MST 24.04.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Żeby nie obsypywał się i żeby woda opadowa go nie niszczyła? Myślałem o jakiejś niskopiennej roslinie, mało ekspansywnej (jeżyna odpada) i na myśl przychodzi mi tylko trawa. Macie jakieś pomysły czym obsiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laziale 24.04.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Pewnie że wysiać trawę,ale lepiej ułożć dywan trawnikowy samemu go wytwarzając lub kupić za 20pln/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dal1719503391 24.04.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 trawa darń wiklina wylewka betonowa zależy od wysokości nasypu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 25.04.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 podobno najlepszy do zabezpieczania skarp jest perz. Oglądałem kiedyś program w TV w którym mówiono, że dawne fortyfikacje wojskowe także obsadzano perzem. Podobno okolicznym rolnikom bardziej wtedy opłacało się uprawiać perz i sprzedawać go wojsku niż uprawiać zboże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 25.04.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 jeśli chodzi o perz to mam działkę, na której sam sie uprawia jakby ktoś był zainteresowany to chętnie odstąpię (oczywiście perz, nie działkę) hihihi ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.04.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 mozna użyć:wierzbę Salix repens,wiśnię Prunus pumila var. depressairgę Cotoneaster dammeritawulec Stephanandra incisa 'Crispa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.04.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 jeśli chodzi o perz to mam działkę, na której sam sie uprawia jakby ktoś był zainteresowany to chętnie odstąpię (oczywiście perz, nie działkę) hihihi ewa Może utworzymy spółkę? Mam bardzo wysokiej jakości perz w dużych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts