Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ile kosztowały wasze kuchnie...

helism

Recommended Posts

wchodzicie do mojej kuchni, i co widać na 1 rzut oka? tylko górne szafki, tych dolnych nie widać bo je półwysep zastawia, więc góra a dół nie musi być "zgrana"

tu akurat się bardzo mylisz, przysłonięcie dolnych szafek to tylko przysłonięcie, a nie "udajemy ze ich w ogóle nie ma". może z kanapy ich widac nie będzie, ale masz tam ciąg komunikacyjny i szerokie przejście - każdy wchodzący będzie łypał na kuchnię. a moim zdaniem brak symetrii bardzo się rzuca w oczy.

ale to wy tą kuchnię będziecie oglądać i wy to wszystko będziecie widzieć co rano. ew. wasi goście. my tylko zgłaszamy sugestie.

• Odpowiedzi 933
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

w domu jeszcze nie używaliśmy, czeka na przeprowadzkę :) żonie szkoda w mieszkaniu,

wg. mnie jest to idealne do gładkich, błyszczących powierzchni, takich jak fronty szklane, szyby, lustra, a nawet mamy zamiar używać przy czyszczeniu kabin brodzikowych, szczególnie przy zabrudzeniach typu upalcowanie gdzie ciężko wyczyścić aby smug nie było

W zestawie, a później do dokupienia jest taki specjalny płyn, którym się czyści

w domu jeszcze nie używaliśmy, czeka na przeprowadzkę :) żonie szkoda w mieszkaniu,

wg. mnie jest to idealne do gładkich, błyszczących powierzchni, takich jak fronty szklane, szyby, lustra, a nawet mamy zamiar używać przy czyszczeniu kabin brodzikowych, szczególnie przy zabrudzeniach typu upalcowanie gdzie ciężko wyczyścić aby smug nie było

W zestawie, a później do dokupienia jest taki specjalny płyn, którym się czyści

No dobra, mów kiedy się przeprowadzacie, bo już się nie mogę doczekać :cool:

Kulca, ja Cię proszę napisz czy to działa w domu tak, jak na tej prezentacji, bo jeśli tak, to trzeba by się zastanowić nad kupnem :wave:

cieszynianka,ja jestem zdecydowana na zakup na 100 procent,teraz tylko pozostaje z domu sie wygrzebac i pojechac do casto :lol2:

pal licho,poswiecam sie i bede testerem....:lol2:

troche trudno bedzie przy tych mrozach przetestowac pelna sprawnosc urzadzenia ale jak tylko zrobie jakas probe,zdam relacje.....