Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Katalog klubów

Wszystkie kluby

• Klub Publiczny

Grupa która nie ma żadnych mediów, w której kilka osób zamierza się budować na wiosnę 2011, a kilka nie ma pojęcia czy w ciągu najbliższych 5 lat, ale wszyscy mają wspólne marzenie DOM.
  • Klub Publiczny

Wymiana doświadczeń pomiędzy inwestorami z Gorzowa Wlkp. oraz okolic. Planowane rozpoczęcie budowy domu na rok 2011.
  • Klub Publiczny

Budujemy w miejscowości Łady koło Warszawy
  • Klub Publiczny

Zajmujemy się budową domów jednorodzinnych kompleksowo do końca lutego rabat ekipa bez nałogów,wykonujemy czysto,wg ze sztuką budowlaną ,doradzimy zapraszamy ceny od 220zł za m2 stan surowy otwarty zapraszamy
  • Klub Publiczny

Wybudowaliście już dom lub jesteście na ukończeniu budowy... porozmawiajmy o tym co dalej... Panie i Panowie jeżeli jesteście już na finiszu budowy lub już zbudowaliście dom... to miejsce jest własnie dla was. Musze przyznać, ze po wybudowaniu domu mogę spokojnie stwierdzić, że była to prawdziwa szkoła życia. Dla mnie istotne jest teraz doprowadzenie drogi po: 1. zimie 2. po wszystkich sprzętach, ciężarówkach, betoniarkach, które odwiedziły moją budowę, przy okazji niszcząc gruntową drogę. Pozdrawiam wszystkich
  • Klub Publiczny

Wybudowaliście już dom lub jesteście na ukończeniu budowy... porozmawiajmy o tym co dalej... Panie i Panowie jeżeli jesteście już na finiszu budowy lub już zbudowaliście dom... to miejsce jest własnie dla was. Musze przyznać, ze po wybudowaniu domu mogę spokojnie stwierdzić, że była to prawdziwa szkoła życia. Dla mnie istotne jest teraz doprowadzenie do ładu drogi po: 1. zimie 2. po wszystkich sprzętach, ciężarówkach, betoniarkach, które odwiedziły moją budowę, przy okazji niszcząc gruntową drogę. Zastanawiam się tylko jak się za to zabrać Pozdrawiam wszystkich
  • Klub Publiczny

wysokie mazowieckie i okolice
  • Klub Publiczny

sdf
  • Klub Publiczny

Ten klub nie udostępnił opisu.
  • Klub Publiczny

• Klub Publiczny

Doradztwo z zakresu farb wewnętrznych oraz elewacyjnych.
  • Klub Publiczny

Dla wszystkich budujących z Darłowa i okolic.
  • Klub Publiczny

• Klub Publiczny

• Klub Publiczny

Opis
  • Klub Publiczny

• Klub Publiczny

Kredyt marza %
  • Klub Publiczny

budowa domu 2011
  • Klub Publiczny

Virgo II z podwójnym garażem
  • Klub Publiczny

kupa
  • Klub Publiczny

Witam bardzo Od paru tygodni podczytuję Was i doszłam do wniosku że pora w końcu założyć profil. W moim przypadku nie koniecznie dziennik budowy. Powód w najbliższym czasie nie będę budować domku a szkoda :( ale zamierzamy zrobić remont w naszym mieszkanku. Nie wiem jeszcze czy chcę mieszkanko baaardzo nowoczesne czy nie:cool:. Zapraszam do pogaduszek o wszystkim...
  • Klub Publiczny

budowa domku w stepnicy
  • Klub Publiczny

Szukam ludzi budujących dom owocny c-180.
  • Klub Publiczny

osoby rozpoczynające budowę w 2012r

• Dodaj nową pozycję...