Inka 14 06.12.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 pisał kulca, jam facet oj - teraz pamiętam że przecież żona jeszcze nie próbowała sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 06.12.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Ja mam to urządzenie i generalnie jest proste w obsłudze i szybko się tym myje okna i lustra. Generalnie oceniam je pozytywnie, choć czasem zostają smugi po końcach urządzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.12.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Dzięki Skibusia za ujawnienie opinii Prawdziwy.anika, czekamy na Twoje spostrzeżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 06.12.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 ja tez czekam na swoje spostrzezenia oj,jak ja uwielbiam takie gadzety dla lenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.12.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 ja tez czekam na swoje spostrzezenia oj,jak ja uwielbiam takie gadzety dla lenia To chyba o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 07.12.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 A ja poprawiam po tym ustrojstwie ręcznikami papierowymi, więc gdyby nie to, że Karcher był prezentem - nie byłabym zadowolona. Dziękuję Martuni za prezent i pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 07.12.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 A ja poprawiam po tym ustrojstwie ręcznikami papierowymi, więc gdyby nie to, że Karcher był prezentem - nie byłabym zadowolona. Dziękuję Martuni za prezent i pozdrawiam:) ale myjesz tymi środkami co oni dają czy płynem do mycia szyb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max kraków 07.12.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 dziękuję za ten post, bo już czułam się ostatnim jeleniem.... mam zamówioną kuchnię za 130 tys ze sprzętem. I wcale się nie upieram, że będzie ładniejsza niż te, które tu oglądam.... Jak Wy to robicie? Może ja do nieodpowiednich firm chodziłam? Nie dostałem wyceny na mniej niż 70 tys (bez sprzętu).Jedyne co taką cenę tłumaczy to wielkość i to, ze z litego drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 07.12.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 wow, masz jakieś fotki projektowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max kraków 07.12.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 oj, no znowu się źle wpisałam!! post powyżej jest adresowany do naszaheidi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 07.12.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 jak szukałam kuchni , to moje oko zawisło na takiej na pasażu w markecie , zapytałam o wystawiony model i szczęka mi opadła 35tys bez sprzętu oczywiście.to byl kawałek kuchni a ja bym potrzebowała z 3 takie , więc dałam sobie spokój.później upatrzyłam sobie kuchnię z jakiegoś czasopisma wnętrzarskiego,polazłam z gazetką do BRW i powiedziałam ,że taką chcę , nie było najmniejszego problemu z doborem frontów ,blatów ,uchwytów,wkładów itp. użytkuję więc tą tanią kuchnię i jestem mega zadowolona z jakości i ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.12.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 @maxkrakow jeśli mnie pamięć nie myli, to ty zamówiłaś happeninga z moich ukochanych kuchni scavolini. to wyjaśnia wiele sama robiłam zakosy na reflexa, ale 110.000 niestety nie mam no ale pocieszam się, że niewielu 25 latków mogłoby sobie pozwolić na takie szaleństwa hehe znalazłam stolarza, który mi zrobił reflexa wg mojego projektu, z dribnymi modyfikacjami (czarne szkło zamiast lustra, uchwyty stalowe wszędzie, układ liniowy) - oczywiście nie w litym drewnie i pewnie paseczki o niebo tańszą metodą wykonał, ale są spowalniacze, granit i kilka innych bajerów. prawie jak orginał, a ja jestem zachwycona. wprawdzie "prawie" robi wielką różnicę, ale nie ukrywam, że zaoszczędzone 75.000 również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max kraków 07.12.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 no właśnie, a ja poszłam i zamówiłam "z 3 takie" za spore pieniądze, klnąc w duchu na barbarzyńskie ceny. powinnam była lepiej szukać.... A ja poszukałam dodatkowej pracy, żeby na to zarobić. I kiedy ja się będę z tej kuchni cieszyć jak ciągle będę w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max kraków 07.12.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 niestety Scavolini jest drogieniestety jest również zniewalająco ładne - to jest oczywiście ocena subiektywna! a, ta cena to bez blatu jest również.no kurka, teraz nocy nie prześpię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sajuri 22.01.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 (edytowane) Witam! Nie wiecie może gdzie w Krakowie mogę zamówić takie cosik: Tylko do wyspy chciałabym "nadbudówkę" (żeby od strony salonu na wysokim stołku można było klapnąć i kawkę wypić na tym wyższym blaciku), tylko 1 zlew z ociekaczem i w wyspie chciałabym wbudowaną płytę indukcyjną. Się rozpisałam Edytowane 22 Stycznia 2011 przez Sajuri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 22.01.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 u stolarzy spróbuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelelek 22.01.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 robił ktoś może kuchnię w Łodzi u dobrego stolarza, proszę o telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 14.07.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Takie mam niedyskretne pytanie. Nie chodzi mi o jakieś przechwałki tylko o porównanie. Łapię się za głowę i kieszeń jak liczę, że kuchnia ze sprzętem (dość średniej klasy) ma mnie kosztować około 40 tys (z czego meble 25-27 tys.). Nie wiem czy to wynika z moich wymagań czy trafiam do nieodpowiednich wykonawców. Pochwalcie się proszę ile zapłaciliście za swoje kuchnie lub na ile macie wyceny. W sensie - same meble. Wystarczy mi info: - kwota, - wykonawca (można z nazwy albo tylko stolarz, studio, ikea), - materiał (fornir/filia/drewno, jaki blat), - czy są w tym jakieś wodotryski (magic boxy i inne takie) - region Polski Można wrzucić wizualkę, zdjęcie. Bez większych dyskusji - od tego mamy inny wątek obok Myślę, że będzie to przydatne dla potomnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 14.07.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Ach, to może ja dam przykład: - 27 tys. - fornir orzech + biały połysk, - blat jakiś zwykły, w okleinie - 9 wyposażonych szufla Innotech+półka le mans + magic corner+koszt na śmieci z sortownikiem+uchwyty frezowane+stolik śniadaniowy - ja jestem z Wrocławia, ale wykonawca to stolarz (zakład stolarski) spod Opola Wstępna wizualka (w sumie jedynie do zmiany grubość stolika): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 14.07.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 (edytowane) jarett, moim zdaniem straszliwie drogo. Moja kuchnia 2 lata temu kosztowała 9 tyś (same meble + montaż)- fornir wenge modyfikowany- blat zwykły (laminat)- cargo wysokie do sufitu, cargo małe 30cm, 3 szuflady, 2 szafki podnoszone do góry, 2 szafki wiszące, lodówka w zabudowie- wielokość zabudowy (w "L") 3,60 x 2,20 Teraz kuchnia będzie rozbudowywana, bo jednak ciut za mało miejsca w niej mamy, a jest kawałek ściany, na której można zrobić wysoką zabudowę. I tak:- ma to kosztować ok. 5 tyś (łącznie z montażem, montażem zlewu, itp.)- biały połysk- w połysku ma być zabudowa do sufitu (lodówka w zabudowie, szafka z ukrytymi szufladami, w rogu magic corner + dorobione w białym połysku w sumie 4 fronty do obecnych szafek wiszących)- ma być zmieniony cokół na aluminium- blat dł. 3m (z laminatu) - trzeba zmienić, bo będziemy montować inny zlew- żaluzja w kolorze aluminum (plastikowa) Więc wszystko, z przeróbkami wyniesie ok. 14 tyś. Moglibyśmy się pokusić o blat z kwarcogranitu, który w przypadku naszej kuchni kosztowałby ok. 4 tyś, ale na razie dajemy spokój. - woj. podlaskie- stolarz Inna sprawa, ze studio kuchenne wyceniło mi taką samą przeróbkę na ponad 7 tyś (stolarz na ok. 5 tyś) Acha, układ kuchni i podział fornir i biały połysk właściwie identyczny jak u Ciebie, tyle, ze u mnie nie ma stolika-barku i po obu stronach okna są szafki wiszące do sufitu. A tak to niemal identycznie. Edytowane 14 Lipca 2011 przez asizo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts