agakz 29.08.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Życie bez kompa to koszmar Na szczęście to mój jedyny nałóg Na pewno się stawię na kawę Jaknasze sprawy finansowe wreszcie ruszą z miejsca to będziemy musieli sobie zafundować romantyczny weekend w Warszawie w tych wszystkich Waszych Opexach i innych, bo wielu producentów w Poznaniu nie sprzedają. Wtedy na pewno się przypomnę Moje wyjazdy służbowe to Dworzec Centralny, biuro klienta, biegiem Dworzec Centralny żeby złapać pociąg powrotny Jak fajnie, że już nie muszę wybierać koloru tynku No chyba, że mam jakiś inny typ Kabe, muszę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 29.08.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Pięknie Wam wyszła elewacja. Ja jeszcze się nie przymierzałam do próbników. Narazie próbuję złapać ludzi, którzy mieszkają w pewnym domu, który mijam w drodze na budowę... Kolorek ładny, a dachówka chyba taka sama jak nasza. Może uda mi się ich w końcu dorwać i wypytać o kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 29.08.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Aga, tak myślałam, że Ty tak jak po ogień, do tej stolycy wpadasz . Ale jak się wzbogacisz i przyjedziesz oglądać te nasze cudeńka , to się koniecznie zapowiedz!!! Ja z kolei myślę o podróży w Twoją stronę, w Poznaniu są - podobno - b. dobrzy i niedrodzy renowatorzy mebli, a ja mam taki stoliczek..... Tynki kabe to tynki kabe, a kolor to kolor, próbnik jeden i ten sam, tyle wiem od elewatora . Monis, ja też na początku szukałam inspiracji po okolicznych ścianach frontowych , ale nie znalazłam. Zostaw im kartkę z nr tel. i prośba o kontakt, jak mili i mile połechtani zainteresowaniem, to oddzwonią . A w jakim kolorze widzisz swoją elewację? pozdrawiam Was dziewczyny , b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 29.08.2008 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 To jak będziesz z tym stoliczkiem jechać to daj znać koniecznie O tynkach słyszałam, że są silikatowe, akrylowe, polikrzemianowe, silikonowe, mineralne... no dobra, przeczytałam na ich stronie Ja mam mieć silikatowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 30.08.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Bartolinka- myślałam o mniej więcej takim kolorze, jak Ty masz, albo ciut ciemniejszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 30.08.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 O tynkach słyszałam, że są silikatowe, akrylowe, polikrzemianowe, silikonowe, mineralne... no dobra, przeczytałam na ich stronie Ja mam mieć silikatowy. tak, ja mam silikatowy, a wybór kolorów dla różnych rodzajów tynków jest ten sam, próbnik jest jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 01.09.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 ha, dzisiaj taki dzień był, moje maluchy poszły do nowego żłobka, mamy w związku z tym trochę traumy, bo jednak oczekiwaliśmy trochę lepszych warunków, zwłaszcza że z musu ostatni rok chodziły do prywatnego żłoba. Ale nie chciały iść do domu więc może wszystko jest ok. tylko my nadopiekuńczy ? no i moja średnia córa też rozpoczęła edukację w pierwszej klasie, ale ona już czyta i pisze jakby była po drugiej klasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 11.09.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 czy mogę prosić o więcej zdjęć tych wspaniałych okien, z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 11.09.2008 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Witaj Przemoch wiesz co, ja dopiero teraz zobaczyłam Twój wpis z 1 września ; jak tam maluszki w żłobku, tzn. właściwie jak Wy? przyzwyczailiście się . Mój synek, pierwszak, też już czyta i pisze i czasami przychodzi ze szkoły i mówi, że się w niej nudził . Przemoch, a jakie chcesz foto: od zewnątrz te okna? bo od wewnątrz to nie umiem ich zrobić tak, żeby było wszystko widać, a poza tym są teraz ofoliowane, bo tynkarz wchodzi. A zresztą, ok, coś wstawię. I tak z ciekawości dzwoniłeś do tej firmy okniarskiej? bo czytałam w Twoim dzienniku, że szukasz wykonawcy. pozdrawiam serdecznie b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 11.09.2008 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 proszę bardzo, ale na takie, na których widać więcej, musisz jeszcze poczekać http://images36.fotosik.pl/10/1d7abe576dd2ec68.jpg http://images31.fotosik.pl/360/1a598c48c9468d29.jpg http://images38.fotosik.pl/10/233ecb7404a347c0.jpg dziś dla odmiany zdjęcia robiłam we mgle, więc są trochę nieostre, hehe, zamglone . Fajnie, że Ci się nasze okna podobają, to miło Hmm, tak mi przyszło do głowy, a może napiszesz, co konkretnie w tych oknach chcesz zobaczyć? b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 17.09.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 hmmm cudnie u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 19.09.2008 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Aga1401 , dziękuję bardzo za miłe słowo , przyda się, kiedy mam doła budowlanego . I zapraszam, zaglądaj, może jak dół minie i chęci wrócą, to jeszcze uda się zrobić ładniej . pozdrawiam , b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 20.09.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Pamiętam jak było na początku a tu już tynki, nie tynki... Grtuluje tempa!Kiedy sie wprowadzacie? Przy takim tempie, to chyba przed zima?! Pozdrowionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 20.09.2008 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Witaj Kotecku , a ja sobie dzisiaj podczytuję, co u Ciebie (było) . I czekam na ciąg dalszy. I kiedy Wasza przeprowadzka będzie? U nas, jak dobrze pójdzie, robota się nie poślizgnie, a pieniędzy starczy, to przeprowadzka będzie przed wakacjami. Takie tempo to trochę przypadek, sami jesteśmy zaskoczeni . pozdrawiam cieplutko , b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 25.09.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Witaj Kotecku , a ja sobie dzisiaj podczytuję, co u Ciebie (było) . I czekam na ciąg dalszy. I kiedy Wasza przeprowadzka będzie? U nas, jak dobrze pójdzie, robota się nie poślizgnie, a pieniędzy starczy, to przeprowadzka będzie przed wakacjami. Takie tempo to trochę przypadek, sami jesteśmy zaskoczeni . pozdrawiam cieplutko , b. Ohoho, nasza przeprowadza bedzie chyba w 2010, moze w 2009 sie uda? Pojecia nie mamy! Na razie robimy wszystko na tyle na ile mamy pieniazkow, ale ze przez zime nic nie bedziemy robic, to i troche sie uzbiera Zobaczymy na ile wystarczy i co nam jeszcze strzeli do glow Wy na pewno bedziecie pierwsi. Bardzo ale to bardzo zazdroszcze Wam drzew kolo domu. U nas pustynia na ktorej kiedys zyto roslo Na przyszla wiosne instalujemy ogrodzenie i drzewa, krzewy, zywoploty! Bede w zywiole! Ale oddalabym z 10 arow dzialki za stare drzewa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 26.09.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Bartolinka! Widzę coraz bardziej, że gusta mamy podobne mi też kafelki Euforia chodziły po głowie tylko zielone.. Zebrano póki co ma być na górze, ale ta Twoja Trenza tez niczego sobie Dobrze, że już na przedpokój i kuchnię kupiłam terakotę.. Teraz tylko łazienki,,, ło Jesssuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 26.09.2008 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Monis , fajnie prawda? ciekawe co z podobnych gustów wyjdzie w praktyce. A co kupiłaś do przedpokoju i kuchni? może masz ten sam typ ? pozdrawiam i czekam u Ciebie na dalsze szczegółowe opisy prac . b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 26.09.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Do przedpokoju coś z opoczna z dekorami, a do kuchni duzy gres polerowany be-żowy Może uda mi się jutro zrobić zdjęcia to wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 26.09.2008 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 ciekawam, ciekawa , z chęcią popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 08.10.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 plizzz jedź jutro i się nie rozczaruj, wróć i napisz, że na żywo jeszcze fajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts