Zołza 14.04.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 od dwóch dni mamy gromadę ptaków na dachu Nie mamy jeszcze podbitki, efekt taki, że ptasie g... mamy na parapetach, oknach, tarasie macie pomysł jak się ich pozbyć mieszkamy na wsi w okolicy też są domy ale mam wrażenie że spodobał im nasz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 od dwóch dni mamy gromadę ptaków na dachu Nie mamy jeszcze podbitki, efekt taki, że ptasie g... mamy na parapetach, oknach, tarasie macie pomysł jak się ich pozbyć mieszkamy na wsi w okolicy też są domy ale mam wrażenie że spodobał im nasz Pozdrawiam http://www.odstraszanieptakow.pl Kolce i siatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 14.04.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Zołza jesteś to ci srają . Kota przygarnij i masz po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.04.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Przyjdzie deszcz i wyrówna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołza 14.04.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Zołza jestem a kota też mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Zołza jestem a kota też mamy Kolce sobie kup, na silikon sie montuje, prosta sprawa i po klopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sako 15.04.2008 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Zołza jestem a kota też mamy Moze trzeba przestac karmic kota i zaczac wypuszczac go na dwor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołza 15.04.2008 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 dzięki za porady kocur dostaje jedzenie ale jakoś ostatnio nie jest nim zainteresowany i spędza na dworze codziennie od 8-17 potem przychodzi, śpi, je i znowu wychodzi i wraca rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.04.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 ... ptasie g... mamy na parapetach, oknach, tarasie macie pomysł jak się ich pozbyć ... od guana odparzy lakier z parapetów ... postaw stracha na wróble na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołza 15.04.2008 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 malgos2 a co to za kolce?? gdzie je się kupuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 15.04.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Zołza pozbieraj ze wsi parę kotów i rzucaj nimi w ptaki... fakt - koty się trochę zużywają ale na wsi to zawsze jakaś nowa dostawa jest. ...a co do kolców... na dachu to ich troszku musi być.... nie wygląda to pięknie... może lepiej rozciągnąć żyłkę? Będzie mniej widoczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołza 15.04.2008 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 hm żyłka to chyba nie jest dobry pomysł , kotami rzucać też nie chcę a widok zasr. dachu zwłaszcza jak jest ciemno brązowy jest straszny chyba wolę kolce poza tym - nie cierpię ptaków - nigdy nie lubiłam bo zawsze były dla mnie smierdzące i brudzące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 15.04.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 od dwóch dni mamy gromadę ptaków na dachu Nie mamy jeszcze podbitki, efekt taki, że ptasie g... mamy na parapetach, oknach, tarasie macie pomysł jak się ich pozbyć mieszkamy na wsi w okolicy też są domy ale mam wrażenie że spodobał im nasz Pozdrawiam Świetnie działa wypchany jastrząb lub kania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.04.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Hodowla tchórzy lub norek na dachu też pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.04.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Rano , po przebudzeniu ..., bez makijażu ..., na 15 min na dach i cały dzień spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 15.04.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 dzięki za porady kocur dostaje jedzenie ale jakoś ostatnio nie jest nim zainteresowany i spędza na dworze codziennie od 8-17 potem przychodzi, śpi, je i znowu wychodzi i wraca rano Prowadzi podobny styl zycia jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.04.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 poza tym - nie cierpię ptaków - nigdy nie lubiłam bo zawsze były dla mnie smierdzące i brudzące one chyba usłyszały o tej miłości i pospieszyły z drobnym rewanżem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 15.04.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 ptaki sa super !! zwlaszcza pieczone np. bazant,przepiorki ,kwiczoly,golombki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 15.04.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Zołza to nic złego. Po arabsku : żona ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkoski 15.04.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Ach! dlaczego tak pomstujecie na ptaki? Wiosna przecież! Na pewno będziesz miała dużo szczęścia, jak ptaki upodobały sobie Twój dom. Stanowczo radzę - polubić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts