kubel30 04.10.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 A proszę Kiedyś jeszcze dokupimy cargo a wtedy cena mebli skoczy do 5 tyś, bo to ustrojstwo drogie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.10.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 zaje... piękna. jak już wyjdę za tego arabskiego szejka i kupię sobie domek nad jeziorkiem, to urządzę go w takim stylu, żeby mi tam twoja wyspa weszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 04.10.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 (edytowane) Duś to do mnie? Bo jak tak to sprostuję... mój mąż nie wygląda jak szejk:lol2: a domek mam na wsiu . Budżet miałam dużo- dużo większy ale jak przyszło co do czego zdecydowałam się na takie rozwiązanie . Tanio i funkcjonalnie bo czy drogo oznacza piękniej ... ech i najważniejsze by czuć się dobrze w swoich czerech kątach Edytowane 4 Października 2011 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.10.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 hehe nie nie, z tym szejkiem to chodziło o fakt posiadania domku nad jeziorem w ogóle szejk mógłby mi sprezentować ze 3ha i niewielki domek no i właśnie w takim lekko sielskim klimacie miałby być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.10.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Duś nad tymi hektarami to dobrze się zastanów , mój mąż marzył o dużej działce a teraz to ja marzę by ktoś za mnie to obrobił... a jak Ci się podoba to się cieszę , masz racje u mnie lekko sielski klimat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seger 05.10.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 czy ktoś korzystał z usług firmy stol-mix.com.pl ? Dostałem od nich bardzo dobrą wycenę i nie wiem czy nie ma gdzieś haczyka Shyha, posłałem Ci PW z prośbą o namiar na tego stolarza z Mszczonowa. cheers, Seger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 05.10.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Duś nad tymi hektarami to dobrze się zastanów , mój mąż marzył o dużej działce a teraz to ja marzę by ktoś za mnie to obrobił... a jak Ci się podoba to się cieszę , masz racje u mnie lekko sielski klimat . znajomi maja 60 ha "działkę letniskową" i jestem absolutnie zauroczona tym miejscem, choć zdaję sobie sprawę, że samodzielnie jej nie utrzymują (zresztą na działce prowadzą tak trochę dla sportu uprawy rolne i szkółki leśne). te moje umarzone kilka ha by mi w zupełności wystarczyło ale luz, do 40 jeszcze mam bardzo dużo czasu, więc moje marzenia mają jeszcze trochę czasu na spełnianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 01.11.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 planuję zrobić białą kuchnię na wysoki połysk, normalna, niezbyt wymyślna..polećcie studia w warszawie lub okolicach które mają rozsądne ceny. może być na priv . odwiedziłam już kilka salonów, ale albo ceny mnie osłabiły, albo jakość polakierowanych frontów pozostawia wiele do życzenia ...serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilwiaderny 08.11.2011 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A ja dziękuję paru osobom które na forum polecały firmę p.Adama Borsa http://www.bors.pl/. Dzięki nim mam na prawdę cholernie fajną kuchnię ) Świetne podejście do klienta chciałbym żeby inni też tak dobrze trafili ...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 08.11.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A ja dziękuję paru osobom które na forum polecały firmę p.Adama Borsa http://www.bors.pl/. Dzięki nim mam na prawdę cholernie fajną kuchnię ) Świetne podejście do klienta chciałbym żeby inni też tak dobrze trafili ...pozdrawiam Nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fehervar 15.11.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Witam ! Chciałbym zrobić kuchnie na poddaszu. Potrzebuje same dolne szafki na wymiar. I chciałbym zaczerpnąć informacji jaki mógłby być orientacyjny koszt takich mebli(na co sie mam przygotować). Czy to byłoby brane za metr bieżący, czy też po prostu za każdą szafkę płacone osobne. Bardzo proszę a jakieś informacje na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.11.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Najlepiej napisać do firmy, zwykle chyba na wymiar liczy się za metr, jeżeli z gotowych mebli to od sztuki Ceny zależą od prestiżu firmy oraz materiału jaki wybierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urga 16.11.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego i w przystępnej cenie wykonawcę kuchni z województwa kujawsko-pomorskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 22.11.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Ja polecam, bo mam tylko dobre, a nawet bardzo dobre doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellwirka 22.11.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Witam Chcialabym zrobic sobie kuchnie w kolorze bialym w polysku. I tu pojawia sie moje pytanie. Czy kupic fronty lakierowane czy pofoliowane? Czym sie kierowac przy wyborze frontów?Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilwiaderny 27.11.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 (edytowane) @wmnich Rozmawiałem wczoraj z p.Adamem i tak przez "przypadek" wypytałem go o wakacje i dowiedziałem się że w tym roku nie był na urlopie.. Wiem jak wyglądało projektowanie moich mebli wszystko było na czas, projekty omawiane ze mną aż do bólu, czasem spotkanie trwały po 2-3 godziny i teraz jak pomyślę to p.Adam wykazywał się do mnie niesamowitą cierpliwością...Ale zawsze znajdzie się jakaś osoba której coś nie pasuje... Edytowane 4 Grudnia 2011 przez emilwiaderny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.11.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Nie rozumiem dlaczego padło oskarżenie że wspomniany Wmnich kłamie. Chyba, że ten nowy profil to jakaś kryptoreklama. Zawsze tak jest, że coś komuś może nie pasować, zarówno z jednej jak i z drugiej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 27.11.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Niestety nie powinno tak być, ale często bywa, kiedy dobrzy fachowcy są oblegani i zawaleni pracą, nie dotrzymują terminów. Dlatego ja, kiedy zależy mi na czasie, nie czekam na telefon, tylko jestem upierdliwa do bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SlavekT 27.11.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 (edytowane) Wtrącę swoje trzy grosze, nie znam sytuacji, ale pisanie, że "to co pisze wmnich to wierutne kłamstwo" świadczy o kompletnej głupocie piszącego. Równie dobrze rzeczony pan Adam mógł kłamać, że nie był w tym roku na urlopie, a i również mógł on ściemniać pani wmnich, że był na urlopie i dlatego nie mógł się wywiązać ze złożynych obietnic. Sądzę, że tak jak napisała Venus_m, pan Adam nabrał sobie za dużo zamówień na plecy i nie był w stanie się wyrobić, co jest typowym dla wielu dobrych i rzekomo dobrych fachowców z branży budowlanej i wykończeniowej. Edytowane 27 Listopada 2011 przez SlavekT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.11.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 SlavekT dzięki ale ja nic nie pisałam o zbyt wielu zamówieniach. W każdym razie sytuacji nie znam więc pochopnie nie oceniam, z doświadczenia wiem że i fachowiec potrafi nawalić i zleceniodawca. Kilka osób wypowiedziało się o fachowcu dobrze i gdybym miała do zamówienia meble to pewnie bym się z nim skontaktowała i przetestowała na własnej skórze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts