pola08 04.10.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Monika 7 tyś. to całkiem przyzwoita cena. Nie masz po co iść raczej do BRW, bo oni nie są tani. Wycenili mi kuchnię (oczywiście bez sprzętów) na 23 tyś. Ostatecznie taką samą zamówiłam za 13,5 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 04.10.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 No to dziękuję za pocieszenie Pozostaje mi tylko zapłacić. Nie wiem czy jestem zadowolona, bo kuchnia jeszcze nie skonczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megasia 25.10.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 hazi boska kuchnia!!!! Czy ja również mogłabym prosić o namiary na Pana stolarza? z góry dziękuje i pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 25.10.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 hazi, z czego masz blat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa27 25.10.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 ok.5m mebli,słupek zabudowa zmywarki,szafka narożna ze zlewozmywakiem,cargo 30cm,fronty połysk,3x aventos,9 szuflad na blumach,reszta cichy domyk,uchwyty relingi całość z montażem,(sprzęt,okap,oświetlenie) blat 3,8mm całość 7,5 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 04.11.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 moja 7400 robiona w BRW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cooba16 14.11.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Witam, Zamierzamy zamówic kuchnię niebawem.Proszę o namiary na sprawdzonych wykonawców na Górnym Śląsku (okolice Bytomia/ Zabrza, Gliwic, T. Gór, Katowic też może byc). Z góry dziękuję, Cooba16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 14.11.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 ja pilecam zupełnie świadomie i szczerze studio w Tychachhttp://www.bors.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 14.11.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 a ja studio BRW w Piekarach Śl,/Józefka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 14.11.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 ja pilecam zupełnie świadomie i szczerze studio w Tychach http://www.bors.pl podpisuję się pod tym całą sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martad3 14.11.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Tylko nie studio! Moją kuchnię studio kuchenne wyceniło o 70% drożej od panów którzy maja zakład na obrzeżach mojego miasta. Jak myślę o tych przemądrzałych paniusiach które nigdy nie montowały kuchni to aż mnie trzęsie. Polecam Ekki Design, kto chce niech sprawdzi. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.11.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Studio, zakład, pracownia.... to tylko nazwa. W studiu pana Adama przyjmuje klientów on sam, a on się na tym zna. Potrafi meble zaprojektować, zrobić i zamontować. Jest kilka rozmów, na jednej z nich zadaje milion pytań, odpowiedzi zapisuje Dlatego projekt jest odpowiedzią na nasze potrzeby. Oczywiście projekt można modyfikować, pan adam jest cierpliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 15.11.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 I o to chodzi! Tego mojemu wyonawcy brakuje! Nie potrafi słuchać, nie pamięta o co prosiłam, milon razy muszę mu przypominać, bo niczego nie zapisuje. Jest mega chaotyczny...ach. Biorąc pod uwagę, że mogą być z nim problemy w umowie zapisałam wszystko! I niczego nie zamierzam odpuścić!Nie wspomnę jużo tym, że kuchnię zaprojektowałam sama!Tylko ta cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.11.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 To ja bym z kimś takim nie podęła współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 15.11.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Biorąc pod uwagę, że mogą być z nim problemy w umowie zapisałam wszystko! I niczego nie zamierzam odpuścić! Nie wspomnę jużo tym, że kuchnię zaprojektowałam sama! Tylko ta cena... szkoda tylko twoich nerwów i tego ciągłego nadzorowania i walki o swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagaDDD 15.11.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 jaksie, a proszę powiedz jak tam cenowo wychodzi to studio w Tychach? Bo w sumie mam niedaleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.11.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 my byliśmy zadowoleni, choć taniocha to nie była oczywiście. Robiliśmy tam też dużo innych rzeczy: zabudowa wiatrołapu, sypialni, meble do salonu, garderoba, garaż .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 15.11.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Zaryzykowałam ze względu na cenę, nie miałam czasu dalej szukać, a i w mojej okolicy nie znalazłam żadnego sprawdzonego, polecanego wykonawcy. Male miasto, niewielki wybór. BRW wycenili moja kuchnie na 24 tysiące, umowę odpisałam na 14 tyś. (bez sprzętu oczwiście). Współpraca przy projektowaniu rzeczywiscie najłatwiejsza nie była! A ja lubie konkretnych ludzi! W grudniu się okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagaDDD 15.11.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Dzięki jaksie, stronę mają bardzo profesjonalną i popisać się też mają czym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kleikadam 16.11.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Czy ktoś może zna firmę http://www.mrozuprojekt.pl ?Facet z firmy trochę "pozytywnie roztrzepany". Ogólnie zrobił na mnie dobre wrażenie, niestety nigdzie nie mogę znaleźć opinii na temat rzetelności i jakości jego usług. Czy ktoś zna tą firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts