bartolinka 08.10.2008 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Trzymaj kciuki , ale wiesz Aga, to jutro (o, dziś) nie będę o tej 13, na tym dworcu, cośmy się na nim umówiły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.10.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Trzymaj kciuki , ale wiesz Aga, to jutro (o, dziś) nie będę o tej 13, na tym dworcu, cośmy się na nim umówiły . to przełóżmy to na piątek, przynajmniej przywieziesz płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 09.10.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 ta kategoria ganek i taras - nie boisz się, że będzie ślisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 09.10.2008 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 ta kategoria ganek i taras - nie boisz się, że będzie ślisko? I dziękuję Ci bardzo, znowu mam o czym myśleć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 13.10.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 witam, podczytuje Twoj dziennik i widze, ze mialas podobne dylematy dachowkowo-rynnowo-oknowe tez mamy dachowke kasztan, rynny czek. braz i teraz na tapecie sa okna. oczywiscie nie moge wybrac koloru bo tak jak Ty tez mam problem ze te kolory mi sie nie zgrywaja, boje sie zeby nie wyszla choinka. ale jak patrze na Twoj domek juz z elewacja to wszystko wyglada bardzo ladnie. macie swietne tempo prac, tak trzymac dalej, pozdrawiam i dzieki za rady ze zdjeciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 13.10.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 witaj Junona , zajrzałam do Ciebie do dziennika, bo Twój nick to nazwa płytek, nad którymi łamię głowę od jakiegoś czasu . I już będę zaglądać i Ci kibicować. Kiedy będziesz wybierać okna, poproś sprzedawcę o kawałki profili okiennych (czasami dają, czasami wypożyczają) i oglądaj je na wszystkie strony, w każdym świetle. I nie bierz do tego (swojego) zestawu kolorystycznego złotego dębu, bo będziesz płakać, że nie pasuje . Ja bym wyła . pozdrawiam , b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 16.10.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Kanalizacja. W lesie gdzie lisy biegają i grzyby rosną. A u mnie w mieście nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 16.10.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 No kochana! trochę nie zaglądałam a Ty jesteś dalej niż ja! ładnie to tak? i żeby było śmieszniej.... wannę też taką będziemy mieli... już jest zamówiona- musimy tylko odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 16.10.2008 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Aga, bardzo Cię przepraszam, ale ja nie mieszkam w lesie tylko w mieście; malutkim bo malutkim i pośród drzew, ale to jak najbardziej miasto i kanaliza powinna być . (trochę się zakręciłam ). Monis, to ja Ciebie już nie dogonię !!!! , Ty masz wylewki, zrobione poddasze, piękny kominek i to coś mega w kotłowni , jak się uprzesz to możesz już mieszkać . Czekam jak zrobisz łazienki, ale już wiem, że będzie fajnie, o czym świadczy świetna! wanna. pozdrawiam dziewczyny , b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 18.10.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Bartolinka możesz spytać moich wylewkarzy- jestem bardzo zadowolona (za ułożenie styropianu 2 zł/m2). http://www.wylewka.com możesz powołać się na budowę z Babic - ul. Okrężna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 31.10.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Dobrze, że dogadałaś się z moimi wylewkarzami, mam nadzieję że będziesz tak zadowolona jak ja. My styropian też sami kładliśmy - przyłączyli się nawet rodzice i dziadek:) A wieczorem było piwko, kiełbasa i sucha bułka na styropianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwka2007 07.11.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 proszę bardzo, ale na takie, na których widać więcej, musisz jeszcze poczekać http://images36.fotosik.pl/10/1d7abe576dd2ec68.jpg http://images31.fotosik.pl/360/1a598c48c9468d29.jpg http://images38.fotosik.pl/10/233ecb7404a347c0.jpg dziś dla odmiany zdjęcia robiłam we mgle, więc są trochę nieostre, hehe, zamglone . Fajnie, że Ci się nasze okna podobają, to miło b. Gratuluje, przepiękny domek, świetne zestawienie kolorystyczne na zewnątrz, doczytałam, że okna to orzech, komin to astro, ale nie doczytałam, jaki kolor dachu – kasztan??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 07.11.2008 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Witaj Oliwka2007 w naszych skromnych progach ; dziękuję za pochwałę, to bardzo miłe:). A nasz dachówka ro ruup rubin kasztan glazura. pozdrawiam i zapraszam do odwiedzin, elewacja jeszcze nie jest skończona, brakuje barierek , b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwka2007 09.11.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Bartolinko, mam jeszcze jedno prośbę, czy mogłabyś wkleić zdjęcia komina na tle już wykończonego dachu, zastanawiam się, czy ten komin jest bardzo ciemny. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.11.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Bartolinko, pięknie u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 09.11.2008 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Bartolinko, mam jeszcze jedno prośbę, czy mogłabyś wkleić zdjęcia komina na tle już wykończonego dachu, zastanawiam się, czy ten komin jest bardzo ciemny. Z góry dziękuję. Oliwko, bardzo chętnie, ale dopiero jutro, dobrze? Przejrzałam zdjęcia, mało widoczny ten komin na nich; jutro specjalnie zrobię zdjęcie komina . A komin? raz jest brązowy, taki czekoladowy, raz kolor wpada w czerwone wino, różnie, w zależności od słońca. b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 09.11.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Moniu, dziękuję bardzo . b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 10.11.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 hejka, moja droga wklej ten komin to ja tez chetnie poogladam, bo wiesz, ze u mnie podobne kolory jak u Was i podpatruje jak to wszystko pieknie wyglada. mam teraz nastepny dylemat, czym komin oblozyc? gratuluje nastepnego etapu w wykanczaniu, kiedy u mnie tak bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 10.11.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 dziewczyny, przepraszam, zdjęcia jutro; no, nie dojechałam dzisiaj na budowę b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwka2007 11.11.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Więc czekam cierpliwie, rano muszę dać odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts