Monis 12.08.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Wow. Ale Ty śmigasz! jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 12.08.2008 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Wow. Ale Ty śmigasz! jestem pod wrażeniem Monis, ja śmigam???????, ja nie zamierzam się wprowdzać w tym roku, Ty dziewczyno to masz tempo!!!! Ja idę normalnym tempem, tak tylko wyszło, że to trochę truchcik się robi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 12.08.2008 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 ładnie, jeszcze pokaż jakie to lampki. U nas będzie ta druga wersja, ja i tak spadam ze schodów Pierwszą glebę już zaliczyłam na jednym, jedynym stopieńku do spiżarki pod schodami ok, wkleję zdjęcie lampki. Aga, a ja się ciągle potykam o to zabezpieczenie, które mój mąż zrobił na rury od odkurzacza; jeszcze mi się nie zdarzyło przeleźć nad nim i nie zawadzić, ale jeszcze nie wyrżnęłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 13.08.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Wow. Ale Ty śmigasz! jestem pod wrażeniem Monis, ja śmigam???????, ja nie zamierzam się wprowdzać w tym roku, Ty dziewczyno to masz tempo!!!! Ja idę normalnym tempem, tak tylko wyszło, że to trochę truchcik się robi . truchcik truchcik... ja myślę, że to trochę więcej niż truchcik fajnie, że tak szybko Wam idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 13.08.2008 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 dzięki za uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 13.08.2008 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Aga, proszę bardzo: http://images33.fotosik.pl/352/40bfce625eb965a3.jpghttp://images28.fotosik.pl/265/c705b87a3957169b.jpghttp://images26.fotosik.pl/265/29f12a4d3b55e677.jpg lampa jest ze szczotkowanego metalu, ma wymiary zew. 7,5*7,5cminstalacja - w puszkę fi60moc - led, 0,8 W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 13.08.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 ładne, widziałam je na Allegro. A dają ciepłe światło czy zimne? Bo LEDy zwykle są takie zimne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 13.08.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Bartolinka, ale macie tempo, jestem w szoku. Domek z dachem i oknami wygląda już naprawdę super. Ja mam lekkiego doła budowlanego bo: - Pan od więźby już drugi tydzień zabiera się do deskowania i papowania i jakoś nie może . Jakbym wiedziała że tak będzie, to dałabym folie i już dawno miałabym dach. Oczywiście dachówka już grzecznie sobie czeka na składzie, a ja bym chciała mieć ją na dachu - nie mogę znaleźć ekipy do tynków wewn., chciałabym cem-wapienne, a potrzebuję takiej ekipy już na za miesiąc - może mogłabyś ewentualnie podzielić się namiarami na ekipę?. Pozdrawiam i życzę dalej takiego tempa prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 15.08.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 cześć Dominka, gratuluję dzidziusia!!! ale Wam fajnie . Dowiedziałam się o malutkiej, bo poskakałam trochę po Twoich postach w poszukiwaniu Twojego domku. Nic nie pokażesz? Pomału Dominka, pomału, gdzieś musi być przestój , potem, po dachu jak ruszycie .......; jaką wybraliście dachówkę i gdzie kupowałaś? Niestety, nie pomogę Ci przy tynkach, wybraliśmy gipsowe i mam namiar do ekip, które robią tylko gipsowe . pozdrawiam Cię serdecznie b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 15.08.2008 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 ładne, widziałam je na Allegro. A dają ciepłe światło czy zimne? Bo LEDy zwykle są takie zimne... Aga, sprawdziłam, zimne białe światło, ale wygląda super. b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 15.08.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Bartolinko, dziękuję za słowa otuchy. Pan od więźby zapowiedział się na poniedziałek - mówi, że na 100% będzie zwarty i gotowy - no się zobaczy Dachówkę wybraliśmy ( a właściwie ja wybrałam, bo mąż na doglądanie budowy nie ma czasu, chociaż jak mnie zastępował przez 2 tyg. to okazało sie, że b. dobrze idzie mu negocjowanie cen) Roben miedziana angoba. No b. ładna oczywiście A najbardziej to się ucieszę jak będzie już na dachu. Dekarze mają wejść w ostatnim tyg. sierpnia, i oby sprawdziły się Twoje słowa, że potem to już poooleci. Co do dziennika to przymierzałam się, ale potem wpadłam w wir budowy, ciąża, poród, teraz malutka (a to już nasza trzecia, bo mam jescze córki 6,5 i 4,5 roku) no i jakoś nie starczyło czasu. Ale być może zrobię taki foto dziennik opatrzony krótkimi komentarzami, na bo zdjęcia to oczywiście porobiłam. Tylko jesce muszę nauczyć się je wstawiać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 15.08.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 I jeszcze. dachówkę kupowaliśmy u forumowego Statka, tzn. na razie zaliczka, reszta jak będzie już na placu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 16.08.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 jestem już w zasięgu cywilizacji i od razu przeczytałem co nowego u Ciebie, najbardziej na mnie wrażenie zrobiły te wielkie okna, są niesamowite, ogromnie mi się podobają, piękne, reszta zresztą też, ale te okna... cudowne, pokaż zdjęcia od środka jak to się prezentuje, na pewno kapitalnie, ale to musi byc efekt od środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 18.08.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 witaj Przemoch , fajnie, że Ci się okna podobają, nam też, ogromnie . Pokażę je od środka, ale jeszcze musisz trochę poczekać - zaklejone są folią, a dodatkowo w salonie zrobiła się narzędziownia, ruszyć się nie ma jak, a zdjęcia w " taaakich warunkach" zepsują cały efekt. pozdrawiam i napisz, co u Ciebie się ruszyło, b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 18.08.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Co do dziennika to przymierzałam się, ale potem wpadłam w wir (...) Ale być może zrobię taki foto dziennik opatrzony krótkimi komentarzami, na bo zdjęcia to oczywiście porobiłam. Tylko jesce muszę nauczyć się je wstawiać. Dominko, to naucz się, proszę , bo jestem ciekawa . I spróbuj mnie trochę naprowadzić gdzie dokładnie się budujesz (jeśli oczywiście to nie problem)? - bliżej czego? Czy Twoja najstarsza córcia zaczyna w tym roku pierwszą klasę? pozdrawiam, b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 18.08.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 no to czekam na zdjęcia okien, a co u mnie ? to juz zapraszam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 23.08.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Bartolinka niezle obsypanie fundamentów. Widocznie panowie wyznają zasadę "czego oczy nie widzą tego sercu nie żal" dwoma słowami- chamstwo i drobnomieszczaństwo jak to się mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 25.08.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Bartolinka ja dopiero zobczyłam ze ty masz fantastyczne okna.... uwielbiam takie szklane ściany..super..!!! Gratuluję tempa... musiałam dwa razy przelitwrować .... czas budowy...no... no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 28.08.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 bartolinka, melduje sie spozniona, bo padl mi komp Ten jest pozyczony i nie ma polskich znakow sorry Jestem pod wrazeniem - kolor IDEALNY Oczywiscie poprosze numerek A w ogole to dzis bylam w delegacji blisko Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 28.08.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 AGA!!!! a kawa???????????? , ZAPRASZAŁAM kolor nie jest idealny, bo on jest I.D.E.A.L.N.Y.!!!!!!!!!!!!; popatrzyłam sobie dziś na niego dłuuuuugo i pod różnym kątem i pod różnym nasłonecznieniem , zupełnie nic mu nie brakuje. Kabe 10040, samiutki początek próbnika, chyba druga kartka z kolorami. dzięki, dzięki Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts