duś1719506024 05.12.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 wchodzicie do mojej kuchni, i co widać na 1 rzut oka? tylko górne szafki, tych dolnych nie widać bo je półwysep zastawia, więc góra a dół nie musi być "zgrana" tu akurat się bardzo mylisz, przysłonięcie dolnych szafek to tylko przysłonięcie, a nie "udajemy ze ich w ogóle nie ma". może z kanapy ich widac nie będzie, ale masz tam ciąg komunikacyjny i szerokie przejście - każdy wchodzący będzie łypał na kuchnię. a moim zdaniem brak symetrii bardzo się rzuca w oczy. ale to wy tą kuchnię będziecie oglądać i wy to wszystko będziecie widzieć co rano. ew. wasi goście. my tylko zgłaszamy sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 05.12.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 nie zawsze symetria jest ładna, teraz są ponoć trendy odchodzenia od niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 05.12.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Brak symetrii i brak harmonii to dla mnie zupełnie dwie różne rzeczy. Widać, ja lubię nudę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 05.12.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 kulca,jak sie to ustrojstwo karchera nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 05.12.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 window washer http://www.karcher.pl/pl/Produkty/Dla_domu_i_ogrodu/Window_Washer/16331010.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 05.12.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Brak symetrii i brak harmonii to dla mnie zupełnie dwie różne rzeczy. Widać, ja lubię nudę o gustach się nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 05.12.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 window washer http://www.karcher.pl/pl/Produkty/Dla_domu_i_ogrodu/Window_Washer/16331010.htm dzieki probowaliscie juz tym cos zdzialac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 05.12.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 tylko w Castoramie, na oknie prezentacyjnym widzieliśmy jak działa, do szyb jest super, 2 ruchy tą szmatką ze spryskiwaczem (specjalny płyn) i później odkurzaczem się ściąga wodę, szyba po tym bez smug była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 05.12.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 ile kosztuje w casto?znalazlam w sieci najtaniej za 210 pln (ten plus).... alez nabralam na to ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 05.12.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 ile kosztuje w casto?znalazlam w sieci najtaniej za 210 pln (ten plus).... alez nabralam na to ochoty no ja też bym sie na to pokusiła - tylko czy rzeczywiście fajnie czyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 05.12.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 (edytowane) WV plus w castoramie kosztował 218 złociszy Edytowane 5 Grudnia 2010 przez kulca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.12.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 WV plus w castoramie kosztował 218 złociszy Kulca, ja Cię proszę napisz czy to działa w domu tak, jak na tej prezentacji, bo jeśli tak, to trzeba by się zastanowić nad kupnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 05.12.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 w domu jeszcze nie używaliśmy, czeka na przeprowadzkę żonie szkoda w mieszkaniu, wg. mnie jest to idealne do gładkich, błyszczących powierzchni, takich jak fronty szklane, szyby, lustra, a nawet mamy zamiar używać przy czyszczeniu kabin brodzikowych, szczególnie przy zabrudzeniach typu upalcowanie gdzie ciężko wyczyścić aby smug nie było W zestawie, a później do dokupienia jest taki specjalny płyn, którym się czyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.12.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 w domu jeszcze nie używaliśmy, czeka na przeprowadzkę żonie szkoda w mieszkaniu, wg. mnie jest to idealne do gładkich, błyszczących powierzchni, takich jak fronty szklane, szyby, lustra, a nawet mamy zamiar używać przy czyszczeniu kabin brodzikowych, szczególnie przy zabrudzeniach typu upalcowanie gdzie ciężko wyczyścić aby smug nie było W zestawie, a później do dokupienia jest taki specjalny płyn, którym się czyści No dobra, mów kiedy się przeprowadzacie, bo już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 05.12.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 przy dobrych wiatrach wakacje 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.12.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 przy dobrych wiatrach wakacje 2011 A może się uda wcześniej, a może Pani Żona jednak sprzęcior wykorzysta jeszcze w starym mieszkaniu Ps. Życzę bardzo pomyślnych wiatrów. W razie użycia sprzętu melduj jak to na prawdę działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 05.12.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 06.12.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Kulca, ja Cię proszę napisz czy to działa w domu tak, jak na tej prezentacji, bo jeśli tak, to trzeba by się zastanowić nad kupnem cieszynianka,ja jestem zdecydowana na zakup na 100 procent,teraz tylko pozostaje z domu sie wygrzebac i pojechac do casto pal licho,poswiecam sie i bede testerem.... troche trudno bedzie przy tych mrozach przetestowac pelna sprawnosc urzadzenia ale jak tylko zrobie jakas probe,zdam relacje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 06.12.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 prawdziwy.anika w takim razie ja też czekam na relacje. Ciekawi mnie ten specjalny płyn o którym pisała kulca -czy jest łatwo dostępny i nie za drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 06.12.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 prawdziwy.anika w takim razie ja też czekam na relacje. Ciekawi mnie ten specjalny płyn o którym pisała kulca -czy jest łatwo dostępny i nie za drogi pisał kulca, jam facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts