Kasiulka999 19.12.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 właśnie przeglądałam kuchnie Rust. jakos nic wyjątkowego nie zauważyłam... może ktoś powie mi w tajemnicy dlaczego az tyle kosztują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 19.12.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Droga Fasola25 Czy mogłabyś mi podać namiary na "podwrocławskich " stolarzy?? Chciałabym skonfrontować ceny z salonów z cenami stolarzy. Z góry wielkie dzięki wysylam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.12.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Ja robiłam meble u stolarza, jak na razie tylko do kuchni w mieszkaniu (urządzanie kuchni w domku dopiero mnie czeka...) kuchnia 8m2. Za wszystkie meble i blaty zapłaciłam 2500. Nie mam żadnych sprzętów zabudowanych. Fronty MDF Calvados. Jak czytam wasze ceny to mi oczy wychodzą na wierzch . Tak sobie myślę, że chyba do domku zabiorę tą moją kuchnię, a dokupię sobie jakiś wypasiony duży kredens i tyż będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 19.12.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 A ja czasem sobie mysle, czemu Polacy tak chetnie jak cen mebli nie kontestują cen telewizorow, wycieczek czy samochodow? Ja w tym roku na wakacje np jade na 3 tygodznie do rodziny w Małkini - od osoby wyniesie mnie to ok 400zl. Wiem, wiem u teściowej w Pułtusku wyszloby taniej, ale coż... czasem trzeba zaszaleć To glupota wydawac po 3,5 tys od łebka, za tydzien na Seszelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 19.12.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 A ja czasem sobie mysle, czemu Polacy tak chetnie jak cen mebli nie kontestują cen telewizorow, wycieczek czy samochodow? Ja w tym roku na wakacje np jade na 3 tygodznie do rodziny w Małkini - od osoby wyniesie mnie to ok 400zl. Wiem, wiem u teściowej w Pułtusku wyszloby taniej, ale coż... czasem trzeba zaszaleć To glupota wydawac po 3,5 tys od łebka, za tydzien na Seszelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 19.12.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 400 zlotych - to o wiele za duzo jak na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 19.12.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Witam tak z ciekawości podzielcie sie ile kosztowała Was Wasza kuchnia? Kuchnia 2,4x2,6 m, zabudowa w L (w tym w ciagu dolnym niezabudowana lodówka, a w ciagu górnym przerwa na okno), lakierowany mdf, blat postforming, szuflady i małe cargo zwykłe (nie Blum), wymiary raczej niestandardowe - meble z montażem 8 tys., sprzęt (płyta, piekanik, okap, lodówka ok. 3,5 tys.). Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 20.12.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 400 zlotych - to o wiele za duzo jak na wakacje Uuups! Mówiłem oczywiście o kosztach na całą rodzinę pięcioosobową z psami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 20.12.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Witaj Madd!!!Poleciłaś mi kiedyś Piotra Janowskiego do wykończeń. Ładnie zrobił, niedrogo. Trochę musi sie podszkolić z elektryki, bo mąż musiał poprawiać po nim drobne instalacje, ale i tak jestesmy zadowoleni. Podobno kuchnię tez ci robił Piotr i mówił mi że pięknie wyszła i za naprawdę niewielkie pieniądze. Masz jakies zdjęcia tej kuchni? A moja kuchnię 2,5 m x 4 m robił kolega- stolarz . robocizna i materiał na korpusy 2 tys. - miesiąc temu. Korpusy zrobił tak aby pasowały do frontów IKEA Adel i szuflad Rationell. Fronty drewniane Adel + 6 szuflad rationell (system Bloom) + jedna szafka wisząca z Ikea kosztowały około 4 tys.Blat 300 zł w Belmebie. Ikea sprzedaje niektóry blaty z Kronopolu - znacznie drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AK1719501025 20.12.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 witamnam firma wyceniła kuchnie na 12,5 tys długoś zabudowy 6,5m +barek 1,6 zabudowany piekarnik, 1 cargo 8 szuflad (3 domykające się+reszta metalowe na ciężkie rzeczy)blat zwykły, fronty mdf (brw)chyba przesadzili?a zapomniałam a to chyba ważne : z oświetleniem pod szafkami, dwie szafki narożne przeszklone podświetlone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 20.12.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 WitamTo ja może podam ile mnie kosztowały materiały do tej pory, na razie tylko zabudowa dolna ale i tak trochę poszło, 7 szafek w tym jedna narożna łącznie jakieś 5mb zabudowy-materiał 1000zł7 mb blatu - 1100zł18 szuflad metabox z relingami - 1100złfronty - 500 złkawałek blatu granitowego 60x50 - 200złI wychodzi prawie 4 tys samych materiałów bez robocizny a do tego jeszcze doliczyć parę górnych szafek czyli tak jeszcze z 1 tys pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatha61 20.12.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 400 zlotych - to o wiele za duzo jak na wakacje Uuups! Mówiłem oczywiście o kosztach na całą rodzinę pięcioosobową z psami . oj chcialabym aby Seszele kosztowaly 3,5 od lebka agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 05.01.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 A ja czasem sobie mysle, czemu Polacy tak chetnie jak cen mebli nie kontestują cen telewizorow, wycieczek czy samochodow? Ja w tym roku na wakacje np jade na 3 tygodznie do rodziny w Małkini - od osoby wyniesie mnie to ok 400zl. Wiem, wiem u teściowej w Pułtusku wyszloby taniej, ale coż... czasem trzeba zaszaleć To glupota wydawac po 3,5 tys od łebka, za tydzien na Seszelach. A ja nie jestem głupia i wydaje na wycieczki po "3,5 tys. od łebka za tydzień" ale szafek do kuchni bym nie kupiła za 40 tys. ani za 30 tys. to co zobaczyłam i przeżyłam jest więcej dla mnie warte niż jakieś meble które i tak za 5 lat mi się znudzą.Ale to jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danad1 05.01.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Droga Fasola25 Czy mogłabyś mi podać namiary na "podwrocławskich " stolarzy?? Chciałabym skonfrontować ceny z salonów z cenami stolarzy. Z góry wielkie dzięki Ja też poprosze na priv i z góry wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szuna 06.01.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Droga Fasola25 Czy mogłabyś mi podać namiary na "podwrocławskich " stolarzy?? Chciałabym skonfrontować ceny z salonów z cenami stolarzy. Z góry wielkie dzięki[/quo ja też moge prosić bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 06.01.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 06.01.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 400 zlotych - to o wiele za duzo jak na wakacje Uuups! Mówiłem oczywiście o kosztach na całą rodzinę pięcioosobową z psami . oj chcialabym aby Seszele kosztowaly 3,5 od lebka agata ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydaki1 08.01.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 witam.czytajac wasze posty zastanawiam sie czy nie macie co robic z pieniedzmi ,czy moze po prostu kupujecie tak drogie meble zeby sie nimi pochwalic przed znajomymi ,a potem zadowalacie sie chlebem ze smalcem ,bo jakos trzeba splacic tą przyjemnosc .(''('')meble i tak sie w koncu zuzyja i znudza.Nie szkoda tych wspolnych wakacij?[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.01.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 moja ok.10 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiulka999 08.01.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 witam.czytajac wasze posty zastanawiam sie czy nie macie co robic z pieniedzmi ,czy moze po prostu kupujecie tak drogie meble zeby sie nimi pochwalic przed znajomymi ,a potem zadowalacie sie chlebem ze smalcem ,bo jakos trzeba splacic tą przyjemnosc .(''('')meble i tak sie w koncu zuzyja i znudza.Nie szkoda tych wspolnych wakacij?[/img] szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts