Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Utkowy dom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 961
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzień dobry

podglądam domek odkąd zrobiona została elewacja. Przepraszam że to napiszę ale otoczenie zrobiło na mnie ogromne wrażenie. domek oczywiście też :lol:

Bardzo ładnie wszystko masz dopracowane.

Mówisz, że półka w łazience u Ciebie jest z k-g? bo jakoś mnie ten beton przeraził u Kachny. Znaczy że szansa jest :lol:

pozdrawiam serdecznie

malgos no i tym sposobem blat w łazience odciążony :lol:

ellaj a pamiętasz może gdzie?

markoto stół nazywa się top flex- tak mam na fakturze, ale niestety firmy nie znam, jakiś niemiecki producent- facet od kuchni pokazał mi go w katalogu, ale nie zapamiętałam nazwy, wiem, że blum ma też taki- cena coś koło tysiaka, mój kosztował ok 600zł

Utek76, obejrzałam Wasz wątek od A do Z i nie pozostaje mi nic, jak tylko przyłączyć się do sporego już chóru opiewających w niebogłosy ten cudny domek! :lol: Jak dla mnie, to nr.1 na forum jeżeli chodzi o wykończenie wnętrz. Bardzo gustownie, z wyczuciem i smakiem. Wielkie gratulacje!

danka tak ten Pan pytał mnie o zgodę na publikację zdjęć, więc stronka całkiem legalna :D

kachna no ciekawy pomysł z tą deską, kto wie może tak się da....ale u mnie to nuda bylaby bo z kuchni telewizora nie widac :D

aga bo sie az czerwienie :oops:

markoto blat polecam jak nie ma miejsca na stolik, bo choc ja mam blisko do jadalni to jednak taki blat sie przydaje... jest chociazby gdzie salatke pokroic :wink: