Julies 15.07.2011 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Nasza kuchnia biały połysk + dębowy blat, cokoły wyniosła nas 12tys, do tego dojdzie szyba za 1tys Zabudowa w U 2,90x3,20x1,30 Wyposażenie: górne szafki awentosy, na dole 2x magic corner, 2x cargo, szuflady blum i pozostałe typu zabudowa piekarnika, zmywarki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 15.07.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Ach, to może ja dam przykład: - 27 tys. - fornir orzech + biały połysk, - blat jakiś zwykły, w okleinie - 9 wyposażonych szufla Innotech+półka le mans + magic corner+koszt na śmieci z sortownikiem+uchwyty frezowane+stolik śniadaniowy - ja jestem z Wrocławia, ale wykonawca to stolarz (zakład stolarski) spod Opola Wstępna wizualka (w sumie jedynie do zmiany grubość stolika): jejku,jejku,jejku aż mi włos na głowie stanął!!!czemu tak drogoooo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 15.07.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Witam! Nie wiecie może gdzie w Krakowie mogę zamówić takie cosik: Tylko do wyspy chciałabym "nadbudówkę" (żeby od strony salonu na wysokim stołku można było klapnąć i kawkę wypić na tym wyższym blaciku), tylko 1 zlew z ociekaczem i w wyspie chciałabym wbudowaną płytę indukcyjną. Się rozpisałam muszę przyznać,że taka wyspa jest rewelacyjna-kojarzy się naprawde z dużym pomieszeniem(salon i kuchnia razem),czyli chciałabyś taki blat dorobić czy całą wyspę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 15.07.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 niestety Scavolini jest drogie niestety jest również zniewalająco ładne - to jest oczywiście ocena subiektywna! a, ta cena to bez blatu jest również. no kurka, teraz nocy nie prześpię! aż sobie weszłam na ich stronke) kuchnie rzeczywiście piękne ale dziewczęta...jakie ceny!!!rany,rany!!!!!! hehe a ja mam pomsł,żeby za kuchnie dać 10 tys:)pomysł bo kuchnie będę wybierać dopiero za 6 m-cy:) max kraków-kurde to taka budowa domku wyniesie Cię ogromnie duzo razem z innymi pomieszczeniami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.07.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Ach, to może ja dam przykład: - 27 tys. - fornir orzech + biały połysk, - blat jakiś zwykły, w okleinie - 9 wyposażonych szufla Innotech+półka le mans + magic corner+koszt na śmieci z sortownikiem+uchwyty frezowane+stolik śniadaniowy - ja jestem z Wrocławia, ale wykonawca to stolarz (zakład stolarski) spod Opola Wstępna wizualka (w sumie jedynie do zmiany grubość stolika): ojej, drogo, ja będę miała podobny układ kuchni, może jedną szafkę mniej i za meble zapłacę ok. 10-12 tys, meble będą w połysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 15.07.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 ojej, drogo, ja będę miała podobny układ kuchni, może jedną szafkę mniej i za meble zapłacę ok. 10-12 tys, meble będą w połysku. no to są w miare normalne ceny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 15.07.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Ja uważam że nie warto przepłacać za szafki kuchenne. Bo to są tylko szafki, większość robiona z płyt. Studia kuchenne jadą po nie wiedzy klientów (niemieckie blaty, polskie itd ..i itd), trzeba znaleźć lokalnego stolarza, zrobi taką samą kuchnię za o wiele mniejsze pieniądze. Tym bardziej że nie są to meble do końca życia, jak słyszę o dożywotniej gwarancji na zawiasy bluma to mnie skręca, a co z dozywotnią gwarancją na meble? Kończy się na tym, że tylko fronty są zrobione inaczaj a środek szafek to zwykła płyta i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.07.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 obie ceny są normalne. kuchnia jarett musi być droższa bo ma drozsze elementy - fornir (i to na dużej powierzchni) do tego uchwyty frezowane plus wyposażenie które często przekracza koszt samych mebli. sam magic corner to koszt ponad 2 tysięcy. dla porównania moja kuchnia - lakier połysk, z bajerów tylko servo-drive na koszu, 24 szuflady, uchwyty nakładane aluminium - koszt mebli bez blatu 19 tys. http://img261.imageshack.us/img261/6199/dsc41203.jpghttp://img37.imageshack.us/img37/517/dsc41282.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 15.07.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Efilo ach ta twoja kuchnia boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 15.07.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Mi tez się podoba, może więcej zdjęć? Jak oni włożyli ta lodówkę side by side w szafkę? Bardzo mi się to podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 15.07.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Efilo- bardzo elegancka i subtelna Twoja kuchnia...ale ..................ja podziwiam JA i CiEBIE oczywiście też za super dobrane oświetlenie, rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!! a i lampy piekne......., gdzieś się już wypowiadałaś, przypomnij, co to są te natynkowe- chyba Chorsy - tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.07.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 włożyłam zdjęcia tylko po to żeby mniej wiecej pokazać ile mebli. bardzo chętnie odpowiem na wszelakie pytania u siebie w zbieraninie (link o nazwie fotki) bo nie chcę tu zaśmiecać wątku, który z założenia miał być tylko informacyjny. mam nadzieje że mi wybaczycie i zapraszam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Hmn...nasza kuchnia 12 m2, same szafki koszt 23900 z blatem i fornirem bocznym na sufit podwieszany. Materiał fornir palisander, akryl biały. 7 szuflad metabox, 1 magic corner, 2x małe cargo, 1x cargo duże ale niskie, większość na tiponach, hamulcach, gazownikach, okucia BLUM. Mieszkamy pod Warszawą, stolarz z Łomży (woj. podlaskie). Cena sprzętów do kuchni ok 14 tysięcy. Dla ciekawych kuchnię można obejrzeć w moim wątku (sygnaturka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 15.07.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Duuuużo jakoś wszyscy placą za te kuchnie,my daliśmy u lokalnego stolarza 4 tys Kuchnia może i jakaś zwykla,ale duża,ponad 25m We wszystkich szafkach bajery,zamykane na dotyk.Dziewczyny z forum skrytykowaly moją kuchnię,ale kuchnia zrobiona za male pieniądze to mogę ją zmienić za 5 lat.A w takiej za 23tys to bym siedziala dożywotnio:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.07.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Duuuużo jakoś wszyscy placą za te kuchnie,my daliśmy u lokalnego stolarza 4 tys Kuchnia może i jakaś zwykla,ale duża,ponad 25m We wszystkich szafkach bajery,zamykane na dotyk.Dziewczyny z forum skrytykowaly moją kuchnię,ale kuchnia zrobiona za male pieniądze to mogę ją zmienić za 5 lat.A w takiej za 23tys to bym siedziala dożywotnio:yes: Hmmm ... to bardzo interesujące co napisałaś. Możesz podlinkować swoją kuchnię? Wiesz, sama za meble do kuchni wydałam dużo ponad 20 tys. i trochę trudno mi uwierzyć, że za sporą kuchnię jak to piszesz "z bajerami" i "na dotyk" można zapłacić jedyne 4 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.07.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Nazwa,jakim cudem masz 25 m kuchnię za 4 tysiące???? Słownie: cztery tysiące????Ja jestem po kilku wycenach - Ikea + lokalni wykonawcy, i jakoś wszystkie wyceny opiewają mniej więcej na 15 tysięcy, za kuchnię o powierzchni 11 m2..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 15.07.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Moją kuchnię można obejrzeć post nr 10349 Pochwalcie się swoimi kuchniami.Anie wiem czemu tak malo nas wyliczyl za tą kuchnię,bo wiem że kuchnie są bardzo drogie.Ta kuchnia to nic specjalnego,ale w środku te bajery ma.Najbardziej jestem zadowolona z szuflad,naprawdę lekko dotknę i się same zamykają.Kuchnia wykonana na piątkę,ale każdy ma inny gust a dziewczyny ją bardzo skrytykowaly.Zresztą przeczytajcie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.07.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 (edytowane) Hmn...a ja myślałam że 24 tysiące za szafki kuchenne z blatem i wyspą to tanio No cóż może w porównaniu do wycen za 100 tysięcy i 80 w innych firmach dla nas ta cena była właśnie tak, że eeee...najwyżej się zmieni kiedyś Nazwa12 cofnęłam się i owszem twoją kuchnię już widziałam. Fakt nie w moim typie, ale nie o tym ma być Cena na pewno uwarunkowana jest również materiałem z jakiego została wykonana, Ty nie masz chyba ani frontów lakierowanych /akrylowych ani fornirowanych (chociaż nie wiem czy dolne są w laminacie czy w fornirze). Nie wiem jakie masz również okucia. a Jakie to bajery masz dokładnie? 4 tysiące wciąż nie wierzę, to jak za darmo Edytowane 16 Lipca 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.07.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Nazwo, a kiedy robiłaś tę kuchnię? Jeszcze jedno: przy wycenie kuchni nie jest ważna powierzchnia kuchni, ale powierzchnia zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 16.07.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Ja wybralam tylko material i kolor jaki mi się podoba.Pomierzyl,policzyl i wycenil kuchnię.Cena mi pasowala,więc zrobil na kuchnię czekalam 6 msc,ale bylo warto wiadomo.Kuchnię robiliśmy 3 lata temu,nie mogliśmy pozwolić sobie na nic drogiego bo dom budowaliśmy bez kredytu i robiliśmy wszystko z najtańszych materialów.A jeszcze na dole mamy kuchnię tam to dopiero jest duża.I zawsze jestem zdania że wszystko szybko się nudzi,opatrzy i po co się wysilać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts