ludzie, ja mam już dość Ludzie, ja mam już dość Topics
Po wnikliwej analizie zgadzam się z tym co napisałeś a jeżeli to stary maszkaron? -
Nie, ale chłopięciem będąc marzyłem aby mnie tak pomolestowala taka blondyneczka z fajmymi "warunkami" Mariusz tak to chyba miał każdy -w związku z powyższym jeżlei takie cos zaistnieje to patrząc z męskeij strony wsród kobiet pedofil nie wystepuje. Jezlei takie zdarzenie ma miesjce to każde chłopięcie jest szczęsliwe Sebo8877 o , no to wartownik - masz odpowiedz
-
Nie, ale chłopięciem będąc marzyłem aby mnie tak pomolestowala taka blondyneczka z fajmymi "warunkami" Mariusz tak to chyba miał każdy -w związku z powyższym jeżlei takie cos zaistnieje to patrząc z męskeij strony wsród kobiet pedofil nie wystepuje. Jezlei takie zdarzenie ma miesjce to każde chłopięcie jest szczęsliwe Sebo8877
-
marzenia etyka umarła wśród polityków