joliska 16.08.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Bardzo dziękuję za życzliwe przyjęcie gabineciku. Na klęczniku wytrzymuję bez problemów kilka godzin - a mój kręgosłup znosi to znacznie lepiej niż wielogodzinne siedzenie na krześle/fotelu. Fotel zamawiałam na http://www.demico.com.pl - wybarwienie drewna i kolor tapicerki wybierane ze wzornika. Książki u mnie MUSZĄ być dostępne od ręki, wertuję w tę i we wtę, przygotowując się do pracy lub pisząc, więc odsuwanie drzwiczek nie wchodzi w rachubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 16.08.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 A gdzie taki klęcznik można nabyć i jak to się fachowo zwie? Mój kręgosłup będzie wdzięczny za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.08.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Klęcznik to fachowo klękosiad; mnóstwo na Allegro - kolory do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.08.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Nie mogę nic innego z tyloma półkami znaleźć, oczywiście w nienowoczesnym stylu ... komuś coś innego może wpadło w oko ??? Reniu, ja mam swoją stąd: http://www.meblonowak.com.pl/strona_produktu-asortyment-8-gabinet_impero_art_780-1.html jadalnię też, ale z innej kolekcji. Półki są za szkłem i możesz zamówić tyle modułów ile tylko chcesz. My mamy pięć, co daje długość chyba 280cm. Jeśli szukasz czegoś klasycznego to polecam, robią bardzo solidne i pięknie wykończone meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 17.08.2009 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Klękosiad! Straszna nazwa Dzięki za namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manday 12.06.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Może jeszcze ktoś ma inspiracje gabinetowe??? Te wybory jeszcze przede mną, więc podciagam temat:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 18.07.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 ...no to z pewną dozą nieśmiałości pokażę nasz gabinecik (zdjęcia trochę już przestarzałe, jak znajdę czas to jeszcze pstryknę aktualne): http://fotki.be-3.info/cache/gabinet/Budowa-1310.jpg_595.jpg http://fotki.be-3.info/cache/gabinet/Budowa-1312.jpg_595.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.07.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Mnie zawsze denerwuje fakt, że na zdjęciach z inspiracjami gabinetów pokazywane są laptopy. A przecież laptop to sprzęt przenośny - do pracy używa się zwykłych komputerów z masywną obudową, drukarką, skanerem oraz setką kabli. A ja mam dwa kompy z dużymi monitorami i jeszcze stół kreślarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.07.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 wygodnie ci się pisze na laptopie? Dla mnie jest po prostu za mały. Potrzebuję też przestrzeni do operowania myszką.Rozumiem używanie laptopa do odpisywanie na maile i przeglądania facebooka, ale nie do normalnej pracy po 8-10 godzin dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.07.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 właśnie jakoś nigdzie nie widziałam jakiegoś estetycznego rozwiązania na kable i peryferia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 ja też nie używam komputera stacjonarnego ale do laptopa mam stacje dokującą z podpiętymi na stałe: duzym monitorem, klawiaturą i bezprzewodową myszką. uważam to za idealne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 01.10.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 To stacjonarne jeszcze produkują??? Wydawało mi się, że wszyscy pracują już tylko na laptopach. Do których zawsze można podpiąć monitor, klawiaturę, myszkę i tonę innego osprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 01.10.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 przeczytałam temat wątku: pokażcie swoje geberity. a tu ani jednego dopiero po fotach odkryłam swój analfabetyzm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 (edytowane) Darcy nie wszyscy. Są maniacy którym wydajność laptopa (niestety miniaturyzacja ma swoje wady) nie wystarcza. Mam takiego w domu mówię o takim zwykłym rurkowym np. 16mm Edytowane 1 Października 2010 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 30.10.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Witam. Planuję sobie na antresoli zrobić biuro, gabinet, po prostu miejsce do pracy. Cały dom będzie raczej w formie prostej, minimalistycznej i nowoczesnej. Zupełnie nie mam pomysłu jak zrobić gabinet. Proponuję wklejać tu inspiracje. Myślę, że wiele osób również skorzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 02.11.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 podbijam, bo dalej koncepcji mi brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mauritius 30.01.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Malkul,ja trochę z innej beczki, ale zaciekawił mnie Twój avatar, a nigdzie nie mogłam znaleźć jakiegoś wątku o projekcie domu, który budujesz. Za to przejrzałam fotki Twojego mieszkania i klimaty mamy podobne:-)Jakbyś mogła to powiedz parę słów o swoim projekcie - nazwa, rzuty i takie tam. Bo mam wrażenie, że mój będzie baardzo podobny, przynajmniej patrząc na elewację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 30.01.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?143575-quot-Z-widokiem-2-quot-pracowni-Domy-z-wizja/page5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.01.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 malkul - nie będzie ci przeszkadzał hałas np. TV w salonie pod antresolą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 01.02.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Mam nadzieję że nie Ale swoje odczucia opiszę jak już troszkę sobie tam pomieszkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts