renjul 14.04.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Tylko nie piszcie proszę, że tak to tylko w erze Szukam bylin, które urosna na marnej ziemii, albo jeszcze lepiej prawie na kamieniach, bedą tworzyć zbitą darń lub przewieszać się z murkum i byłoby cudnie jakby jeszcze kwitły. Czy są byliny, które wysiane zakwitną jeszcze w tym samym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inez_30 14.04.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 może Barwiniek? zarośnie wszytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 14.04.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Barwinek ma odminę zieloną i biało-zieloną Variegata, są odmiany z kwiatmi niebieskimi/ lila, białymi, klarminowaymi , także- pełnokwiatowe Może jeszcze hedera, miodunka pstra i jasnota ( kwitnie i rośnie wszędzie, a rozmnaża się, że aż strach!, jak perz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renjul 15.04.2008 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Dzieki Miodunka u mnie odpada. Podczas długotrwałych deszczy w zeszłym roku wyginęła cała jaka posadziłam. Coś jakby spleśniała. Zostaje bluszcz, jasnota i barwinek. Haniu, jak u ciebie rozmnaża się jasnota? Robisz coś, czy rozrasta się sama? Wyczytałam, że można przez podział, a ja mam dwie więc może wykopać i podzielić? Wyglądają juz teraz bardzo bujnie. Czy mogę po prostu odłamać gałązkę i wsadzić do ziemii, czy nie ma szans żeby się przyjęła? Tak czy inaczej muszę sporo dokupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.04.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Dzwonek dalmatyński, cymbalaria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renjul 15.04.2008 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Dzwonek dalmatyński, cymbalariadzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts