Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ile kosztowały wasze kuchnie...

helism

Recommended Posts

• Odpowiedzi 933
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Duś to do mnie?

Bo jak tak to sprostuję... mój mąż nie wygląda jak szejk:lol2: a domek mam na wsiu . Budżet miałam dużo- dużo większy ale jak przyszło co do czego zdecydowałam się na takie rozwiązanie . Tanio i funkcjonalnie :) bo czy drogo oznacza piękniej ... ech i najważniejsze by czuć się dobrze w swoich czerech kątach

Edytowane przez kubel30

Duś nad tymi hektarami to dobrze się zastanów , mój mąż marzył o dużej działce a teraz to ja marzę by ktoś za mnie to obrobił... a jak Ci się podoba to się cieszę , masz racje u mnie lekko sielski klimat .

znajomi maja 60 ha "działkę letniskową" i jestem absolutnie zauroczona tym miejscem, choć zdaję sobie sprawę, że samodzielnie jej nie utrzymują (zresztą na działce prowadzą tak trochę dla sportu uprawy rolne i szkółki leśne). te moje umarzone kilka ha by mi w zupełności wystarczyło :D

ale luz, do 40 jeszcze mam bardzo dużo czasu, więc moje marzenia mają jeszcze trochę czasu na spełnianie :)

• 4 weeks później...
planuję zrobić białą kuchnię na wysoki połysk, normalna, niezbyt wymyślna..polećcie studia w warszawie lub okolicach które mają rozsądne ceny. może być na priv . odwiedziłam już kilka salonów, ale albo ceny mnie osłabiły, albo jakość polakierowanych frontów pozostawia wiele do życzenia ...serdecznie dziękuję

A ja dziękuję paru osobom które na forum polecały firmę p.Adama Borsa http://www.bors.pl/. Dzięki nim mam na prawdę cholernie fajną kuchnię :)) Świetne podejście do klienta :) chciałbym żeby inni też tak dobrze trafili ...pozdrawiam :)

Witam !

Chciałbym zrobić kuchnie na poddaszu. Potrzebuje same dolne szafki na wymiar. I chciałbym zaczerpnąć informacji jaki mógłby być orientacyjny koszt takich mebli(na co sie mam przygotować). Czy to byłoby brane za metr bieżący, czy też po prostu za każdą szafkę płacone osobne. Bardzo proszę a jakieś informacje na ten temat

@wmnich

Rozmawiałem wczoraj z p.Adamem i tak przez "przypadek" wypytałem go o wakacje i dowiedziałem się że w tym roku nie był na urlopie..

Wiem jak wyglądało projektowanie moich mebli wszystko było na czas, projekty omawiane ze mną aż do bólu, czasem spotkanie trwały po 2-3 godziny i teraz jak pomyślę to p.Adam wykazywał się do mnie niesamowitą cierpliwością...

Ale zawsze znajdzie się jakaś osoba której coś nie pasuje...

Edytowane przez emilwiaderny

Wtrącę swoje trzy grosze, nie znam sytuacji, ale pisanie, że "to co pisze wmnich to wierutne kłamstwo" świadczy o kompletnej głupocie piszącego. Równie dobrze rzeczony pan Adam mógł kłamać, że nie był w tym roku na urlopie, a i również mógł on ściemniać pani wmnich, że był na urlopie i dlatego nie mógł się wywiązać ze złożynych obietnic. Sądzę, że tak jak napisała Venus_m, pan Adam nabrał sobie za dużo zamówień na plecy i nie był w stanie się wyrobić, co jest typowym dla wielu dobrych i rzekomo dobrych fachowców z branży budowlanej i wykończeniowej. Edytowane przez SlavekT

SlavekT dzięki ale ja nic nie pisałam o zbyt wielu zamówieniach. W każdym razie sytuacji nie znam więc pochopnie nie oceniam, z doświadczenia wiem że i fachowiec potrafi nawalić i zleceniodawca. Kilka osób wypowiedziało się o fachowcu dobrze i gdybym miała do zamówienia meble to pewnie bym się z nim skontaktowała i przetestowała na własnej skórze ;)