Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gabinet - pomysły, realizacja, meble itd.

Senser

Recommended Posts

:)

Bardzo dziękuję za życzliwe przyjęcie gabineciku. Na klęczniku wytrzymuję bez problemów kilka godzin - a mój kręgosłup znosi to znacznie lepiej niż wielogodzinne siedzenie na krześle/fotelu.

Fotel zamawiałam na http://www.demico.com.pl - wybarwienie drewna i kolor tapicerki wybierane ze wzornika.

Książki u mnie MUSZĄ być dostępne od ręki, wertuję w tę i we wtę, przygotowując się do pracy lub pisząc, więc odsuwanie drzwiczek nie wchodzi w rachubę.

• Odpowiedzi 101
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie mogę nic innego z tyloma półkami znaleźć, oczywiście w nienowoczesnym stylu ... komuś coś innego może wpadło w oko ???

Reniu, ja mam swoją stąd:

http://www.meblonowak.com.pl/strona_produktu-asortyment-8-gabinet_impero_art_780-1.html

jadalnię też, ale z innej kolekcji.

Półki są za szkłem i możesz zamówić tyle modułów ile tylko chcesz.

My mamy pięć, co daje długość chyba 280cm.

Jeśli szukasz czegoś klasycznego to polecam, robią bardzo solidne i pięknie wykończone meble.

• 9 months później...
  • 1 month później...
Mnie zawsze denerwuje fakt, że na zdjęciach z inspiracjami gabinetów pokazywane są laptopy. A przecież laptop to sprzęt przenośny - do pracy używa się zwykłych komputerów z masywną obudową, drukarką, skanerem oraz setką kabli. A ja mam dwa kompy z dużymi monitorami i jeszcze stół kreślarski

wygodnie ci się pisze na laptopie? Dla mnie jest po prostu za mały. Potrzebuję też przestrzeni do operowania myszką.

Rozumiem używanie laptopa do odpisywanie na maile i przeglądania facebooka, ale nie do normalnej pracy po 8-10 godzin dziennie.

• 2 months później...
  • 5 weeks później...
  • 2 months później...

Malkul,

ja trochę z innej beczki, ale zaciekawił mnie Twój avatar, a nigdzie nie mogłam znaleźć jakiegoś wątku o projekcie domu, który budujesz. Za to przejrzałam fotki Twojego mieszkania i klimaty mamy podobne:-)

Jakbyś mogła to powiedz parę słów o swoim projekcie - nazwa, rzuty i takie tam. Bo mam wrażenie, że mój będzie baardzo podobny, przynajmniej patrząc na elewację.