edyta_10 24.09.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Widoczek przeboski.... swojski klimacik a domek wyglada super!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 25.09.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 EdytoWitam serdecznie ,takich widoków jaku Ciebie to tylko pozazdrościć oj nie jeden by się z Tobą zamienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 25.09.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 pozdrowienia z Dolnego Śląska - wszystko posprawdzam i odpowiem dokładnie. Powodzenia na dalszej drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 26.09.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 EdytoWitam serdecznie ,takich widoków jaku Ciebie to tylko pozazdrościć oj nie jeden by się z Tobą zamienił Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zolinka_a 26.09.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Serdecznie witam ! Mam pytanie czy zastanoawialiście się juz nad ogrzewaniem opałka.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 29.09.2008 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 zolinka_a ogrzewanie .Mąż wiedziałby pewno lepiej ale puki co mamy dwa kominy gazowy i na piec węglowy do tego dochodzi kominek .Jak na razie w planach jest ogrzewanie gazem i wspomaganie kominkiem .Podłogówka ma być w kuchni, holu,i łazienkach na dole i górze .Tyce co mi wiadomo ale jak dopadnę męża ....to jeszcze coś z niego wydusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zolinka_a 30.09.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dziękuję za odpowiedź,pozdrawiam serdecznie i czekam na fotki już z okienkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 19.10.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Tak sobie przeglądnęłam Wasze zdjęcia i doszłam do dwóch wniosków. - Fajny domek postawiliście, nietypowy bo z gontem - super ; budowany przez ta sama ekipe co robila mi dach - zreszta namiary mam od męża - Wojtek I - drugi to taki że my się znamy tylko jeszcze nie wiem skąd? mam nadzieje ze sobie przypomnę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.11.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] witam! mam takie pytanie co panu zostalo z tych matrialow? a moze bylo za malo? cegla pelna 5200szt pustaki ceramiczne(jakie na wielkosc) 4200szt stal 3.4T z gory dzieki za pdp http://forum.muratordom.pl/uzytkownik80977.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.11.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Gratuluję pięknego domku i tak dużego zaawansowania w pracach. My jesteśmy dopiero na początku tej drogi. Z niecierpliwością czekamy na Wasze nowe zdjęcia. Pozdrawiam serdecznie, W. http://forum.muratordom.pl/uzytkownik81300.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 06.12.2008 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Ponieważ wcięło mi posta muszę pisać jeszcze raz. CO do materiałów mielismy 12 palet cegły ( tak to wyliczył kier bud)z czego poszło 8 na kominy i jedna ze ścian działowych oraz nadproża. Pustak max 29 poszedł cały 2 pokruszone palety dowieźli mi nowe i też je zużyłem w łazience na górze gdzie według projektu sa płyty kartonowo gipsowe u nas jest podmurowane na wysokość 6 pustaków max. Stal została zużyta cała .Podobno dużo jej poszło na strop w porównaniu z innymi budowami tak mówili murarze ale choć troszkę zostało, to nie wystarczy nawet na schody z przodu domu nie mówiąc o tym, ze trzeba dokupić stali na taras za domem. Powoli idziemy do przodu woda już zakończona i znów mamy do wywiezienia kupę gruzu i uporządkowania pod kolejną ekipę. na styczeń obiecali że rozpoczną prąd. Teraz tylko nie wiemy kiedy ruszyć z tynkami ,jak szybko można tynkować na wiosnę? pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 18.12.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Hej Basia ,miło Cię widzieć .U nas przestój zimowy chyba się zaczął ,szukamy tynkarzy coby na wiosnę szybciutko otynkować wnętrza.No i czekamy na Pana od prądu obiecał zacząć już w 1 tygodniu po nowym roku. Zobaczymy Mam zaległe fotki tylko czasu mi brak ... no ale święta tusz tusz... postaram się nadrobić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 21.12.2008 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 WESOłYCH śWIąT BOżEGO NARODZENIA OBY WSZYSTKIE SPEłNIłY SIę żYCZENIA NIECH BOżE DZIECIE RADOść PRZYNIESIE A DOBRO I żYCZLIWOść ZNóW ZAGOSZCZą NA śWIECIE. http://images27.fotosik.pl/305/8780ffeaee88a818.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szysza 14.01.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Panie Wojtku, bardzo dziękujemy za pokazanie nam Pańskiego Opałka. Dom jest piękny i jego zobaczenie utwierdziło nas w wyborze projektu. Dwa dni później zakupiliśmy projekt, z budową ruszamy za parę miesięcy.Jeszcze raz bardzo dziękujemy PozdrawiamyIwonka i Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 15.01.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Piekna chatka, gratuluję! Śnieżynko, gdzie planujesz zakupić drzwi do garderoby? Planuje takie same. Z tego co się orientuję to podobne robi porta i pol-skone. Na jakiej firmy ty się zdecydowałaś i gdzie można je oglądnąć w Rzeszowie?? Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 15.01.2009 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Witajcie, cieszę się że kolejny opałek powstanie ,życzymy miłego budowania A dla Wszystkich ,którzy chcieli by jeszcze zobaczyć nasza budowę mam prośbę żeby oczywiście PRZYJEŻDŻAĆ ale nie przywozić żadnych ZAŁĄCZNIKÓW .To stawia nas w niezręcznej sytuacji. OK madziak 19 co do drzwi to jeszcze nie widziałam ich u dystrybutorów ,wiem tylko ,że moja koleżanka ma z Pol -Skone i takie by mi odpowiadały.My chyba wszystkie drzwi zamówimy tam bo będziemy mieć wszystkie białe. Z tego co pytałam to nie bardzo jest je gdzie oglądnąć wiec chyba jeszcze raz wybiorę się do kumpeli na drugi koniec Podkarpacia by je oglądnąć czy są gładkie i takie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 15.01.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 My też prawdopodonie zamówimy w polskone wszystkie drzwi, bo planujemy białe:)Widziałam na ich stronie, że sporo sklepów w rzeszowie jest ich dystrybutorami, ale jakoś na ekspozycjach ich nie widziałam:(Jakk sie czegos dowiem , to dam znać.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 19.01.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Trzymam kciuki za budowe opałka My tez planujemy ten projekt tylko 1G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 20.01.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 witam !! Jako przyszły inwestor - ruszamy na wiosnę -szukam sobie na forum ludzi budujących z Podkarpacia i tu taka miła niespodzianka - znana osoba! Przy najbliższym spotkaniu nie omieszkam zadać kilku znaczących dla mnie pytań Pozdrawiam bardzo serdecznie- Anka - mama Wiktorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 21.01.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 jeden opałek buduje sie w Jaśle, to chyba niedaleko od Rzeszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts