emilwiaderny 04.12.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 A ja się nie zamierzam kłócić na takie bzdurne tematy. @Venus_m, dobrze powiedziane że może nawalić i fachowiec i zleceniodawca, bo wiem że z mojej winy był kilku tygodniowy poślizg przy montowaniu moich mebli i podejrzewam że w ten sposób zawaliłem terminy komuś innemu. A odbija się to później na wykonawcy...Po drugie gdybym chciał uprawiać kryptoreklamę to nie używałbym swojego stałego internetowego nicku do wypisywania postów na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.12.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Emilwiaderny ja również nie zamierzam się spierac, nie znam Ciebie ani Twojego nicku jednak patrząc po ilości postów na forum i poście zamieszczonym tutaj skojarzyło mi się to z kryptoreklamą. Jeżeli mój osąd był niesłuszny to przyjmij moje przeprosiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spinka1719507374 13.01.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Szukam sprawdzonych stolarzy z Zagłebia Dąbrowskiego lub okolic. Czy ktoś może mi polecić? Z góry bardzo dziękuję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 24.01.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Witamja kuchnią sie jeszcze nie chwale, bo sie montuje, ale mam pytanie: ile płaciliście za swoje kuchnie? bez agd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.01.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Witam ja kuchnią sie jeszcze nie chwale, bo sie montuje, ale mam pytanie: ile płaciliście za swoje kuchnie? bez agd Nasza kuchnia (można zobaczyć w moim linku) kosztowała ok. 7-8 tys. z czego ok. 3500 robocizna (oczywiście same meble i blat). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 24.01.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 moja 5,5 tys bez sprzętów; meble na wysoki połysk, blat z płyty, szuflady Haffner, cargo na prowadnicach Blum, szafki otwierane na bok z cichym domykiem. Wykonanie nie jest idealne i kilka razy coś tam poprawiali. Jaka cena, tacy fachowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wenderko 24.01.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Moja kuchnia kosztowała 12 tys., ze sprzętem (płyta indukcyjna, zmywarka , piekarnik, mikrofalówka, bez lodówki). Montaż dodatkowe 1 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 29.01.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 planuję zrobić białą kuchnię na wysoki połysk, normalna, niezbyt wymyślna..polećcie studia w warszawie lub okolicach które mają rozsądne ceny. może być na priv . odwiedziłam już kilka salonów, ale albo ceny mnie osłabiły, albo jakość polakierowanych frontów pozostawia wiele do życzenia ...serdecznie dziękuję Witam , właśnie w tej jakości jest cena . Na rynku jest mnóstwo małych i większych "producentów" frontów lakierowanych ale niewielu robi je dobrze . Ja zamawiam z fabryki która ma odpowiednie maszyny i zajmuje się tym profesjonalnie . Na ekspozycji można zobaczyć próbki frontów oraz jakość lakierowania jak i fornirowania . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.01.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Ja już pisałam, że nasza 23900 zł, z rabatem za różne przeboje wyszło 21900. Koszt mebli bez agd. Fronty akrylowe białe + fornir palisander naturalny nie modyfikowany w lakierze na wysoki połysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pearl3434 14.04.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Hej.Moze ktos by sie pochwalil swoja kuchnia i cena przy okazji? Widze,ze ostatnie dane ze stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek33 19.06.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Witam wszystkich na forum.Mam PROSBE do Wszyskich ,ktorzy sa zadowoleni ze swojego stolarza,ktory robil Wasza kuchnie.Podajcie prosze namiary na nich-niewazne z jakich okolic.Maz ma taka prace,ze moze wszednie dojechac ,wiec nie ma z tym najmniejszego problemu.BARDZO bede wdzieczna za pomoc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RSP 19.06.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Witam wszystkich na forum.Mam PROSBE do Wszyskich ,ktorzy sa zadowoleni ze swojego stolarza,ktory robil Wasza kuchnie.Podajcie prosze namiary na nich-niewazne z jakich okolic.Maz ma taka prace,ze moze wszednie dojechac ,wiec nie ma z tym najmniejszego problemu.BARDZO bede wdzieczna za pomoc:D Mogę polecić Pana Józka z Tychów, robił nam kuchnię, którą możesz obejrzeć w wątku "pochwalmy się swoimi kuchniami" (zdjęcia zamieszczałam dawno, jakieś pół roku temu). Jest to jedyna osoba, którą mogę nazwać fachowcem. Namiary na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 20.06.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Moja kuchnia kosztowała 12 tys., ze sprzętem (płyta indukcyjna, zmywarka , piekarnik, mikrofalówka, bez lodówki). Montaż dodatkowe 1 tys. Wanderko, bardzo ładna jest Twoja kuchnia i taka pozytywna! Można wiedzieć gdzie kupowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 24.06.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Moja kuchnia kosztowała 10600 zł (bez sprzętu) Fronty na wysoki połysk, uchwyty frezowane, wszystko na blumie, szafki górne aventos, blat laminowany Lupus 49 mm, oświetlenie led. Montaż trwał 1 dzień. Kuchnię użytkuję od roku i jak na razie jest ok Jeżeli chodzi o cenę kuchni to była duża rozbieżność od 27 tyś do 10600 zł najlepsze jest to że w salonach firmowych nie dość że cena była z kosmosu to jeszcze szafki były tylko w standardowych rozmiarach: 50cm, 60cm, 70cm itd za 72 cm musiałabym dopłacić jeszcze 30-40%! plus oczywiście cena za montaż Warto więc trochę pochodzić i poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noira 24.06.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Korozja, który to blat z lupusa? Cos mi się wydaje, że ten sam co własnie zamówiłam, ale nie miałam okazji go obejrzeć w większym formacie. Możesz wrzucić fotkę blatu z bliska? Bardzo ładnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 25.06.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Nasza(do zobaczenia w naszej galerii)-bialy lakier -wyspa i zabudowa we wnece-system Blum-a -zabudowa szafa-2 szuflady 180 cm na Blumie -reszta cichodomykajaca sie Blum-a -kosz z segregatorem(ale to standart:D)Bez sprzetu i blatow- 19 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 25.06.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Gumisiowa - a blat jest uwzgledniony w tej cenie? PS. Ja nie moge wchodzic na Twoj watek, ba ciagle na nim wzdycham, bo wszystko mi sie podoba. A krzesla ukradlabym Ci od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 25.06.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Gumisiowa - a blat jest uwzgledniony w tej cenie? PS. Ja nie moge wchodzic na Twoj watek, ba ciagle na nim wzdycham, bo wszystko mi sie podoba. A krzesla ukradlabym Ci od razu. Turlututu-strasznie sie ciesze ,ze Ci sie podoba:yes:-dziekuje:yes:.A z krzeslami to juz historia(jak u mnie bylas)ktora pewnie znasz-i caly czas mysle czy je odsprzedac bo mam bardzo napalonego kupca:lol2:a zastanawiam sie nad tapicerowanymi... Co do kuchni-obawiam sie ze cena bez blatow,ale blaty zalatwil mi super kolega po super cenie:yes: AAAA no i zapraszam czesciej i czesciej na kawke do mnie:D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 25.06.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Gumisiowa - dziekuje za odpowiedz. Tak podejrzewalam wlasnie, ze ta cena jest bez blatow. Ale poludzic sie czasem mozna, prawda? A na kawe chetnie wpadne, bo poki co jestem nielegalna podczytywaczka - obserwatorka. Ale pierwsze to sie musze otrzasnac, bo po mojej wymarzonej bialo-czarnej kuchni czarna zostala jedynie rozpacz. Zamiast pieknych szklanych frontow beda jakies ramki. Zamiast braku uchwytow beda jakies mini wypierdki (sie podobno inaczej nie da) I ze niby jeszcze jak jest fornir na froncie, to sie nie da frezu zrobic. I jeszcze moj maz sie pyta, co ja takie cisnienie na te frezy mam, bo przeciez uchwyt to niewazne nic Ale o kazdy byle jakis czujniczek w swoim alarmie, to pyszczl jak nie wiem... A na rzeczach WAZNYCH sie nie wyznaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 25.06.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Gumisiowa - dziekuje za odpowiedz. Tak podejrzewalam wlasnie, ze ta cena jest bez blatow. Ale poludzic sie czasem mozna, prawda? A na kawe chetnie wpadne, bo poki co jestem nielegalna podczytywaczka - obserwatorka. Ale pierwsze to sie musze otrzasnac, bo po mojej wymarzonej bialo-czarnej kuchni czarna zostala jedynie rozpacz. Zamiast pieknych szklanych frontow beda jakies ramki. Zamiast braku uchwytow beda jakies mini wypierdki (sie podobno inaczej nie da) I ze niby jeszcze jak jest fornir na froncie, to sie nie da frezu zrobic. I jeszcze moj maz sie pyta, co ja takie cisnienie na te frezy mam, bo przeciez uchwyt to niewazne nic Ale o kazdy byle jakis czujniczek w swoim alarmie, to pyszczl jak nie wiem... A na rzeczach WAZNYCH sie nie wyznaje. Ale sie usmialam:yes::lol2:.No tak ONI wogole malo co sie na czymkolwiek znaja:lol2:-no mam nadzieje,ze moj M tego nie podczyta:no: A z kuchnia-zawsze mozna na czyms probowac zaoszczedzic!!!Probowac do skutku-szukac roznych wykonawcow..albo zrobic kuchnie kosztem czegos innego i czekac na cos innego dluzej...jak u mnie,,, Buzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts